Nieuwsbrief VeelDividend

 
Wat is deze sensatie op de Amerikaanse beurs?

Krijg 19% dividend en betaal geen bronbelasting

Maandelijks belastingvrij dividend 
 

 
Trump zit nu al een tijdje in het zadel. Het is nu afwachten hoe hobbelig de rit gaat zijn en waar de bereden weg naartoe leidt. Als we maar niet in de berm belanden onderweg…

De tocht zal niet gladjes verlopen. Dat is algemeen toch de verwachting, hoe goed het ook lijkt te gaan op de beurzen.

Hoe dan ook, de beleggers hebben Trump al een warm welkom geheten, wat zich uitte in mooie koersstijgingen van de afgelopen maanden.

Vandaag staat een aandeel centraal dat, alsof in een mooie droom, alles mee heeft. Zet u schrap: 

TDF

De volgende grafiek geeft het totaalrendement (dividend en kapitaal) weer over de afgelopen 12 maanden:
 

The Dividend Factory

 
U begrijpt dat dergelijke kansen zich maar zelden voordoen. In deze editie ga ik in op deze sensatie. Wat zijn de kansen? Wat zijn de risico’s? Moet ik nu kopen?

Veel leesplezier!

Paul van den Heuvel


 

Hypotheken

De onroerend goed markt komt uit een diep dal, maar dat ligt alweer jaren achter ons. Nog steeds roept deze sector angst op. Op zich niet zo vreemd als je de schade bekijkt die de crisis heeft aangericht. De sector stond zelfs aan de wieg van het financiële drama dat zich ook hier voltrok. Zeker het laatste jaar heeft het segment van de hypothecaire leningen kunnen gedijen in een lage rente-omgeving.

De 19% dividend ETF waar ik aan refereer bekleedt een optimale positie en profiteert zo het lijkt van alle goeds dat de markt momenteel te bieden heeft. De aandelen die deze ETF volgt, zijn met zekerheid met de grootste zorgvuldigheid gekozen zo blijkt.

Hierdoor zijn de aandelen uit deze sector flink gestegen en daardoor ook wat te duur geworden. Het merendeel van dit type aandelen, zoals ik opgenomen heb in mijn Hoog Dividend portfolio, zijn even niet koopwaardig. Ook de ETF die vandaag centraal staat is over de aankooplimiet gegaan.

 

Er ligt een prachtkans voor u!

Er hoeft maar iets te gebeuren en een tikje naar benden maakt dit aandeel gelijk koopwaardig. Ik ben streng met de door mij geadviseerde aankooplimieten. Het aandeel noteert nu rond de 16 dollar. Zodra deze $15 of lager noteert, is mijn advies: KOPEN!

U start met 19% dividendrendement, de uitkeringen zijn MAANDELIJKS en u betaalt GEEN BRONBELASTING!

Do I need to say more…

 

Risico’s

Wie een dergelijke ETF koopt, kan prachtige rendementen maken zoals hiervoor beschreven. Maar hoe groot zijn nu de risico’s zult u zich afvragen? Het volgende hierover:

Het aandeel is afkomstig uit de markt van onroerend goed en hypotheken. Juist in de hoek waar in 2008 de hardste klappen vielen. De onroerend goed markt biedt tegenwoordig weer volop kansen en is een populair segment bij dividendbeleggers. Vooral de REIT’s (onroerend goed trusts) keren hoge dividenden uit.

De winst zit hem voor een groot deel in de lage rente. Zodra de rente weer gaat stijgen, zullen met name de aan hypotheken gerelateerde mREIT’s weer gaan dalen. Dit aandeel past een dubbele leverage toe, dus werken winsten, maar ook verliezen, dubbel zo hard door.

Aangezien ik voorzie dat de rente maar minimaal gaat stijgen (en velen met mij), kunt u tussentijds sensationele rendementen halen.

 

Index

De index die gevolgd wordt is samengesteld uit sterke bedrijven die het maximale weten te halen uit de markt van hypotheken.

Uit de volgende tabel blijkt dat er grote namen in de portfolio zitten. Een aantal van deze posities vindt u als individuele belegging ook terug in mijn Hoog Dividend portfolio.
 

INDEXaandelen

 
Deze bedrijven zijn afzonderlijk al in staat om hoge dividenden uit te keren. Annaly bijvoorbeeld, realiseert momenteel 10% dividendrendement. De koers ervan steeg dubbel zo hard als de Dow Jones.

De onroerend goed markt zit in de lift. De rente staat laag en men is weer druk aan het kopen geslagen. En bij elke aankoop hoort weer een hypotheek.

Ons indexaandeel profiteert hiervan en weet de winst nog eens te verdubbelen door de dubbele leverage.

We hebben het dividend altijd als vangnet. Daar zit de grote kracht van dit aandeel. Zo bent u in staat eventuele klappen op te vangen.

 

Trump

De nieuwe president heeft plannen de belasting te verlagen en geeft te kennen flink te gaan investeren in o.a infrastructuur. Hiervoor moet hij de kapitaalmarkt op. De vraag naar schuld loopt op en hierdoor kan de rente gaan stijgen.

Kan, beste mensen. Ik moet het eerst nog zien. Ik weet wel dat de afgelopen periode de koopkansen voor diverse aandelen flink zijn toegenomen.

Zo ook onze positie waarop wij 19% dividend krijgen.

Benut de kansen, maar houdt ook rekening met de bedreigingen. Raak nooit in paniek. Ik help u graag de komende periode met het begeleiden van uw Hoog Dividend portefeuille.

U hoeft dat niet op eigen houtje te doen. Voor het lage bedrag van €37,50 per kwartaal krijgt u de komende periode elke maand een nieuwe positie om aan uw portefeuille toe te voegen en de portfolio staat 24 uur per dag tot uw beschikking. Deze is gekoppeld aan de beurzen. Zo bent u altijd up-to-date!

Voor €37,50 maakt u onderdeel uit van de groep Hoog Dividend beleggers die de afgelopen jaren sterk is gegroeid. Als het om Hoog Dividend gaat, dan is The Dividend Factory de enige specialist in Nederland en België.

Maak vandaag nog kennis met mijn complete portfolio.

 

Uitgebreide portfolio van meer dan
60 Hoog Dividend aandelen

Maak vandaag nog kennis met mijn uitgebreide en gebalanceerde Hoog Dividend portfolio.

Hierdoor bent u in staat de aandelen te kiezen die passen bij uw profiel en bovendien bent u in staat de risico’s optimaal te spreiden.

Alles is overzichtelijk ingedeeld in categorieën als Business Development Companies (BDC’s), Onroerend Goed Trusts (REIT’s), Preferente aandelen, Hoog Dividend Fondsen (CEF’s), MLP’s etc…
 

The Dividend Factory

 
Haal ook Dividendrendementen van 6%, 8%, 10% en meer en ontvang voortaan elke maand dividend.

Stap vandaag nog in de wereld van het Hoog Dividend beleggen.

 

U krijgt gelijk 50% korting
en het E-boek is helemaal GRATIS

The Dividend FactoryAls u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden maar €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘De nieuwe Cash Cows’ zonder kosten toegestuurd.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, met daarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

BINCKU koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval allemaal op de lijst staan bij BINCK

Vul uw portefeuille aan met de nieuwe Cash Cows.

Word abonnee en krijg inzage in mijn complete portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich abonneert, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik doe nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.

Bij calamiteiten ontvangt u onmiddellijk een flashbericht per e-mail. Zo blijft u altijd geïnformeerd.

Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

 

3 maanden GRATIS


Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.
 

abonneer hier 

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page