Nieuwsbrief Slimme aandelen

 
De eerste winsten zijn al behaald

Maak kennis met onze nieuwe waardeportefeuille

Maakt u samen met ons de nieuwe rit naar boven?
  

 
Waarde-aandelen zijn weer helemaal terug. Een mooie kans om samen met ons de nieuwe rit naar boven te maken.

Met waarde-aandelen is flink geld te verdienen. Je moet dan wel geduld hebben.

In deze editie zet ik er een aantal voor u op een rij.

Ik heb het over pareltjes die tijdelijk uit de gratie zijn geraakt bij beleggers, maar die een enorm koerspotentieel hebben.

Het gaat over ondernemingen die oersterk zijn, een lange historie hebben en stevige wortels. Deze ondernemingen zijn al decennia een begrip, maar die om een bepaalde reden tijdelijk minder populair zijn.

De koers van een aandeel is niet altijd een afspiegeling van de kwaliteit van een onderneming. Het team van Slimme Aandelen is dagelijks bezig met het doorgronden van ondernemingen die het waard zijn in te investeren.

Wij kopen juist als de koers laag staat en daar zit straks onze grote winst.

 

In de eerste drie maanden van het jaar hebben we al flink wat rendement gehaald

Het team van Slimme Aandelen is in opperbeste stemming. Dat is niet zo vreemd als je ziet hoe het wachten wederom beloond wordt.

Hier volgende enkele actuele voorbeelden uit de waardeportefeuille met de eerste winsten van 2019:

SlimmeAandelen

En deze aandelen zijn nog steeds ondergewaardeerd!

Een voorbeeld uit onze nieuws-update van 14 februari:
Diebold Nixdorf is ’s werelds grootste leverancier van financial hard- and software solutions. Zoals deze omschrijving al aangeeft, gaat het bij DBD niet alleen om hardware zoals ATM’s. Sterker nog, meer dan 60% van de omzet is afkomstig uit de verkoop van software en onderhoud/service-verlening van ATM’s, POS afrekenpunten, kassa’s, etc. De koers stond gisteren op $11,29. Op 2 januari stond deze nog op $2,70.


Een voorbeeld uit onze nieuws-update van 14 februari:
Triumph Group is een collectief van 46 gespecialiseerde bedrijven die zich toeleggen op de ontwikkeling en fabricage van onderdelen voor de mondiale luchtvaartindustrie. Na een lang verwachte herstructurering verdubbelde het aandeel. De koersexplosie is wat tot rust gekomen en uiteindelijk is het aandeel dit jaar met 77% gestegen.

 

Beleggers hebben weer oog voor kwaliteitsaandelen

Vorig jaar groeiden de bomen tot in de hemel, tot het moment dat de beurzen weer corrigeerden. Met name de laatste week van het jaar werden de koersen flink getroffen.

De realiteitszin is weer terug. Dat betekent dat veel te dure aandelen die iedereen op dat moment wil hebben, ingeruild worden voor aantrekkelijk geprijsde aandelen, afkomstig van solide bedrijven.

Dat is beleggen zoals beleggen ooit is bedoeld!

Het gros van het volk zit toch vreemd in elkaar. Je verdient juist met beleggen door laag in te stappen en hoog te verkopen. Maar nee, men holt liever achter elkaar aan en samen drijven ze de prijs op. Het gros koopt te duur en zien later hun kapitaal verdampen.

Wij begrijpen ook wel dat een producent van vliegtuigonderdelen minder spannend is dan Tesla, Facebook of Apple. Maar wie slim is, koopt alleen aantrekkelijk geprijsde aandelen.

Daar willen we u graag bij helpen.

Het team achter Slimme Aandelen dat ik aanvoer, werkt al jaren samen en weet in de regel een jaarrendement van zo tussen de 20% en 30% te halen.

In 2018 hebben we te maken gehad met een overspannen markt zoals ik eerder al aangaf. Dan verkopen we ook minder. En wat we verkochten, bracht niet het gewenste resultaat. Dat hoort ook bij het waardebeleggen.

Een jaar eerder, in 2017, werden de volgende aandelen na hun ‘rijpingsperiode’ verkocht en behaalden we de volgende rendementen:
 

SlimmeAandelen

 

Maakt u samen met ons de volgende
rit naar boven?

We staan weer in de startblokken. Wat de beurzen doen, beïnvloedt niet direct onze handelswijze. Wat voor ons telt, is de kwaliteit van een onderneming en het verwachte koerspotentieel.

Onze kweevijver zit weer tjokvol. Van alle 28 posities is er een uitgebreide analyse, waarin duidelijk aangegeven wordt waarom een aandeel ondergewaardeerd is.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in waarde-aandelen. U vindt er alle analyses, handige tips, nieuwsfeiten en de complete actuele aandelenportfolio.

Ik wil u een voorstel doen…

Op kosten van mijn uitgever mag ik de proefperiode van 3 maanden verdubbelen, zodat u een half jaar de tijd heeft om het waardebeleggen te ervaren. In het volgende deel leest u meer over deze aantrekkelijke aanbieding.


U krijgt gelijk 50% korting op uw abonnement

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van Slimme Aandelen een aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt van €47,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting!

U krijgt gelijk inzage in mijn complete portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met alle ondergewaardeerde aandelen die u straks mooie winsten kunnen opleveren.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks een nieuwsbrief plus een wekelijkse update over de aandelen die reeds in de portfolio zitten. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.

Bij calamiteiten of urgente koopkansen krijgt u onmiddellijk per e-mail een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en koopt (of verkoopt) u op het juiste moment.

Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het beleggen. De complete portfolio is elke dag live te volgen. En dat alles voor €47,50.

 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u uw geld terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

 

Abonneer hier


Geniet van het mooie rendement dat u haalt met Slimme Aandelen.

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

 

 

Peter Havik

Peter Havik is columnist bij Slimme Aandelen.nl en Alex Vermogensbank. Hij is als financieel analist verbonden aan Lunar Vermogensbeheer, Vimco Luxembourg S.A. en Lunar Asset Management