Nieuwsbrief Slimme aandelen

 

Onze aandelentips voor 2018

  

 
Afgelopen weken hebben we veel nieuwe abonnees mogen begroeten voor de nieuwsbrief Slimme Aandelen.

De grote toeloop is simpel te verklaren; De waardeportefeuille van Slimme Aandelen levert prachtige rendementen. Slimme beleggers hebben daar oog voor zo blijkt.

Wereldwijd zijn aandelen veel te duur geworden en het is wachten op de volgende bubbel.

Wij selecteren enkel onderwaardeerde aandelen van sterke bedrijven. Dat is een heel secuur werkje en daar is veel onderzoek voor nodig.

Ondergewaardeerd betekent goedkoop!

Beurskoersen en marktsentiment interesseren ons niet. Het individuele bedrijfsresultaat is wat telt. Wij gaan uit van de kracht van een bedrijf.

Wij kopen goedkoop en verkopen op het moment wanneer we voldoende winst hebben gemaakt.
 

“Goud interesseert me niet. Olie interesseert me niet. Rente interesseert me niet. Politiek interesseert me niet. Bitcoins interesseren me niet. Marktsentimenten interesseren me niet. Valuta interesseert me niet. Trump interesseert me niet. Apple, Google, Amazon en andere reuzen interesseren me niet…”

 
Wie zo kan denken heeft het als belegger een stuk makkelijker. Wat ik u in feite wil zeggen, is dat wie in waarde-aandelen belegt, zich niet bezig hoeft te houden met de waan van de dag. De hiervoor genoemde thema’s krijgen uiteraard mijn aandacht, maar beïnvloeden niet de keuze van de aandelen.

Laat u niet gek maken, loop niet achter de kudde aan, maar investeer in sterke bedrijven waarvan u goedkoop aandelen kunt kopen.

Dat klinkt eenvoudig, maar dat is juist de kracht van deze beleggingsstrategie.

Denk als een echte investeerder. Warren Buffett is met deze strategie een van de rijksten der aarde geworden.

Value Investing, want zo wordt waardebeleggen wereldwijd genoemd, vergt echter wel flinke inspanningen van de analisten die dagelijks bezig zijn met het screenen van duizenden sterke bedrijven die tijdelijk ondergewaardeerd zijn.


Hoe gaan wij te werk?

Achter Value Investing schuilt een hele wetenschap. In grote lijnen komt het erop neer dat wij een lijst met criteria hanteren. Daar komt uiteindelijk een lijst uit met 1.400 bedrijven, waarvan 500 uit Amerika, 300 uit Europa, 250 uit Japan en 350 uit Azië ex Japan.

De lijst met criteria die we hanteren is streng.

Ik maak onderdeel uit van het vermogensbeheer-team van Vimco. Het onderhoud van onze waardeportefeuilles is een intensieve klus waar een team van analisten dagelijks mee bezig is.

De samenwerking met Vimco Vermogensbeheer heeft geleid tot een bijzondere bundeling van kennis en ervaring. Vimco is één van de top onafhankelijke vermogensbeheerders in de Benelux.


Waarom is Vimco zo succesvol?

Die vraag laat zich eenvoudig beantwoorden: Vimco minimaliseert de risico’s en maximeert het resultaat door te beleggen volgens het principe van Value Investing.

Vimco onderscheidt zich door een wezenlijke andere aanpak. Dat verklaart het succes van de diverse beleggingsportefeuilles die ze inzetten om het vermogen te beheren van honderden tevreden klanten. Ook u kunt daarbij horen.


Doe-het-zelf vermogensbeheer wordt steeds populairder

Een woord van de uitgever BeleggersPlaats:

De mensen van Vimco ondersteunen ons bij het WaardeBeleggen en daar kunt u vanaf vandaag van profiteren. Peter Havik is de beheerder en auteur van www.SlimmeAandelen.nl. Peter gaat u helpen bij het samenstellen en beheren van de slimste aandelenportefeuille van Nederland en België.


Het team achter Vimco doet al dat werk toch al, dus waarom zou deze kennis niet breder ingezet kunnen worden?

Vimco blijft maatwerk leveren. Een aantal particulieren geeft er de voorkeur aan om hun kapitaal door professionals te laten beheren. Vergelijk het met een maatkostuum.

Maar hoeveel mensen dragen er een maatkostuum? Juist, u begrijpt waar dit verhaal naartoe gaat.

U kunt nu gebruikmaken van de bijzondere aandelen die de basis vormen voor succesvol vermogensbeheer. Niet in de vorm van een maatpak, maar elk aandeel wordt apart beschikbaar gesteld, zodat u in feite niets anders hoeft te doen dan zelf een mandje met superrenderende aandelen samen te stellen.

Alle adviezen die u nodig heeft voor uw eigen beheer vindt u op de website en nieuwsbrieven van www.SlimmeAandelen.nl


Een sprekende lijst met Slimme Aandelen

Hieronder een aantal voorbeelden van aandelen die hun werk hebben gedaan. Aandelen kunnen voortdurend gewisseld worden als ze voldoende hebben opgeleverd en worden vervolgens weer vervangen door aandelen die weer grotere winstkansen hebben.

 

SlimmeAandelen

 

Ik wil u een voorstel doen

Het beste is zelf te ervaren hoe zo’n actuele waardeportefeuille eruit ziet.

Met name het afgelopen half jaar hebben we een flinke instroom aan nieuwe abonnees gehad. Beleggers zijn op zoek naar zekerheden en ankers in hun portefeuille. Waarde-aandelen zorgen voor een fundament onder uw portefeuille.

Voor een jaarabonnement betaalt u normaal €199,50. Wie eerst wil voorproeven, kan voor €14,50 een instapabonnement voor drie maanden afsluiten.

Maak u op voor een rustig 2018 en ga voor een mooi rendement. Vergeet de waan van de dag en ga beleggen zonder stress. Wij doen het werk voor u.

Wilt u gaan waardebeleggen met de expertise van een vermogensbeheerder? Klik hier om voordelig kennis te maken.

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

 

 

Peter Havik

 

SlimmeAandelen

* U betaalt nu €14,50 voor een instapabonnement van drie maanden

 

Peter Havik is columnist bij Slimme Aandelen.nl en Alex Vermogensbank. Hij is als financieel analist verbonden aan Lunar Vermogensbeheer, Vimco Luxembourg S.A. en Lunar Asset Management