Nieuwsbrief Slimme aandelen

 

Verpakkingsmiddelen-fabrikant is met de huidige koers van $44,- per aandeel flink ondergewaardeerd.  

Wij zien dit als een mooie kans om het aandeel aan te kopen

 

 

Het Noord-Amerikaanse aandeel dat deze maand centraal staat, is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van verpakkingsmiddelen voor consumentenartikelen. Het bedrijf heeft zich in 120 jaar ontwikkeld tot een marktleidend fabrikant van stalen en aluminium blikken en spuitbussen, voor de opslag van drank, voedsel, industriële producten, schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten. Naast de zogeheten container levert het ook alle benodigde oplossingen voor het afsluiten van blikken, spuitbussen, glazen potten en flessen.

Om de klanten iets extra’s te bieden, levert het bedrijf ook blikken in afwijkende vormen en beschikken ze over een Design afdeling die labels ontwerpt en meedenkt over kleur, look & feel, etc. Om Onheuser-Busch InBev, Heineken, Mars, Kraft, Akzo, PPG, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Bonduelle, Heinz, Procter&Gamble, Colgate/Palmolive, Unilever en vele andere toonaangevende bedrijven van verpakkingsmateriaal te voorzien, beschikt het inmiddels over 143 productielocaties verspreid over 36 landen. Mede dankzij een toename van 5% in de verkoop van drankblikjes noteerden de 24.000 werknemers in FY2017 een omzet van USD 8,7 miljard. 

Het bedrijf noteerde over FY2017 weliswaar een stijgende omzet YoY (year over year), maar mede door wat tegenvallende valutaverschillen en een éénmalige belastingtegenvaller kelderden de netto inkomsten met 35% in 2017. Daarnaast werd bekend gemaakt dat de aankoop van een verpakkingsbedrijf voor USD 3,9 miljard was voltooid, waardoor het bedrijf inmiddels over een schuld van USD 7,8 miljard beschikt. Dit resulteert in een rentebetaling van $73 miljoen per kwartaal, een stijging van $10 miljoen op jaarbasis. Deze ontwikkelingen zijn blijkbaar voor veel beleggers een beetje teveel van het ‘goede’ geworden, want de koers daalde begin februari van USD 60,- richting de USD 50,- per aandeel en noteert momenteel USD 44,-. De zorgen zijn wat ons betreft overtrokken en wij zien dit als een mooie kans om het aandeel aan te kopen.

Wij zijn van mening dat het management met de aankoop van het verpakkingsbedrijf een mooie asset heeft binnengehaald die op de lange termijn winstgevend zal blijken. Het management heeft bovendien een indrukwekkend track record als het gaat om geld spenderen ten gunste van de winst per aandeel  en de laatste 3 acquisities zijn hier een goed voorbeeld van. Mocht deze trend zich in 2018 voortzetten, en daar lijkt het wel op, dan zal de huidige waardering van USD 44,- per aandeel een flinke onderwaardering blijken.  

 

3 maanden GRATIS

 

U krijgt gelijk 50% korting op uw abonnement

Ik wil u, nu het moment bijzonder gunstig is te starten met het beleggen in dit aandeel, de mogelijkheid bieden een voordelig abonnement af te kunnen sluiten.

U krijgt daarnaast gelijk inzage in mijn complete portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 25 ondergewaardeerde aandelen die u straks een mooie winst kunnen opleveren.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, nieuws over uw aandelen en ik doe u iedere maand een nieuwe aanbeveling. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.

Bij calamiteiten of bij verkoop krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en kunt u tijdig winst nemen.

Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het beleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen

  

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u uw geld terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement! 
 

Abonneer HIER 

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

 

 

Peter Havik 

PS.

Beleg met de expertise van een vermogensbeheerder

Value Investing is de basis voor uitzonderlijke rendementen die u kunt halen met ondergewaardeerde bedrijven. Slimme Aandelen baseert zich op de succesvolle aandelenportefeuilles van Vimco Vermogensbeheer (voorheen Lunar). De wereld is het werkterrein en voortdurend spotten we aandelen die op uitbreken staan. Klanten zien hun vermogen hiermee in een rap tempo groeien. Wie slim is lift mee op de uitzonderlijke resultaten van Vimco Vermogensbeheer door een abonnement te nemen op Slimme Aandelen. Tegen lage kosten maakt u slim gebruik van deze succesformule.