Nieuwsbrief VeelDividend

Het verhaal over de bronbelasting die Belgische beleggers niet hoeven te betalen heeft geleid tot veel reacties. Ons computersysteem heeft die dag niet alles gelijk kunnen verwerken. Onze excuses voor het ongemak. We sturen u de aanbieding in deze brief nogmaals om iedereen hiervan te laten profiteren.

  
Binck België
bevestigde het volgende:

Dividenden op preferente aandelen zijn vrijgesteld van bronheffing!

Ook Belgische beleggers betalen dus geen bronbelasting
  

 
De taxen die Belgische beleggers moeten betalen liegen er niet om. Met name de heffingen op dividenden moedigen niet aan om dividendaandelen te kopen.

Toch is er een manier om op netto basis een mooi rendement over te houden aan dividend. Zeker nu sparen niets meer opbrengt, of zelfs geld kost! De schamele rente die u krijgt, weegt niet eens op tegen de inflatie.

Wij hebben een mooi voordeel gevonden voor Belgische beleggers, maar ook de Nederlandse belegger kan hier flink van profiteren.

Ondanks alle heffingen kan er met Hoog Dividend aandelen nog altijd een prachtig netto rendement gehaald worden.

Mijn Hoog Dividend portfolio kent een speciale sectie met preferente aandelen. Naast de extra bescherming die deze aandelen u bieden, heeft deze categorie nog een groot voordeel:
 

Het dividend wordt aangemerkt als rente en daarover betaalt u GEEN buitenlandse bronbelasting. Dat geldt net zo goed voor Belgisch beleggers.

 
Vorige week stuurde ik nog een informatieve mail, met daarin een cumulatief preferent aandeel waarmee u een dividendrendement krijgt van 7,1%.

Belgische beleggers betalen 30% roerende voorheffing, dus blijft er vrij van bronbelasting nog altijd een mooie 5% over.

Het dividend (rente!) krijgt u ieder kwartaal op uw rekening gestort.

En omdat ze cumulatief preferent zijn, is de onderneming bij wet verplicht altijd het volledige dividend uit te keren en op het einde van de rit krijgt u zeker de inlegwaarde (nominale waarde) van $25 per aandeel terug.

Zo geniet u dus dividend- en kapitaalbescherming en u houdt in België netto 5% over. Ik vind dat een belangrijke tip voor onze Belgische abonnees!

Dit is de brief die ik vorige week van Binck kreeg:

 Binck België


Dit geldt dus voor Binck, maar ook andere brokers zullen zich aan deze regel houden. U moet dat natuurlijk wel even controleren.

Met een extra hoog dividendrendement houdt u ondanks alle heffingen altijd nog een prachtig netto rendement over. Volgens het spreekwoord kunt u zeggen dat het glas half leeg is, maar bekijk het eens van een andere kant:

Met 5% netto rendement is het glas nog altijd halfvol.

The Dividend Factory is een specialist in Hoog Dividend aandelen. U vindt er de aandelen in vele soorten en het bruto dividendrendement is gemiddeld altijd nog 8% of hoger. 

 

Uitgebreide portfolio van meer dan
60 Hoog Dividend aandelen

Maak vandaag nog kennis met mijn uitgebreide en gebalanceerde Hoog Dividend portfolio.

Hierdoor bent u in staat de aandelen te kiezen die passen bij uw profiel en bovendien bent u in staat de risico’s optimaal te spreiden.

Alles is overzichtelijk ingedeeld in categorieën als Business Development Companies (BDC’s), Onroerend Goed Trusts (REIT’s), Preferente aandelen, Hoog Dividend Fondsen (CEF’s), MLP’s etc…

U vindt er ook aandelen uit de scheepvaart, personenvervoer, olie, zorgcentra, etc.
 

The Dividend Factory

 
Haal ook dividendrendementen van 6%, 8%, 10% en meer en ontvang voortaan elke maand dividend.

 

 

U krijgt gelijk 3 maanden GRATIS abonnement

The Dividend FactoryAls u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden maar €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘De nieuwe Cash Cows’ zonder kosten toegestuurd.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio,(gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik doe nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd.

Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.
 

Voor de Belgische abonnees adviseer ik eens extra naar de sectie preferente aandelen te kijken. Zo’n 15 cumulatief preferente aandelen zijn VRIJ VAN BRONBELASTING en de dividenden zijn hoog tussen de 6% en bijna 9%.

 
Bij sommige aandelen is de geadviseerde aankooplimiet overschreden omdat preferente aandelen zeer gewild zijn, zodat de prijs wat hoger ligt.

 

3 maanden GRATIS


Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page