Nieuwsbrief VeelDividend

Beste belegger, als u geen abonnee (meer) bent van The Dividend Factory, wil dat niet zeggen dat u de belangrijkste ontwikkelingen op de Hoog Dividend markt moet missen. Ik heb vandaag belangrijk nieuws voor u! Nu Trump zijn beleid aan het ontvouwen is, wordt steeds meer duidelijk in welke sectoren de kansen liggen om in te investeren. Trump is een vastgoed man. Tel daarbij de lage rente op en je hebt het beste recept om de komende periode te profiteren van een renderende vastgoed markt. Het domein voor een vorstelijk dividend. Vandaag een nieuwe tip met 9% dividend.

 

Vastgoed Special met nieuwe aandelentip!

Met 9% vastgoed dividend zit u de komende jaren goed!

Ga beleggen in de sector die u het hoogste
dividendinkomen oplevert

 

 
Vandaag wijs ik u op een interessante sector: De markt van onroerend goed en vastgoed. Al sinds de start van The Dividend Factory heb ik Hoog Dividend vastgoedaandelen in de portefeuille.

Een sector die garant staat voor jarenlang een vorstelijk inkomen uit dividend.

De onroerend goed markt werd bij het uitbreken van de financiële crisis gezien als de bron van het kwaad.

Ondanks de malaise van destijds is de sector altijd een vorstelijk dividend blijven betalen en heeft zich prima weten te herstellen. Het blijft echter wel oppassen om kaf van koren te scheiden. Deze week presenteer ik een nieuwe aandelentip die ons gelijk op 9% dividendrendement zet.

Een aanrader!

In het volgende deel wijs ik u op de vele voordelen van het beleggen in de Amerikaanse vastgoedmarkt.
 

Geen zeepbel meer

De Amerikaanse vastgoedmarkt is omvangrijk. De sector is goed voor ongeveer 15% van het BBP, een percentage dat staat voor vele miljarden dollars.

Momenteel zijn er geen spectaculaire bewegingen in deze markt, maar dat zie ik als een positief signaal. Dit heeft te maken met een zekere mate van voorzichtigheid die na de vorige crisis is opgetreden. Het is niet meer zo makkelijk om een hypotheek te krijgen en kopers zijn een stuk voorzichtiger geworden.

Omdat er op het eerste gezicht van grote overwaarderingen geen sprake is, is de kans ook zeer klein dat we een forse correctie op de vastgoedmarkt zullen krijgen.

  
 
Hypotheekrente

Stijgende rentevoeten is één van de factoren die de vastgoedmarkt kunnen beïnvloeden, maar eigenlijk is er niemand die verwacht dat geld lenen om een huis te kopen of te bouwen onbetaalbaar zal worden.

In de bouwsector blijft het sentiment positief.

Vorig jaar steeg het aantal nieuwbouwhuizen met 5% ten opzichte van het jaar ervoor en die trend zou zich ook dit jaar kunnen doorzetten. Vooral de steden van middelgrote omvang kunnen blijven groeien en daar liggen dan ook kansen weggelegd voor beleggers.
 

Algemeen kan worden gesteld dat beleggen in Amerikaans vastgoed in 2017 nog steeds kansrijk is. Mede omdat er nog altijd veel interesse is van buitenlandse beleggers.

  

Prijsontwikkeling

Na de huizenboom tussen 2004 en 2007 kwam er een investeringsstop in de sector. Ondertussen is de vraag naar behuizingen toegenomen en nam de Amerikaanse bevolking toe met 20 miljoen zielen. De bezettingsgraad is flink toegenomen (tot 93%) en de huren zijn in een snel tempo gestegen. Dat geldt ook voor de huizenprijzen.

Onderstaande grafiek toont de ontwikkeling van de huizenprijzen in de USA. Het mag duidelijk zijn dat de dip in de grafiek viel in de periode vlak na 2008, toen de beurzen instortten als gevolg van de huizencrisis in de VS.

The Dividend Factory

De gemiddelde huizenprijs heeft inmiddels het punt bereikt dat de piek van 2007 overstijgt.
 

Miljarden zijn al richting REIT’s gaan!

Veel van onze vaste lezers zijn vertrouwd met het begrip REIT’s. Dat zijn onroerend goed trusts die bekend staan om hun hoge dividend. In de VS is het aanbod ervan groot.

REIT’s mogen niet ontbreken in uw Hoog Dividend portefeuille.

Na het uitbreken van de crisis op de huizenmarkt hebben veel beleggers de kans benut om REIT’s goedkoop te kopen. Het herstel is daarna snel gegaan.

Door een natuurlijke selectie zijn de sterksten overgebleven.

De rentedreiging zorgde later weer voor een correctie, maar ook dat gevaar is geweken.

Deze aantrekkelijke beleggingscategorie staat garant voor jarenlang een vorstelijk dividendinkomen.

Miljarden zijn al richting de onroerend goed truts gegaan.

Wie REIT’s in de portefeuille heeft, zal hiervan flink kunnen profiteren. Wie nu REIT’s koopt kan dankbaar gebruik maken van deze tot rust gekomen markt met een extra lang houdbaar bovengemiddeld dividend.
 

The Dividend Factory
   

Interessante doorbraak!

Maar er is nog iets interessants aan de hand, wat de REIT’s nog eens een extra boost heeft gegeven…

REIT’s vielen tot vorig jaar binnen de categorie ‘financials’. Samen met banken en verzekeringsmaatschappijen, een zware sector dus!
 

Sinds september 2016 vormen volgens een officieel classificatiesysteem, The Global Industry Classification Standard (GICS®), REIT’s voortaan een zelfstandige categorie.

 
Het is de eerste keer dat deze organisatie een nieuwe beleggingssector introduceert. Dat betekent dat de REIT een officieel erkende beleggingscategorie geworden is.

Deze beleggingscategorie is volwassen geworden en krijgt hiermee een belangrijk predicaat!

Dat is een van de verklaringen voor de opwaardering van REIT’s.                    

Fondsbeheerders zijn voortaan verplicht zich aan de verschuivingen in de markt te houden. Wanneer bijvoorbeeld technologie-aandelen voor 20 procent deel uitmaken van de markt, zal een fondsbeheer deze verdeling moeten volgen.

REIT’s zijn onderwogen, maar als ze een aparte categorie gaan vormen, zullen de fondsmanagers REIT’s opnieuw moeten overwegen en deze categorie moeten uitbreiden. JPMorgan spreekt al over een toestroom van 100 miljard dollar.

Er breken mooie tijden aan voor REIT’s en daar kunt u bij zijn.

  

Nieuwe aandelentip!

Aan de abonnees van The Dividend Factory heb ik afgelopen week een nieuwe aandelentip uit de vastgoed sectorgepresenteerd.

Het gaat om een closed-end fonds met als grote voordeel dat u indirect in brede vastgoedportefeuilles belegt, waarmee u de risico’s en kansen optimaal spreidt.

De risico’s worden nog eens extra afgedekt doordat een derde van de investeringsportfolio is ingericht met preferente aandelen.

Met een dividendrendement van ruim 9% vormt dit fonds een mooie aanvulling op de Hoog Dividend portfolio.

Tot slot wijs ik u op nog een extra voordeel…


Ideale combinatie

In de financiële wereld worden naast obligaties ook preferente aandelen uitgegeven. Preferente aandelen lijken namelijk op obligaties, maar ze behoren tot het eigen kapitaal.

Ze hebben ook een vaste coupon en staan boven in de rangorde als het om uitbetalen gaat.

Preferente aandelen keren dividend uit, wat als rente aangemerkt wordt. Hierover hoeft u GEEN BRONBELASTING te betalen!

Het dividend moet bij wet (!) verplicht volledig uitbetaald worden. Dat geeft u dividendgarantie.
 

Door aandelen van REIT’s te combineren met cumulatief preferente aandelen van dezelfde onderneming, kunt u rendement op kapitaal en een vast (garantie) dividend (inkomen) goed combineren. Een succesvolle strategie die ik al jaren voer.

 
Preferente aandelen zorgen voor een stabiel inkomen, het gewone aandeel kan extra kapitaalwinst opleveren, terwijl dit ook een bovengemiddeld inkomen genereert. Het preferente aandeel vormt een vangnet.

De portfolio van The Dividend Factory kent een uitgebreid aanbod aan REIT’s. In de meeste gevallen kunnen deze gecombineerd worden met de bijbehorende preferente aandelen welke ook een plaats hebben in onze portefeuille.

Ik noem er enkele:

 The Dividend Factory  

U krijgt gelijk 50% korting
en het E-boek is helemaal GRATIS

The Dividend FactoryAls u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden maar €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘De nieuwe Cash Cows’ zonder kosten toegestuurd.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, met daarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

BINCKU koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval allemaal op de lijst staan bij BINCK

Vul uw portefeuille aan met de nieuwe Cash Cows.

Word abonnee en krijg inzage in mijn complete portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich abonneert, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik doe nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.

Bij calamiteiten ontvangt u onmiddellijk een flashbericht per e-mail. Zo blijft u altijd geïnformeerd.

Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

 

3 maanden GRATIS


Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

Het aandeel dat vandaag is behandeld vindt u op positie 5 in de categorie ‘Dividend Opportunities’.

Een prachtig aandeel om te starten met het inrichten van uw Hoog Dividend portefeuille.

Ik wens u de komende jaren een mooi inkomen uit dividend!

 

abonneer hier 

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

PS: Afgelopen week bleek dat Trump er niet in geslaagd is het zorgplan van Obama te ontmantelen. Een zware politieke tegenslag voor Trump, maar als gevolg steeg o.a. het medisch vastgoed. Kijk snel in mijn portfolio naar onroerend goed trusts met zorgcentra en ziekenhuizen in de portefeuille. Een aantal van onze medische REIT’s steeg afgelopen week met 5%.