Nieuwsbrief Macrotrends

  

Virtuele virussen

     

 
200_brecht_arnaert_foto2.jpgTot op vandaag gelooft 99,99% van de mensen nog steeds in de infectietheorie. Voor wie dit stukje binnen honderd jaar nog eens zou lezen: dat is een 19de-eeuwse theorie waarbij geloofd werd dat indien Persoon B ziek werd met dezelfde symptomen als Persoon A, kort nadat er een contact tussen beide is geweest, Persoon A met zekerheid Persoon B "besmet" moet hebben.

Maar is dat wel zo? Kan er écht geen andere verklaring zijn? Bijvoorbeeld: kort nadat ik ging spreken voor een groepje Corona-dissidenten in Heule (nabij Kortrijk, het epicentrum van het gezond verstand) hoorde ik dat daarna heel wat mensen ziek waren geworden. Men testte zelfs massaal positief. Hoesten, koorts, geurverlies, smaakverlies. Nou, dan moet ik toch echt een keikop zijn om te blijven ontkennen dat dit veroorzaakt werd door een virus, niet?

En toch: er is nog geen enkele viroloog die heeft kunnen aantonen hoe hij of zij de isolatie van het Sars-Cov-2-virus heeft kunnen bewerkstelligen. En nee, papers die het louter over sequentiëring hebben (en niet over de eerste stap: isolering) tellen niet. Als ik een bol staartje, een lang oor en een pootje in het bos vind, dan kan ik daar een konijn van maken, maar niet als ik nog nooit een konijn gevangen heb. Met andere woorden: wat is de realiteit waarnaar gesequentieerd wordt?

Het antwoord is zo eenvoudig dat niemand het zich nog maar durft in te beelden: die realiteit bestaat niet. Het is een complete fictie, die enkel in de hoofden van de virologen bestaat, en in de softwareprogramma's die zij gebruiken. De Zuid-Afrikaanse variant? Ga toch fietsen man: een virtuele hocuspocus die uit datzelfde programma (bijv. Trinity) komt gerold. Stukjes RNA samen zetten en bewéren dat het een virus is, kan iedereen. De hamvraag is: waar komen die stukjes vandaan?

Het antwoord is wederom verschroeiend eenvoudig: het gaat hier om RNA uit de cellen zelf. Cellen die je eerst doodgemaakt hebt met antibiotica en veel te weinig voeding. En dan zég je vervolgens dat die celsterfte veroorzaakt wordt door een "virus". Waarvan je dan wel nog het "genoom" moet samenstellen, maar kom: de gemiddelde burger gelooft toch alles. Mundus vult decipi, ergo decipiatur (de wereld wil bedrogen worden, dus laten wij haar bedriegen).

Wel, ik word niet graag bedrogen. Zeker niet als die illusie gebruikt wordt om me van mijn vrijheid te beroven en een pasjesmaatschappij te installeren. En dus mag 99,99% van de mensen geloven dat de Spaanse Griep een besmettelijke ziekte was: het is nooit bewezen, en daarmee basta. Voor wie mij niet gelooft: check het werk van Dr. Milton Rosenau, die het na acht wel erg creatieve experimenten voor bekeken hield.

Maar wat is dan wél de verklaring voor wat we "sociaal opgelopen ziektes" zouden kunnen noemen? Waarom werden de mensen in Heule dan wél "ziek"? Nou, ik weet het, maar dat ga ik nu eens lekker niet aan uw neus hangen. De enigen die daar recht op hebben zijn die mensen die er al in geslaagd zijn om in te zien dat filosofie boven wetenschap staat. Sterker nog: dat wetenschap die in de filosofie niet haar meerdere erkent, niets meer dan ideologie is.

Virologen geloven dus in virtuele virussen. Zou dat de reden zijn dat ze over het algemeen zo losgeslagen leven van de realiteit? Het is maar een hypothese.

Brecht Arnaert

  
PS. Heeft u ook genoeg van het fake news en de bakken propaganda die we dagelijks over ons heen krijgen? Wil u écht geïnformeerd worden? Sluit u dan vandaag nog aan bij MACRO Trends. Klik hier voor meer informatie

 

Of wilt u eerst eens een
proefnummer lezen?
 

 

Schrijf u dan onderstaand in:

 KLIK HIER

 

PS 1. Het aanvragen van een gratis proefnummer is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

PS 2. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritische beleggers*. 
  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends