Beleggersplaats

Maandelijks cash geld op
uw rekening met hoogdividend aandelen!

The Dividend Factory is doorlopend op zoek naar aandelen waar u hoge dividenden mee kunt verdienen. Ik heb het dan over dividendpercentages van 10% tot 15% of zelfs wel hoger. We hebben het hier over solide ondernemingen met een beursnotering, veelal in de Verenigde Staten. Deze dividenden worden niet één of twee keer per jaar betaald, maar vaak elk kwartaal of zelfs elke maand! U kunt elke maand een reeks stortingen verwachten. Een welkome aanvulling op uw inkomen of pensioen!

Dat geeft een rijk gevoel!

 

Bij de zoektocht naar Hoog Dividend aandelen is The Dividend Factory uw gids. Voor slechts €37,50 per kwartaal ontvangt u maandelijks van mij een special met het bedrijf van de maand en een overzicht van de dividendontwikkelingen in uw portfolio. Beleggen doet u zelf bij uw bank of broker. U houdt dus alles in eigen hand!

Bouw uw eigen dividendmachine en laat het geld
voor u werken!

handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg
Paul van den Heuvel

 

Klik hier en ga ook elke maand dividend ontvangen!

Abonnementen

 • The Dividend Factory

  De beste Hoog Dividend aandelen

  Met een abonnement op The Dividend Factory krijgt u toegang tot de parels onder de Hoog Dividend aandelen. De nieuwsbrief heeft 7% als onderkant gekozen. Maar er zijn ook aandelen bij, die u meer dan 10% per jaar brengen. De meeste aandelen keren elk kwartaal of zelfs elke maand uit.

  € 37,50
  per kwartaal

  Abonneer op
  The Dividend Factory

Over Paul van den Heuvel

Paul van den Heuvel

Paul van den Heuvel heeft zich gespecialiseerd in het inkomensgericht beleggen en is auteur van de nieuwsbrieven The Dividend Factory en PensioenDividend.nl. Paul heeft de beginjaren meegemaakt van de opleiding communicatie aan de HEAO in Eindhoven. Later als marketinganalist en database manager heeft hij zich kunnen bekwamen op het analytische vlak. Business Intelligence was zijn specialiteit.

Lees verder >>
Nieuws en wetenswaardigheden over dividend nu twee keer per week GRATIS in uw mailbox
DividedRadar

Aan alles komt een eind

Aan het schrijven van deze column heb ik zes jaar plezier beleefd. Dividend is voor mij één van de belangrijkste facetten van beleggen geworden, en dat is het nog steeds. Die keuze heb ik 20 jaar...

Lees verder >>

ontvang gratis de nieuwsbrief