Nieuwsbrief IndexAandelen

Deze vette plussen zeggen genoeg

De kracht van
de eenvoud

Slapend rijk worden met ETF's

 

 
Iets wat ingewikkeld is, is niet altijd beter. Zo kunnen wij hier hele ingewikkelde beleggingstheorieën voor je uit de doeken doen onder het mom van interessant,

Of

Een unieke onderneming beschrijven met mogelijk enorme koerswinsten die je echt misloopt als je nu niet instapt…

Maar uiteindelijk gaat het toch gewoon om de resultaten.

En als iets beleggingsresultaten behaalt, is het wel indexbeleggen.

Kijk maar eens even naar de year-to-date rendementen van onderstaande ETF’s uit onze INDEXaandelen-portfolio:

INDEXaandelen

Twee derde van de INDEXaandelen-portfolio noteert dit jaar al meer dan 10% in de plus!

En natuurlijk zorgt een Bitcoin ETF voor de nodige risico's, maar ook met een veilige Consumer Staples ETF behaalde je in de 1e helft van 2019 een mooi rendement van +19,9%.

Zelfs met enkel de S&P500 te volgen behaal je een puik rendement. De slogan “Slapend rijk worden met 1 simpele ETF” doet de index wat dat betreft nog steeds meer dan eer aan.

En dit alles door met de juiste ETF (Exchange Traded Fund) eenvoudig een index te volgen.

 

Wat is een ETF dan precies?

Voor wie het nog niet weet, een ETF (Exchange Traded Fund) is een beursgenoteerd indexfonds dat net als een gewoon aandeel continue verhandeld wordt op de beurs.

Het doel van een ETF is het zo nauwkeurig mogelijk volgen van een onderliggende beursindex. Daarom worden ETF's ook wel Indextrackers genoemd. Zo kan je met één ETF de AEX-index volgen of de BEL20 maar ook een hele sector zoals de gezondheidszorg of grondstoffen.

Door te beleggen in een ETF combineer je de voordelen van lage kosten en risico-spreiding in één. Dit maken ETF's tot hele efficiënte bouwstenen voor elke beleggingsportefeuille. 

Met Indexbeleggen volg je heel eenvoudig een bepaalde index, wat vele malen goedkoper is en niet onbelangrijk, vele malen betere beleggingsresultaten oplevert dan zijn actieve concurrent.

Beleggen in ETF's kan op vele manieren. Heel sec voor een vast bedrag per maand in een wereldwijde aandelen ETF of obligaties ETF, of in iets waarvan het momentum goed wordt geacht, zoals een biotech ETF, een IPO ETF of juist een India ETF.

 

Voor elke belegger een strategie

INDEXaandelen biedt daarom voor elke belegger een strategie. Binnen onze ETF portfolio hebben wij vier strategieën ontwikkeld, zodat elk type belegger een voor hem of haar passende portfolio kan samenstellen. Zo vind je er basis ETF's, waar je niet over hoeft na te denken en die je voor altijd kunt aanhouden tot omgekeerde ETF's, waarmee je een tactisch gokje kunt maken in de markt.

In feite kan elk type belegger zijn ei kwijt in het indexbeleggen.

Ook de belegger die wil proberen beter te presteren dan gemiddeld of zich wil amuseren, want beleggen is natuurlijk ook een leuke hobby.

Het is dan ook niet voor niets dat Indexbeleggen zo populair is!

 

Volg de trend zonder individuele bedrijfsrisico's

Lift ook mee met de trends op de beurs en wordt abonnee van INDEXaandelen. Dat kan al voor €45,- per kwartaal. Daarnaast hebben we een eenjarig abonnement voor €180,- of een tweejarig abonnement van €280,- (wat neerkomt op slechts €35,- per kwartaal).

Met een abonnement op onze nieuwsbrief heb je 11x per jaar recht op een digitale nieuwsbrief en toegang tot de speciale informatieve secties van onze website.

Deze week hebben wij echter een heel aantrekkelijk instap-abonnement. 

 

Kennismaken met 50% korting

Tegen de lage kosten van €45,- per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen beleggingsportfolio. 

Als u nu een abonnement neemt van €45,- per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

 


3 maanden GRATIS
 

 

Word abonnee en ontvang het
gratis E-boek! 

200_e-boek2.jpg

Neem een abonnement op INDEXaandelen.nl en ontvang meteen het gratis E-boek "Wegwijs in indexbeleggen".

INDEXaandelen.nl is volledig transparant. Er zijn geen verborgen kosten. Je betaalt enkel je abonnement en de gebruikelijke transactiekosten bij je bank of broker als je een ETF koopt. Weet je trouwens dat je voor de aan- en verkoop van een groot aantal ETF's bij DE GIRO geen transactiekosten betaalt?

Wij adviseren en jij kiest aan de hand van je risicoprofiel zelf de ETF's die het beste bij je passen. Zo eenvoudig is het. Voor extra hulp klik je gewoon op het onderdeel ‘HELP’ op onze site. 

 

Reageer vandaag nog en 

START HIER

 

Dan ben je meteen op de hoogte van de vele voordelen die het indexbeleggen biedt.

Met vriendelijke groet,Eveline Vrisekoop
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
coördinator INDEXaandelen.nl

 

PS: En ja, alle bovengenoemde ETF's zijn gewoon te koop in Europa