Nieuwsbrief VeelDividend

Super stabiel aandeel als fundament in uw portefeuille

In 36 maanden gegarandeerd 21% dividendrendement!

   
En u betaalt GEEN bronbelasting!
  

  
Aandelen zijn sinds november flink duurder geworden. Met name de Europese aandelen profiteren van de toenemende stabiliteit. Prima voor uw aandelenportefeuille, maar wie nu wil kopen, moet goed zijn huiswerk doen.

Het is momenteel oppassen met wat je koopt. Van nature koopt men graag als de koersen stijgen en is men terughoudend als het minder gaat. U koopt dan snel te duur!

In deze editie wijs ik u op een interessante belegging. U koopt niet te duur, u betaalt geen bronbelasting en wie drie jaar geduld heeft, strijkt een prachtig dividend op.
 

Het aandeel dat centraal staat, is afkomstig van een onroerend goed trust (REIT) die begin dit jaar is samengegaan met een branchegenoot. Fusies worden bij beleggers verschillend ontvangen. In de regel is men terughoudend en dat drukt de koers. Ook bij dit aandeel was dat het geval.

 
Aandelen die ongegrond dalen, koopt u tegen een mooie prijs. Dit is zo’n voorbeeld. Ik beveel u dit aandeel ten zeerste aan.

De nieuwe fusiegroep heeft momenteel 56 miljard dollar in portefeuille. Een grote jongen dus. Eén van de doelstellingen van de fusie was diversificatie van de portefeuille en synergievoordelen. De totale portfolio (verdeeld over 17 landen) die na de fusie is ontstaan, bestaat o.a. uit kantoorgebouwen, appartementencomplexen en zorgcentra.


Preferent

Voor de ontwikkeling van het hoofdaandeel moeten we geduld hebben. Tot die tijd is het cumulatief preferente aandeel van de nieuwe fusiegroep een mooi en relatief veilig alternatief.

We betalen bij preferente aandelen geen bronbelasting!

Dat is alvast een voordeel. Omdat het een cumulatief preferent aandeel is, is de onderneming bij wet verplicht altijd het volledige dividend uit te betalen.

Het derde voordeel zit hem in de relatief lage prijs voor het aandeel. U betaalt net iets boven de nominale waarde als u nu koopt. Preferente aandelen zijn behoorlijk prijzig momenteel. Als gevolg van de fusie ligt ook het preferente aandeel lager. Ik mag er nog een voordeel bij vermelden:

Bij aflossing van het aandeel krijgt u altijd de nominale waarde van $25 terug, ongeacht de koers van dat moment.

Zo behoudt uw belegging zijn waarde, terwijl er elk kwartaal een flink dividend wordt uitgekeerd.


Hoog Dividend

Per kwartaal ontvangt u $0,4453. Op jaarbasis is dat $1,7812. Dat betekent een dividendrendement van 7,1%. Preferente aandelen kunnen op een bepaald moment afgelost worden, maar dat hoeft niet. De officiële aflosdatum is 13 april 2020. Dat betekent dus, dat we tot die datum zo’n 21% dividendrendement kunnen realiseren. Zonder bronbelasting!

U vindt dit aandeel op positie 5 in de sectie Preferente Aandelen in de portfolio van The Dividend Factory.

 

Uitgebreide portfolio van meer dan
60 Hoog Dividend aandelen

Maak vandaag nog kennis met mijn uitgebreide en gebalanceerde Hoog Dividend portfolio.

Hierdoor bent u in staat de aandelen te kiezen die passen bij uw profiel en bovendien bent u in staat de risico’s optimaal te spreiden.

Alles is overzichtelijk ingedeeld in categorieën als Business Development Companies (BDC’s), Onroerend Goed Trusts (REIT’s), Preferente aandelen, Hoog Dividend Fondsen (CEF’s), MLP’s etc…

U vindt er ook aandelen uit de scheepvaart, personenvervoer, olie, zorgcentra, etc.
 

The Dividend Factory

 
Haal ook dividendrendementen van 6%, 8%, 10% en meer en ontvang voortaan elke maand dividend.

 

3 maanden voor €12,50

 

U betaalt nu slechts €12,50 i.p.v. €37,50

Voor een instapabonnement betaalt u €12,50. U krijgt dan gelijk 66% korting en direct toegang tot de complete lijst met Hoog Dividend aandelen.

U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

Voor deze lage kennismakingsprijs krijgt u dezelfde services als wie gelijk voor een jaar betaalt. En dat voor maar €12,50. 

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen!) met meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval allemaal op de lijst staan bij BINCK

 


BinckBinck Bank is al diverse keren uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Bovendien zijn alle aandelen uit de portfolio van The Dividend Factory via Binck verhandelbaar. De website is bovendien 100% in het Nederlands en de klantenservice vind ik beter dan bij de meeste grote banken.
 

Klik hier om een rekening te openen bij Binck

U ontvangt nu tijdelijk bij Binck €200,- transactietegoed.


 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.
 

abonneer hier 

 

Vier voordelen voor u

  1. U betaalt slechts €12,50 voor een volledig instap-abonnement, met recht op alle services, nieuwsbrieven en de complete portfolio!
  2. U krijgt de niet-goed-geld-terug garantie!
  3. €200 transactietegoed bij Binck als u een nieuwe rekening opent
  4. Gratis E-Boek over de Nieuwe Cash Cows voor uw portefeuille

 

Stap vandaag nog in de wereld van het Hoog Dividend beleggen.

 

 3 maanden voor €12,50

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

  

PS: Onderstaand een greep uit onze klantencorrespondentie

 

The Dividend Factory  

The Dividend Factory

 

The Dividend Factory

 

The Dividend Factory