Nieuwsbrief VeelDividend

Afgelopen zaterdag was het weer spitsuur. Er zijn nog genoeg beleggers die niet willen stoppen met beleggen en het dividend hebben ontdekt. We kregen veel aanmeldingen voor het proefabonnement voor €69,95. U kunt daar vandaag nog van profiteren.

Maakt u nog gebruik van dit voordelig abonnement?

Ik verdubbel de looptijd voor een proefabonnement
van €69,95. Lees er alles over in deze nieuwsbrief.

 

  

Vorige week belde een teleurgestelde belegger naar onze klantenservice. Hij wilde weten waarom ik maar goed nieuws bleef prediken, terwijl de onzekerheid op de financiële markten alleen maar toeneemt. Hij staat op het punt zijn portefeuille af te bouwen en te gaan stoppen met beleggen.

Beleggers worden voortdurend op het verkeerde been gezet, doordat goed en slecht nieuws zich steeds afwisselen.

De Europese schuldencrisis blijft het grootste gevaar.

Er zijn al behoorlijk wat maatregelen genomen, maar het is nog lang niet genoeg. Veel Europese landen hebben problemen met hun concurrentiepositie, overheidsfinanciën en economische groei.

Ik verlies het vertrouwen in een echte oplossing voor het Europese probleem. De politieke verschillen zijn te groot en culturen kun je niet in een paar jaar veranderen.

Kijken we naar de Verenigde Staten, dan staan de verschillende indicatoren, die ons iets moeten vertellen over de financiële situatie de ene dag in het rood en de andere dag in het groen, maar Amerikanen zijn wel echte ondernemers en bezitten over behoorlijk wat veerkracht.

Vandaag geen lange verhandeling over de verwachtingen voor de komende periode en de voortdurende dreiging van een op handen zijnde correctie. De teleurgestelde belegger die ons belde wilde weten, waarom ik telkens weer een positieve insteek zocht.

In deze nieuwsbrief leest u mijn antwoord op de vraag of deze mijnheer nu uit aandelen moet stappen, goud of zilver moet kopen, of obligaties.

Zijn opties de oplossing...?

Moet hij maar gaan sparen tegen een vergoeding van jaarlijks een minimale rente…?

Ik wens u alvast veel leesplezier bij het lezen van mijn advies aan deze mijnheer,
         
Paul van den Heuvel150_paul_van_den_heuvel_4.png

 

   
Paul van den Heuvel
   


  

Ga anders denken!

Beleggen is van oudsher een manier om met geld, nog meer geld te maken. Door een zeker risico te lopen en te delen in de lusten en lasten van een onderneming, ben je in de gelegenheid meer rendement te maken dan je bijvoorbeeld haalt op een spaardeposito. Je moet dan wel een sterke maag hebben en tegen stress kunnen.

Wat is het resultaat van uw aandelen in het afgelopen decennium?

U zult het resultaat afmeten aan de winst of het verlies van uw uitstaande kapitaal. Zo simpel is dat. Maar dat resultaat zit allang in uw hoofd.

Stop met speculatief beleggen!

Want dat is waar u uw inkomsten uit haalt. Dat is wat u gewend bent. U speculeert op een koerswinst. Misschien is de spanning wel een hele grote drijfveer en vergeet u wel eens dat het om uw eigen geld gaat, dat met een grote kans niet veel meer waard is geworden, of voor een deel is verdampt.

Mijn advies voor vandaag: GA ANDERS DENKEN!

Het eerste waar u rekening mee moet houden is de cultuur. Europese beleggers denken in termen van koerswinst en als slagroom op de taart hoop je op een regelmatige dividenduitkering.

Amerikanen zien het dividend niet als slagroom, maar juist als de taart.

Kijk, nu kom ik al tot de kern van mijn betoog. Probeer u te verplaatsen in de Amerikaanse cultuur, los van het feit wat u van het land vindt.

Dividend heeft bij ons een heel andere klank dan in de Verenigde Staten. Wij denken aan telecombedrijven, die door hun verdienmodel een bovengemiddeld dividend kunnen uitkeren. Maar is dividend voor u het uitgangspunt?

Ik adviseer u anders te gaan denken en de dividendcomponent voorop te stellen.

 

Dividend liegt niet!

Mag ik u een grafiek laten zien van een Amerikaanse onderneming die te boek staat als een ware cash machine.

 500_wv1.jpg

Weet u dat deze onderneming ELKE MAAND dividend aan mij uitkeert en aan de duizenden abonnees, die zich hebben aangesloten bij onze uitgeverij van financiële nieuwsbrieven, die gericht zijn op het Hoog Dividend beleggen.

En het dividend loopt alleen maar op…

Ga denken in inkomen

Mijn portfolio bevat meer dan 40 cash machines. Deze keren onverstoord per kwartaal of per maand het dividend uit.

Die ondernemingen doen dat al jaren en hebben al honderden keren het dividend uitgekeerd aan de inkomensgerichte beleggers.

Vergeet even de kapitaalcomponent. Ga anders denken. Dat is de sleutel voor een nieuwe toekomst voor u als belegger.

 

Ik ga u daarbij helpen!

En dat doe ik met plezier. Ik kom gelijk ter zake: Ik doe u een voorstel.

Ik ga de beleggers, die de weg kwijt zijn, helpen. Niet dat ik u gelijk indeel onder de groep zoekende beleggers, maar ik weet ondertussen wel dat deze groep steeds groter wordt.

Net zoals die mijnheer die vorige week onze klantenservice belde en wilde gaan stoppen met beleggen. Ik mag geen persoonlijk advies geven, maar heb hem de mogelijkheid geboden om voor het vriendelijke bedrag van €69,95 een proefabonnement te nemen.

Later bedacht ik me, dat ik de lezers van deze gratis nieuwsbrief ook in de gelegenheid zou kunnen stellen om voor een relatief klein bedrag eens kennis te maken met alle services van The Dividend Factory.

 

Maak kennis met deze cash machines

Ik geef u enkele voorbeelden:

Ik noemde u een elektriciteitsmaatschappij… 8,3% dividend en een maandelijks dividend dat alleen maar oploopt…

Amerikanen krijgen 10% dividend van een internationaal ING(!) fonds en maandelijks een dividenduitkering. U binnenkort ook…?

BlackRock betaalt u jaarlijks 15% op een beleggingsfonds. En oh ja… ze keren per kwartaal uit…

Bekende investeerder is overgegaan op maandelijkse uitkeringen. Dividend: 11,2%

U krijgt een Dividend Garantie bij de cumulatief preferente aandelen. Bijvoorbeeld: Bekende Oliemaatschappij betaalt ons 9% veilig dividend!

 

Uw portfolio wordt een ware Dividend Fabriek die maar blijft uitkeren

Dividend, dividend, dividend, dividend en nog eens dividend… Maand na maand, jaar na jaar…

In Nederland keren dividendaandelen, en dat zijn er niet veel, slechts één of twee keer per jaar uit. Amerikaanse aandelen zijn veel meer gericht op een regelmatig inkomen. Bij voorkeur op basis van maandelijkse dividenduitkeringen.

150_dividendfabriek2.jpgTientallen posities uit mijn portfolio vormen samen een ware cash machine. In het GRATIS E-boek vertelde ik u alles over de bouw van uw eigen Dividend Fabriek.

Heeft u dit niet ontvangen, dan krijgt u alsnog een exemplaar toegestuurd als u zich vandaag nog abonneert.

Ik adviseerde u anders te gaan denken. Breid uw portfolio morgen nog uit met de rotsvaste dividendbetalers. Ga volledig op inkomen.

De aandelen, die ik u adviseer, zijn heel eenvoudig aan te kopen bij de banken en brokers in Nederland en België. Persoonlijk heb ik ervoor gezorgd, dat al mijn aandelen bij Binck op de lijst komen. Dat is wel zo handig en snel.

600_tdf-4.gif

 

Betaal nu slechts €69,95 voor een voordelig proefabonnement

Om iedereen de gelegenheid te geven voordelig kennis te laten maken, betaalt u tijdelijk slechts €69,95 voor een proefabonnement van drie maanden.

Wie dit weekend nog besluit om van alle services van The Dividend Factory gebruik te gaan maken, krijgt er drie maanden extra bij, zodat u voor de periode van zes maanden een volwaardig abonnement krijgt.

Maak gelijk kennis met alle Hoog Dividend aandelen, waarmee duizenden beleggers in Nederland en België al jaren succesvol beleggen.

Ontvang elke maand twee nieuwsbrieven met daarin de updates van uw aandelen en telkens de presentatie van een nieuw aandeel.

U krijgt 24 uur per dag toegang tot de speciale secties van onze website, met daarin de complete portfolio en de namen en ticker symbolen van alle bedrijven. U vindt er handige tips en bruikbare adviezen.

Ga anders denken…

Ga anders beleggen…

Ga inkomensgericht beleggen…

Stoppen met beleggen is dus niet slim. Laat uw geld op een andere manier renderen. Dat is mijn advies aan u!

 

Abonneer hier

 

U krijgt 100% geld terug garantie!

Bent u niet tevreden, dan krijgt u als u tussentijds stopt, uw niet verbruikte deel van de abonnementskosten gewoon teruggestort! Een unieke service die wij u graag bieden. Daar mag u me aan houden.

   

100% Geld Terug Garantie

  

“Volg de duizenden beleggers die al overgestapt zijn naar het Hoog Dividend beleggen!”

 

Succes met beleggen!
150_handtekening_paul.jpg
Paul van den Heuvel   
   

PS: Veel beleggers gaan voorbij aan het feit, dat bij bijvoorbeeld 9% dividend-rendement (voor ons normaal!) u in vijf jaar tijd, alleen al met het dividend, 45% rendement realiseert. In 10 jaar tijd ziet u op deze manier uw vermogen zowat verdubbelen. Kies voor herbeleggen van het dividend of vul met de maandelijkse dividenduitkeringen uw inkomen aan door maandelijks te cashen. Die keuze is geheel aan u.

 

Profiteer nu van de aandelen waarmee miljoenen Amerikanen al decennia lang hun inkomen aanvullen en volg de duizenden beleggers in Nederland en België die u voorgingen.

 

 Start hier