Nieuwsbrief Slimme aandelen

 
Exor, het fonds van de Fiat familie Agnelli stijgt 24%

De succesaandelen
uit onze waardeportefeuille

Maak kennis met de winstmakers van 2019

 
Vorige week stuurde ik u een bericht met daarin de mededeling dat de Waarde Portefeuille weer aardig op stoom is.

Een prima moment om samen met ons de rit verder naar boven te maken. Ik begrijp dat u wilt weten waar de portefeuille van Slimme Aandelen uit bestaat. Meer hierover in deze editie.

SlimmeAandelenTen eerste een update dat ik vorige week publiceerde over een van de grootste beleggingsmaatschappijen, Exor genaamd. Voor een groot deel (53%) behorende tot de bekende familie Agnelli van het Fiat concern.

Het fonds herbergt een aantal klinkende namen als Fiat/Chrysler, Ferrari, Juventus en The Economist en maakte dit jaar al een stijging door van 24,5%.

Maar hierin staat het aandeel niet alleen. Een aantal posities is al flink aan het stijgen. Meer hierover in deze editie.


Exor

Hieronder het bericht dat ik onlangs publiceerde over Exor:

SlimmeAandelen

 
Maar, zoals gezegd staat Exor niet alleen. De uit 28 posities bestaande portfolio is goed gebalanceerd en klaar voor een nieuwe periode, waarin waarde-aandelen weer de aandacht krijgen die ze verdienen.

Het betreft aandelen die afkomstig zijn van oerdegelijke bedrijven, met vaak een lange historie. Ze zijn tijdelijk wat uit de gratie geraakt, maar zullen terug opveren. De ondernemingen hebben voldoende groeipotentieel.

Kijkt u even mee naar de in 2017 verkochte aandelen. In 2018 hebben we veelal de hand op de knip gehouden. Dit overzicht geeft u een beeld van de behaalde rendementen.

 SlimmeAandelen

 
Waarde-aandelen zijn weer helemaal terug. Een mooie kans om samen met ons de nieuwe rit naar boven te maken.

Met waarde-aandelen is flink wat geld te verdienen. Je moet dan alleen wel geduld hebben.

 

Maakt u samen met ons de volgende
rit naar boven?

We staan weer in de startblokken. Wat de beurzen doen, beïnvloedt niet direct onze handelswijze. Wat voor ons telt, is de kwaliteit van een onderneming en het verwachte koerspotentieel.

Van alle 28 posities is er een uitgebreide analyse, waarin duidelijk aangegeven wordt waarom een aandeel ondergewaardeerd is en waarom wij denken dat de koers weer gaat stijgen.

Op onze website vindt u alle informatie die nodig is bij het beleggen in waarde-aandelen. U vindt er alle analyses, handige tips, nieuwsfeiten en de complete actuele aandelenportfolio.

Ik wil u een voorstel doen…

Op kosten van mijn uitgever mag ik de proefperiode van 3 maanden verdubbelen, zodat u een half jaar de tijd heeft om het waardebeleggen te ervaren. In het volgende deel leest u meer over deze aantrekkelijke aanbieding.


U krijgt gelijk 50% korting op uw abonnement

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van Slimme Aandelen een aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een abonnement neemt van €47,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €47,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting!

U krijgt gelijk inzage in mijn complete portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met alle ondergewaardeerde aandelen die u straks mooie winsten kunnen opleveren.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks een nieuwsbrief plus een wekelijkse update over de aandelen die reeds in de portfolio zitten. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.

Bij calamiteiten of urgente koopkansen krijgt u onmiddellijk per e-mail een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en koopt (of verkoopt) u op het juiste moment.

Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het beleggen. De complete portfolio is elke dag live te volgen.

 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u uw geld terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

 

Abonneer hier


Geniet van het mooie rendement dat u haalt met Slimme Aandelen.

 

Succes met beleggen,
150_peter_havik.jpg Peter Havik

 

 

Peter Havik

 

PS:

Klik hier voor meer informatie over het waardebeleggen, ook wel Value Investing genoemd.

Wilt u de mailing van vorige week nog eens teruglezen, met daarin een aantal interessante stijgers uit de portefeuille, klik dan hier.
   

Peter Havik is columnist bij Slimme Aandelen.nl en Alex Vermogensbank. Hij is als financieel analist verbonden aan Lunar Vermogensbeheer, Vimco Luxembourg S.A. en Lunar Asset Management