Beleggersplaats

Maandelijks dividend op u rekening

 
Ervaar nu hoe het is, om maandelijks uw inkomen aan te vullen met het dividend dat u ontvangt op Hoog Dividend aandelen. Deze aandelen koopt u eenmalig tegen lage kosten en u gaat vervolgens voor een langere periode genieten van het dividend, dat u elke maand op uw rekening krijgt. PensioenDividend.nl is voortdurend op zoek naar Hoog Dividend aandelen, die maandelijks het dividend aan u uitkeren. Wereldwijd zijn er honderden fondsen die uitermate geschikt zijn voor het inkomensgericht beleggen.
 

We praten dan wel over een dividendrendement van gemiddeld zo’n 9%!

 
Er komt een tijd waarin u volop vrije tijd hebt, geen stress meer hebt en pas echt van het leven kan gaan genieten. Misschien is die tijd voor u al aangebroken. Droomt u wel eens van een wat luxer leven? Hoe leuk is het niet uw kinderen en kleinkinderen regelmatig iets extra’s te geven? Met Hoog Dividend aandelen ervaart u hoe het is een ander en luxer leven te leiden. De aandelen doen voor u het werk. Zelfs terwijl u slaapt!
 

En bovendien betaalt u 0% inkomstenbelasting!

 
U gaat passief beleggen. Dat is heel wat anders dan beleggen op basis van koerswinst, waarvoor u dagelijks, of zelfs elk uur, de beurskoersen moet volgen. De fondsen die wij voor u selecteren, koopt u eenmalig en legt ze weg als een mooie fles wijn. U kiest zelf de fondsen, wij adviseren enkel. Het maandelijks uit te keren dividend komt automatisch op uw rekening.

PensioenDividend.nl stuurt u elke maand een update en in slechts 30 minuten bent u telkens volledig op de hoogte van de ontwikkelingen van de door u zelf gekozen aandelen in deze fondsen. U hoeft hiervoor geen ervaren belegger te zijn. U krijgt van ons alle informatie, die nodig is om vandaag nog te kunnen starten.

 

Succes met beleggen!

handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg
Paul van den Heuvel

  

Abonnementen

 • PensioenDividend

  Inkomen uit Hoog Dividend fondsen

  PensioenDividend.nl speurt voor u de aandelenmarkten af naar beleggingsfondsen, die zonder uitzondering elke maand met een uitkering komen en een dividendrendement realiseren van 8% of meer. Deze nieuwsbrief is ideaal als aanvulling op uw pensioen of gewoon als extra inkomen. Deze passieve vorm van beleggen is misschien minder spannend, maar u heeft er dan ook nagenoeg geen omkijken naar.

  € 49,95
  per kwartaal

  Abonneer op
  PensioenDividend

Over Paul van den Heuvel

Paul van den Heuvel

Paul van den Heuvel heeft zich gespecialiseerd in het inkomensgericht beleggen en is auteur van de nieuwsbrieven The Dividend Factory en PensioenDividend.nl. Paul heeft de beginjaren meegemaakt van de opleiding communicatie aan de HEAO in Eindhoven. Later als marketinganalist en database manager heeft hij zich kunnen bekwamen op het analytische vlak. Business Intelligence was zijn specialiteit.

Lees verder >>
Wereldwijd de beste Dividend Aandelen in het vizier
DividedRadar

Inflatiezorgen worden alleen maar groter

De afgelopen weken had iedereen op de financiƫle markten de mond nog vol over inflatie. De inflatierisico's in de eurozone namen toe, maar de prijsdruk zou nog kunnen afnemen voordat ze verankerd...

Lees verder >>

ontvang gratis de nieuwsbrief