Nieuwsbrief IndexAandelen

 
De week van het Goud

Volg eenvoudig de trend zonder de individuele bedrijfsrisico’s

Ook de goudmijnen-ETF breekt uit! YTD +50,5%
   

 
Er liggen momenteel enorm veel winstkansen voor goud en zilver. Het is daarom dat BeleggersPlaatsDe week van het goud” is gestart, met speciale acties en een GRATIS rapport.

Een speciale handleiding voor beleggers om de goudmarkt te verduidelijken en de kansen die de edelmetalen bieden te benoemen.

INDEXaandelen

Goud is aan het uitbreken en er heerst weer een heuse goudkoorts. En wie hoge rendementen op goud (& zilver) wil behalen, komt automatisch terecht bij de goudproducenten.

Beleggen in goudmijnen zorgt vaker voor een hoger rendement dan beleggen in fysiek goud. De winstmarge van een goudmijn stijgt of daalt meer dan evenredig bij een verandering van de goudprijs. Dit noemen we ook wel een hefboom.

Maarja, de nachtrust van niet iedere belegger is geschikt voor dergelijke investeringen. Beleggen in goudmijnen brengt een verhoogd risico met zich mee en het opbouwen van een gespreid mandje is een intensief proces.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

 

Ga beleggen in een goudmijnen-ETF

Voor wie het nog niet weet, een ETF (Exchange Traded Fund) is een beursgenoteerd indexfonds dat, net als een gewoon aandeel, continue verhandeld wordt op de beurs.

Het doel van een ETF is het zo nauwkeurig mogelijk volgen van een onderliggende beursindex. Daarom worden ETF's ook wel Indextrackers genoemd.

Zo kan je met één ETF de AEX-index volgen of de BEL20, maar natuurlijk ook een hele sector zoals die van de goudmijnen.

Door te beleggen in een Goudmijnen-ETF combineer je de voordelen van lage kosten en risico-spreiding in één. 

Zo behaalde onze Goudmijnen-ETF op een jaar tijd een rendement van +70,6%.

  

Volg eenvoudig elke beleggingstrend

Het indexbeleggen, ofwel het beleggen in ETF’s, is niet meer weg te denken uit het huidige beleggingslandschap. De grote sommen geld die elke maand naar de sector vloeien, breken record op record.

Dat het indexbeleggen steeds populairder wordt, is natuurlijk niet zonder reden. Het is meermaals bewezen dat het indexbeleggen keer op keer menig fondsbeheerder met gemak verslaat. En dat ook nog eens met de laagst mogelijke kosten en risico’s.

Het is niet voor niets dat zelfs Warren Buffett zijn erfgenamen aanraadt na zijn overlijden zijn vermogen te beleggen in indexaandelen. Ook Peter Lynch, een andere grote succesvolle belegger, is groot voorstander van het indexbeleggen voor particulieren. 
  

Wij scheiden het kaf van het koren

Het vinden van een goede ETF is net zoiets als het kopen van blauwe verf bij de Gamma. De keuze is zo enorm groot! Zoek maar eens naar een ETF met "S&P500" in de naam en je hebt er al 65.

INDEXaandelen zorgt ervoor dat je niet verdwaalt in de wirwar van ETF's die de beurzen inmiddels rijk zijn. Al deze ETF's spelen namelijk in op diverse trends, focussen zich op bepaalde strategieën, hanteren bepaalde selectiemethoden of houden er diverse beleggingsfilosofieën op na.

Wij pluizen de ETF's voor je uit en laten je op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien hoe elke belegger kan profiteren van alle beleggingsvoordelen die het indexbeleggen biedt.
 

Zo is onze Goudmijnen-ETF een goedkope optie voor beleggers die een breed gespreid mandje met goud- en zilvermijnbedrijven willen aanhouden. Voor wie beleggen in individuele mijnbouwbedrijven te risicovol is, maar toch vol wil profiteren van deze trend in de markt, is deze ETF dé ETF bij uitstek. Verder is een goudmijnen-ETF een geschikte keuze voor beleggers die diversificatie in hun portfolio willen aanbrengen en deze willen hedgen tegen inflatie.

 
Inmiddels bestaat onze portfolio uit meer dan 35 ETF’s die zo elk zijn eigen aandelenmarkt, sector of grondstof volgt. Dus niet alleen goud en zilver, maar ook de gezondheidszorgsector, Cybersecurity, Hoog Dividend of Bitcoin (om maar wat voorbeelden te noemen).

 

50% korting tijdens de Goudweek

Tegen de lage kosten van €45,- per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen beleggingsportfolio in ETF's. 

Maar, om u over de streep te helpen, mogen we u een gratis abonnementsperiode aanbieden bovenop de al lage prijs.

Wilt u zich aansluiten bij de groeiende groep indexbeleggers (in goud of zilver), dan is dit het moment.

Als u nu een abonnement neemt van €45,- per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

 


3 maanden GRATIS
 

 

Word abonnee en ontvang het
gratis E-boek! 

200_e-boek2.jpg

Neem een abonnement op INDEXaandelen.nl en ontvang meteen het gratis E-boek "Wegwijs in indexbeleggen".

INDEXaandelen.nl is volledig transparant. Er zijn geen verborgen kosten. Je betaalt enkel je abonnement en de gebruikelijke transactiekosten bij je bank of broker als je een ETF koopt. Weet je trouwens dat je voor de aan- en verkoop van een groot aantal ETF's bij DE GIRO of Binck geen transactiekosten betaalt?

Wij adviseren en jij kiest aan de hand van je risicoprofiel zelf de ETF's die het beste bij je passen. Zo eenvoudig is het. Voor extra hulp klik je gewoon op het onderdeel ‘HELP’ op onze site. 

 

Reageer vandaag nog en 

START HIER

 

Dan ben je meteen op de hoogte van de vele voordelen die het indexbeleggen biedt.

Met vriendelijke groet,Eveline Vrisekoop
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
coördinator INDEXaandelen.nl

 

PS: Liever in fysiek goud beleggen? Klik dan op onderstaande advertentie.

INDEXaandelen