Nieuwsbrief IndexAandelen

Indexbeleggen met een Buffett Strategie

Deze ETF verslaat de S&P500 structureel

Minder risico en hogere rendementen
Ga ook indexbeleggen!
 

 
De meeste beleggers weten wel dat je met indexbeleggen op een eenvoudige en goedkope wijze hele aantrekkelijke rendementen kan behalen.

Zo behaalden indexbeleggers met een simpele S&P500 ETF de afgelopen 3 jaar fantastische resultaten van gemiddeld +15% per jaar.

Voor sommige beleggers is dit echter nog niet genoeg of is het eenvoudig volgen van een basis-index als de S&P500 véél te saai. Zij willen de index juist verslaan.

Voor beleggers die beter willen presteren dan de markt, hebben wij goed nieuws!

In de portfolio van INDEXaandelen hebben we een ETF die in staat is de S&P500 de afgelopen 5 jaar structureel te verslaan.

Vergelijk hieronder de resultaten:
 

INDEXaandelen  

En hoewel de S&P500 op zichzelf dus al fantastische resultaten kan laten zien, doet onze ETF het structureel beduidend beter!

De ETF die we hebben opgenomen, bestaat uit een selectie van 100 S&P500 bedrijven met de meeste competitieve voordelen en die ook nog eens aantrekkelijke geprijsd zijn.

Juist die bedrijven die Warren Buffett ook graag koopt.

Alle opgenomen posities krijgen ook nog een gelijke weging. Deze strategie zorgt ervoor dat de resultaten niet worden behaald door een klein aantal posities en dat alle aandelen een bijdrage kunnen leveren aan het rendement.

Het verleden heeft meermaals bewezen dat een gelijke weging in een index over diverse tijdsperioden betere resultaten oplevert dan een weging naar marktkapitalisatie.

 

Waarom juist nu deze ETF?

Wie kiest voor zekerheid maar toch iets meer wil dan het simpel volgen van de S&P500, is onze ETF van deze maand een goede optie.

En hoewel de recessie-angst van afgelopen augustus weer is gaan liggen, kan deze zomaar weer de kop op steken.

En bij angst in de markt hebben beleggers nu eenmaal de neiging te verkopen, terwijl dat helemaal niet verstandig is.

Deze ETF is nu typisch een ETF voor de lange termijn, die je met een gerust hart tijdens dergelijke perioden kan aanhouden.

Een degelijke basis ETF, maar dan met een Warren Buffett strategie.

 

Maak ook kennis met de vele voordelen die het indexbeleggen biedt

Het is niet voor niets dat Warren Buffett zijn erfgenamen aanraadt na zijn overlijden zijn vermogen te beleggen in indexfondsen. Ook Peter Lynch, een andere grote succesvolle belegger, is groot voorstander van het indexbeleggen voor particulieren. Het almaar toenemende succes van het indexbeleggen in de VS en inmiddels Europa, is dan ook gigantisch.

Want naast de mooie prestaties is beleggen in ETF's om meerdere redenen erg aantrekkelijk. Zo gaan er met de aankoop van één ETF voor beleggers markten open die anders nauwelijks toegankelijk zijn.

INDEXaandelen.nl spoort de aantrekkelijke ETF's op in de Europese markt en laten je op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien hoe elke belegger kan profiteren van alle beleggingsvoordelen die het indexbeleggen biedt.

Wie slim is, maakt nu gebruik van de tijdelijke actie, waarbij u slechts €15,- betaalt voor de eerste 3 maanden! 

Weet je trouwens dat alle ETF's die wij opnemen, gewoon te koop zijn in Nederland en België?

 

3 maanden voor maar 15 euro  

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement je bevalt, hoef je niets te doen. Het wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor het standaard tarief van €45,- per kwartaal. Als het abonnement je niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om het abonnement stop te zetten. 

Dat gaat heel makkelijk kan ik je verzekeren. Dat is een garantie en daar mag je ons altijd aan houden! Je kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers normaal niet geven. Daar zit je gelijk vast aan een langlopend abonnement! Niet bij ons.

 

Aarzel niet en 

START HIER

 

En profiteer ook van de vele voordelen die het indexbeleggen biedt.

Met vriendelijke groet,Eveline Vrisekoop
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
coördinator INDEXaandelen.nl

  

PS: De bewuste ETF wordt uitgebreid besproken in nieuwsbrief #35