INDEXaandelen

  

Geachte heer/mevrouw,

 
Deze week stuurden wij bovenstaande aankondiging uit naar onze abonnees. We maken ze attent op een geweldige ETF uit een niet te stuiten groeimarkt. Een subsector die al jaren en jaren groeit en waarvan sinds 2019 een ETF op de markt is.

Voor wie het nog niet weet, een ETF (Exchange Traded Fund) is een beursgenoteerd indexfonds dat, net als een gewoon aandeel, continue verhandeld wordt op de beurs. Het doel van een ETF is het zo nauwkeurig mogelijk volgen van een onderliggende beursindex. Daarom worden ETF's ook wel Indextrackers genoemd.

De ETF die we deze maand hebben opgenomen, volgt een bedrijvenindex uit de belangrijkste trend in de software- en informatietechnologie. Het staat als een paal boven water dat deze trend de komende jaren alleen maar zal toenemen.

Daarvoor hoeven we alleen al maar te kijken naar de groeiende gaming-industrie en behoefte aan streamingdiensten.

In onze voorgestelde ETF zitten enkel bedrijven die het grootste deel van hun omzet uit deze sub-sector halen en ook voldoen aan de criteria voor omzetgroei. De selectie van bedrijven in de index wordt uitgevoerd door experts in het segment en de technologiemarkt, waardoor de portefeuille gefocust en relevant blijft.

Dat de index een topper is, blijkt wel. En aangezien de behoefte aan deze dienst de komende jaren alleen maar zal toenemen, liggen nog veel meer aantrekkelijke rendementen in het verschiet.

 

Volg eenvoudig elke beleggingstrend

Het indexbeleggen, ofwel het beleggen in ETF’s, is niet meer weg te denken uit het huidige beleggingslandschap. De grote sommen geld die elke maand naar de sector vloeien, breken record op record.

Dat het indexbeleggen steeds populairder wordt, is natuurlijk niet zonder reden. Het is meermaals bewezen dat het indexbeleggen keer op keer menig fondsbeheerder met gemak verslaat. En dat ook nog eens met de laagst mogelijke kosten en risico’s.

Het is niet voor niets dat zelfs Warren Buffett zijn erfgenamen aanraadt na zijn overlijden zijn vermogen te beleggen in indexaandelen. Ook Peter Lynch, een andere grote succesvolle belegger, is groot voorstander van het indexbeleggen voor particulieren. 
 

Ik heb liever de zekerheid van een goed rendement dan de hoop op een geweldig rendement.  
Warren Buffett, meesterbelegger

 

Wij scheiden het kaf van het koren

Het vinden van een goede ETF is net zoiets als het kopen van blauwe verf bij de Gamma. De keuze is zo enorm groot! Zoek maar eens naar een ETF met "S&P500" in de naam en je hebt er al 65.

INDEXaandelen.nl zorgt ervoor dat je niet verdwaalt in de wirwar van ETF's die de beurzen inmiddels rijk zijn. Al deze ETF's spelen namelijk in op diverse trends, focussen zich op bepaalde strategieën, hanteren bepaalde selectiemethoden of houden er diverse beleggingsfilosofieën op na.

Wij pluizen de ETF's voor je uit en laten je op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien hoe elke belegger kan profiteren van alle beleggingsvoordelen die het indexbeleggen biedt.

Deze informatie staat volledig tot je beschikking bij een abonnement op INDEXaandelen.nl. Hiervoor betaal je normaal €45,- per kwartaal. 

We hebben nu echter een hele leuke actie. 

 

INDEXaandelen tijdelijk voor 1 euro!

Ja, je leest het goed. Wie zich nu abonneert op de nieuwsbrief INDEXaandelen.nl betaalt de eerste maand maar 1 euro. Voor dit luttele bedrag krijg je toegang tot onze digitale nieuwsbrieven en tot de speciale informatieve secties van onze website.

Alleen dit weekend, dus tot en met 25 oktober kan iedereen profiteren van een volledig instapabonnement van 1 euro en genieten van alle voordelen die het indexbeleggen biedt. 

Abonneer hier
 

Word abonnee en ontvang het
gratis E-boek! 

200_e-boek2.jpg

Neem een abonnement op INDEXaandelen.nl en ontvang meteen het gratis E-boek "Wegwijs in indexbeleggen".

INDEXaandelen.nl is volledig transparant. Er zijn geen verborgen kosten. Je betaalt enkel je abonnement en de gebruikelijke transactiekosten bij je bank of broker als je een ETF koopt. Weet je trouwens dat je voor de aan- en verkoop van een groot aantal ETF's bij DE GIRO of Binck geen transactiekosten betaalt?

Wij adviseren en jij kiest aan de hand van je risicoprofiel zelf de ETF's die het beste bij je passen. Zo eenvoudig is het. Voor extra hulp klik je gewoon op het onderdeel ‘HELP’ op onze site. 
  

Reageer vandaag nog en 

START HIER 

 

Succes!Eveline Vrisekoop
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
coördinator INDEXaandelen.nl