Nieuwsbrief Slimme aandelen

Met een abonnement op Slimme Aandelen
neemt u een abonnement op succes

Slimme Aandelen portefeuille boekt
succes op succes

In juli en augustus hebben we flink winst genomen.
Bent u de volgende ronde er ook bij?
  

 
In de maanden juli en augustus hebben we flinke winsten gemaakt. Onze abonnees ontvingen meerdere flashberichten met daarin enkel goed nieuws.

Afgelopen periode heb ik ruimte moeten maken voor nieuwe kanshebbers om in de volgende ronde ons weer op dikke winsten te zetten.

Dat klinkt allemaal mooi zult u zeggen, maar u zult zich tegelijkertijd afvragen waarom deze aandelenportefeuille het zo goed doet.

De verklaring daarvoor ligt eigenlijk voor de hand. Voor ik hier op inga, deel ik met u de oogst van de afgelopen twee maanden, juli en augustus.
 

SlimmeAandelen

Met de verkoop van deze acht aandelen, mochten we 50% rendement bijschrijven op ons lijstje.

We hebben de winst gepakt en de weg vrijgemaakt voor nieuwe waarde-aandelen, waarvan we op termijn verwachten weer een mooi rendement mee te gaan maken. Deze termijn kan ook wel eens een korte periode zijn. Philips kochten we in maart, Babcock & Wilcox in april en Senior PLC in mei. Slechts in enkele maanden boekten we al rendementen van rond de 25%.

Maar aandelen kunnen ook enkele jaren ‘rijpen’ in de portfolio. GoodYear kent de oorsprong in 2013, maar dan haal je wel 164% rendement.


Recente opname

RPCVorige maand voegden we een bijzonder Brits bedrijf toe. Dit bedrijf is één van ’s werelds grootste fabrikanten van plastic verpakkingsproducten voor voedsel & drank, diverse industriële sectoren, de medische/farmaceutische branche en personal care.

Een duidelijk voorbeeld van een onderneming die we begrijpen, die alledaagse producten maakt en die transparant is. De nieuwe aanmelders voor de Slimme Aandelen Portefeuille krijgen de prettig leesbare en uitgebreide analyse van dit bedrijf gelijk toegestuurd. Een ware kooptip!

Onze winst in de eerste zes weken sinds opname: +10,1%

Dit aandeel blijft nog in de kweekvijver, tot het moment deze met flinke winst het nest mag verlaten. Ik hoop dat u er dan ook bij bent.
  

De Slimme Aandelen value investing methode kunt u hier nalezen op onze website. Ik denk dat als u de resultaten ziet, u niet lang hoeft na te denken om voor slechts €14,50 een volledig instapabonnement te nemen, waarmee u direct toegang krijgt tot de portefeuille en u de komende periode alle nieuwsbrieven en bedrijfsanalyses krijgt van nieuwe posities.

 
Slimme Aandelen is een onderdeel van BeleggersPlaats en werkt nauw samen met Vimco Luxembourg S.A. een onafhankelijke vermogensbeheerder met een onderscheidende aanpak gericht op value investing en een unieke dienstverlening richting de klant. Vimco staat dan ook voor Value Investment Management Company. Geïnspireerd door Warren Buffett, het wereldberoemde toonbeeld van value investing. Vimco behaalt sinds jaar en dag toprendementen voor haar klanten tegen lage en transparante tarieven. 

Wie zelf zijn aandelen koopt en verkoopt op basis van onze adviezen, bespaart een hoop geld en kan voor nog geen 16 euro per maand aan abonnementskosten dezelfde rendementen halen. U begrijpt dat voor persoonlijk vermogensbeheer heel andere tarieven gelden.

 

Voordelig kennismaken

Profiteer deze week van de voordelige kennismakingsactie en betaal slechts €14,50 voor een instapabonnement van 3 maanden en krijg daarmee toegang tot de actuele Slimme Aandelen portefeuille. Onze waardeportefeuille doet het boven verwachting goed.

Ook willen we voor deze lage instapprijs het hele servicepakket aan u ter beschikking te stellen.
 

 

De voordelen op een rij:

 1. Direct toegang tot de complete actuele aandelenportefeuille
   
 2. Resultaten zijn gekoppeld aan de beurzen
   
 3. U kunt uw eigen portefeuille inrichten en live volgen!
   
 4. Toegang tot alle handige tips en informatie op onze website
   
 5. U krijgt alle nieuwsbrieven en toegang tot ALLE bedrijfsanalyses van de complete portfolio
   
 6. Mogelijkheid tot GRATIS persoonlijke portefeuille check bij één van de financiële experts van Vimco Vermogensbeheer. Het verplicht u tot niets!
   
 7. Niet goed geld terug garantie! 

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u uw geld terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende. Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

 

START HIER 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij Slimme Aandelen en ga beleggen zonder stress. Beleg zoals beleggen bedoeld is!

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

 

 

Peter Havik

Peter Havik is columnist bij Slimme Aandelen.nl en Alex Vermogensbank. Hij is als financieel analist verbonden aan Lunar Vermogensbeheer, Vimco Luxembourg S.A. en Lunar Asset Management