Nieuwsbrief VeelDividend

  
Nu voordelig abonnee worden van
dé Hoog Dividend specialist van Nederland en België

Actie 99 euro voor een jaarabonnement loopt vandaag af

In deze nieuwsbrief
10 Hoog Dividend tips om mee te starten
  

 
Als gevolg van marktontwikkelingen, die op dit moment zeker meezitten, heb ik voor u een unieke lijst Hoog Dividend aandelen geselecteerd om uw portefeuille mee aan te vullen.

Aandelen worden duurder en duurder, maar deze lijst bevat enkel koopwaardige Hoog Dividend aandelen

De aandelen zijn afkomstig van ondernemingen met volop groeipotentieel en met bovendien een houdbaar en extra hoog dividend. Ik combineer de lijst met Hoog Dividend fondsen en een preferent aandeel dat extra zekerheid biedt in de vorm van dividendgarantie.

Twee springen eruit en ik noem ze graag voor u: Een fonds van Guggenheim met 11,4% dividend en een REIT van Annaly die actief is in de sector van hypothecaire leningen met 10,2% dividend.

Aandelen zijn in de regel wat duur geworden nu de koersen flink gestegen zijn. De aandelen in de volgende lijst zijn koopwaardig.

Terwijl u verdere koersontwikkeling afwacht, krijgt u ondertussen gemiddeld 8,8% dividendrendement.

Ze leggen een stevige basis onder uw portefeuille en het dividend ontvangt u maandelijks (!) of per kwartaal.

De volgende aandelen raad ik u aan om nu te kopen.

 The Dividend Factory

Het dividendrendement krijgt u als u koopt tegen de actuele koersen, gemeten op 19 juli.

Dat betekent dus dat u gelijk een vorstelijk dividendinkomen krijgt en ondertussen ‘rijpt’ uw kapitaal.

Wie zich vandaag nog inschrijft, kan gelijk op zoek gaan naar deze tien aandelen. Ik verwijs u hiervoor naar de volgende categorieën en posities. 

The Dividend Factory


The Dividend Factory, een begrip onder dividendbeleggers

Sinds 2008 is The Dividend Factory de Hoog Dividend specialist van Nederland. Tot die tijd werden dividendrendementen van 8%, 10% en meer argwanend bekeken.

Wij zijn er in gespecialiseerd om aandelen met een houdbaar dividend te selecteren en in een aantal gevallen neemt het dividend jaarlijks toe. U vindt deze aandelen in de verschillende categorieën zoals BDC’s (investeerders), REIT’s (onroerend goed), Closed-end fondsen en preferente aandelen.
 

De categorie preferente aandelen biedt extra dividendbescherming. U krijgt altijd de nominale waarde terug als ze afgelost worden. U betaalt GEEN BRONBELASTNG en de dividendrendementen zijn 6%, 7% en meer. Momenteel een erg populaire categorie!


Een jaarabonnement met 30% korting!

Voor wie gaat starten met het opbouwen van zijn Hoog Dividend portefeuille heb ik een interessant aanbod. Wie zich dit weekend abonneert, betaalt slechts €99 voor een jaarabonnement. Een jaarabonnement kost normaal €149.

Deze actie loopt enkel dit weekend en loopt zondagavond 23 juli om 23:59 uur af. U krijgt nu tegen een extra voordelig tarief een heel jaar lang alle nieuwsbrieven van The Dividend Factory. U krijgt gelijk toegang tot de complete Hoog Dividend portfolio, bestaande uit meer dan 60 aandelen.

U krijgt maandelijks nieuwe aanbevelingen en u maakt gebruik van al onze services op de website zoals het inrichten van uw eigen persoonlijke portfolio, dat live gekoppeld is aan de beurzen.

Wie voor een tweejarig abonnement kiest, betaalt slechts €179 i.p.v. 298. Dat is maar liefst 40% korting.

 

abonneer hier 

 

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval allemaal op de lijst staan bij BINCK

Binck

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven.

Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

START HIER 

 

Ik wens u van harte welkom bij dé Hoog Dividend specialist van Nederland en België.

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

  

GRATIS E-boek voor wie zich vandaag aanmeldt!

The Dividend Factory

   

abonneer hier