Nieuwsbrief Slimme aandelen

Krijg vandaag 50% korting op Slimme Aandelen

Waarde Aandelen nu
extra interessant

29% gerealiseerd rendement met wat ik verkocht in 2017
 

 
In gouden tijden, het moment dat er veel lucht in de markt gepompt wordt, staan Waarde Aandelen minder in de spotlights.

Is dat terecht?

Nee! Zeker niet. Maar de kudde wil het zo en de massa blijft altijd braaf achter elkaar aan lopen. De prijzen voor groei-aandelen nemen niet meer toe en er is een kentering op komst.

De tijden dat groei-aandelen het beter deden is voorbij. Dat stelt Chuck Cook van de BNY Mellon vast. En wij zijn het met hem eens.

In deze editie wijzen wij u op een niet voor niets ‘Slimme Aandelen’ genoemde portefeuille.

Aandelen die nooit weggeweest zijn, maar zoals gezegd, de markt wil het zo en dat is volkomen onterecht!

Waarde Aandelen ontlenen hun naam aan de waarde van een bedrijf en die wordt niet bepaald door de markt. Wat de markt wel doet is het uitdrukken in een prijs…

Het moment dat u moet kopen wordt niet bepaald door de markt.

Maar het feit ligt er dat Waarde Aandelen weer in trek zijn. In deze editie de verklaringen en wat deze aandelen u kunnen opleveren: Een prachtig rendement!

 

Nog nooit zat er zoveel waarde in
Waarde Aandelen

De eerder genoemde beleggingsstrateeg Cook stelt dat de waarde van Waarde Aandelen nog nooit zo groot was.

De schade destijds, veroorzaakt door de laatste financiële crisis, was groot. Alle reden om een herhaling te voorkomen.

Vooral de banken zijn onder strenge controle komen te staan en er werden meer regels opgesteld waaraan ze zich moeten houden. Strenge regels dus.

Bedrijven hebben stevigere wortels gekweekt door een betere bedrijfsvoering en het versterken van hun balansen.

Wanneer we de geschiedenis erop naslaan, dan zien we dat in aanloop naar de ontstane bubbels de groei-aandelen het beter doen. Tijdens een crisis komen Waarde Aandelen weer om de hoek kijken.
 

Eerder heb ik u verteld dat ontwikkelingen in de markt me in feite niet interesseren. Bedrijven interesseren me en het stadium waarin ze zich bevinden in relatie tot de koers van het aandeel.


Wanneer de fundamenten goed zijn en de koers onterecht gedaald is, dan zijn de basiselementen aanwezig om het een Waarde Aandeel te noemen.

Een simpel basisprincipe van beleggen waar de massa aan voorbij gaat. Wij horen niet bij de massa en daarom maken wij mooie rendementen.

 

Onze waardeportefeuille levert ons prachtige rendementen op

Samen met het team aan experts achter de vermogensbeheerder Vimco Luxembourg werk ik dagelijks aan het screenen van ondergewaardeerde aandelen. We krijgen daarbij hulp van een bekende New Yorkse fundmanager.
 

Deze fundmanager werkt niet met een inleg onder het miljoen. Vimco bundelt de vermogensportefeuilles en krijgt zo toegang. De slagkracht van deze fundmanager is groot. De analisten zitten zelf aan tafel met de CEO’s van deze grote bedrijven.


De sleutel van het succes van Slimme Aandelen: De kennis die we aanwenden voor onze vermogensportefeuilles stellen we via uitgeverij BeleggersPlaats ook ter beschikking aan de particuliere belegger.

Onze winst zit hem in het gemiddelde resultaat. De volgende tabel maakt dat inzichtelijk. Deze aandelen hebben we in 2017 verkocht en het gemiddelde resultaat vindt u onderaan: 29%.

 

Wat ik heb verkocht in 2017

 SlimmeAandelen

 

Een prachtig rendement van 29%, behaald met sterke bedrijven zoals Philips Lighting, Randstad, Verifone en Hella.

Heeft u interesse in onze actuele Waarde Portefeuille? U kunt nu voordelig kennismaken.


U krijgt gelijk 50% korting op uw abonnement

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van Slimme Aandelen een aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt van €47,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting!

U krijgt gelijk inzage in mijn complete portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met alle ondergewaardeerde aandelen die u straks mooie winsten kunnen opleveren.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks een nieuwsbrief plus een wekelijkse update over de aandelen die reeds in de portfolio zitten. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een e-mail flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd.

Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het beleggen. De complete portfolio is elke dag live te volgen.

 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u uw geld terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

 

Abonneer hier


Geniet van het mooie rendement dat u haalt met Slimme Aandelen.

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

 

 

Peter Havik

Peter Havik is columnist bij Slimme Aandelen.nl en Alex Vermogensbank. Hij is als financieel analist verbonden aan Lunar Vermogensbeheer, Vimco Luxembourg S.A. en Lunar Asset Management