Nieuwsbrief Slimme aandelen

 

Verkoop Philips Lighting (LIGHT)

  

 
Per vandaag hebben we onze positie in het Nederlandse Philips Lighting (LIGHT) verkocht voor Euro 32,56 per aandeel. We zijn ons koersdoel dicht benaderd en pakken onze winst.  

Hieronder treft u het overzicht aan van de verkochte aandelen die we sinds 2015 opgenomen hebben in de portfolio van Slimme Aandelen. Met slechts 1 negatief (als gevolg van de verrassende uitslag van het Brexit referendum) en 13 positieve resultaten, geen slecht gemiddelde........... Toch?

 

Verkochte aandelen 

600_sa3.jpg

 
Sinds enige tijd hebt u zich ingeschreven in ons bestand en houden wij u regelmatig op de hoogte over onze beleggingsresultaten. Misschien bent u nog niet in de gelegenheid geweest een abonnement af te sluiten, maar onze administratie is zo alert u hier even aan te herinneren.

U kunt eenvoudig via onderstaande button vandaag nog uw abonnement activeren.

Mocht u, om wat voor reden ook, geen interesse meer hebben, dan nemen we helaas afscheid van elkaar. Hoewel ik dat jammer vind, zijn we er wellicht niet in geslaagd uw enthousiasme op te wekken. Misschien is het beleggen met de Slimme Aandelen methode toch niets voor u of neemt u liever een ander abonnement. In dat geval bent u ook op een later tijdstip van harte welkom en kunt u zich eenvoudig via onze website weer bij ons aansluiten.

Wilt u echter niets missen van onze zeer goede beleggingsresulaten van de afgelopen jaren en op de hoogte blijven van de kansen die Slimme Aandelen te bieden heeft, klik dan op onderstaande button om uw abonnement te activeren. 

  

600_3_maanden_gratis.jpg 
 

Sluit nu extra voordelig een abonnement af

Wie zijn abonnement vandaag activeert, krijgt er gelijk 90 dagen GRATIS abonnement bij. Een extra periode van drie maanden, zonder dat u daarvoor maar iets betaalt. U bent dan meteen op de hoogte van al mijn ondergewaardeerde Slimme Aandelen.

Klik op de onderstaande button en kies uw abonnement. 
 

600_button_abonneer_hier.gif 

Rest mij enkel u een 'voorspoedig beleggen' toe te wensen.


Met vriendelijke groet,
150_peter_havik.jpg
Peter Havik
Slimme Aandelen.nl


Peter Havik is columnist bij Slimme Aandelen.nl en Alex Vermogensbank. Hij is als financieel analist verbonden aan Lunar Vermogensbeheer, Vimco Luxembourg S.A. en Lunar Asset Management