Nieuwsbrief VeelDividend

Zes Hoog Dividend parels om nu te kopen

Unieke selectie aandelen boven de 13% dividend

Vraag vandaag nog de lijst op en geniet de komende
jaren elke maand van een vorstelijk  dividend!

  

 
Ik heb voor u een prachtige selectie Hoog Dividend aandelen samengesteld. Ze noteren allemaal boven de 10% dividendrendement en gemiddeld leveren ze u een vorstelijk dividendrendement op van 13,1%.

Wellicht bent u wat verbaasd dat dergelijke rendementen gehaald kunnen worden met gewone aandelen, afkomstig van solide ondernemingen met een rijke en vaak langere dividendhistorie.

Een hoog dividend wordt vaak geassocieerd met een groter risico. The Dividend Factory is sinds 2009 de Hoog Dividend specialist van Nederland en selecteert enkel solide dividendaandelen met een hoog en vooral houdbaar dividend.

De selectie die ik u vandaag presenteer bevindt zich in de bovenlaag van mijn aandelenportfolio. Ik heb er de aandelen met een extra hoog dividendrendement uitgelicht. U kunt vandaag nog de lijst opvragen.

Ik zet ze voor u op een rij:

 600_tdf1.jpg 

Deze selectie bevat een gebalanceerde mix aan Hoog Dividend aandelen. Er zit een aandeel bij uit de scheepvaartsector, een ETF met een extreem hoog dividend en een investeerder. Het onroerend goed aandeel behoort tot de momenteel erg goed presterende REIT’s. De zogenaamde Real Estate Investment Trusts.

In de volgende tabel de referenties naar de aandelen:

600_tdf2.jpg

Guggenheim

Het closed-end fonds hierboven is afkomstig van de bekende vermogensmanager Guggenheim. De naam staat garant voor het verstrekken van diverse financiële diensten zoals vermogensbeheer, investeringsadvies, verzekeringen, investment banking en diensten voor de kapitaalmarkten. De onderneming heeft een beheerd vermogen van meer dan 100 miljard dollar in activa.

600_tdf3.jpg

Het Guggenheim fonds is van het type closed-end. Het accent ligt op het creëren van inkomen. Het fonds kenmerkt zich door het combineren van verschillende vormen van inkomsten waarbij de risico’s afdekt worden door meerdere indices te volgen.

Er wordt elk kwartaal 24 dollarcent uitgekeerd, wat neerkomt op jaarlijks $0,96 aan dividend. Met een koers van momenteel $8,34 komt dat op een dividendrendement van 11,5%.

Een prachtig en illustrerend voorbeeld voor aandelen met een stabiel en vooral hoog dividend.

 

ETF met 17,7% dividend

Dit index-aandeel is opgebouwd uit een verzameling Business Development Companies. En niet de minste! BDC’s hebben al jaren een plaats in de portfolio van The Dividend Factory.

Door de snelle groei van deze investeerders liggen er in dit segment veel kansen voor Hoog Dividend beleggers

Ze worden ook wel de nieuwe banken genoemd. Ze kopen goedkoop geld in bij de overheid, om dit vervolgens tegen hogere rentetarieven te investeren in gezonde bedrijven met volop toekomstperspectief. Dit index-aandeel is afkomstig van de grote Zwitserse bank UBS.

Let op: Op dit fonds wordt bij de meeste brokers geen bronbelasting ingehouden.

En dat met bijna 18% dividendrendement!!

 


 

Hiervoor heb ik enkele aandelen behandeld. U kunt nu de complete lijst opvragen.

Ik wil er nog wel bij vertellen, dat de complete portfolio van The Dividend Factory enkel bestaat uit aandelen met een bovengemiddeld hoog dividendrendement.

De portefeuille is breed opgezet met aandelen (meer dan 60!) afkomstig uit diverse branches. U vindt er Onroerend Goed Tusts (REIT’s), Business Development Companies (BDC’s), Closed-end fondsen (CEF’s) en Cumulatief preferente aandelen (semi obligaties) met een vorm van dividendgarantie.

 

3 maanden voor €12,50

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u dit weekend een abonnement voor slechts €12,50 neemt, krijgt u gelijk 66% korting en direct toegang tot de hierboven genoemde lijst met koopwaardige Hoog Dividend aandelen die ons een mooie 13% dividend opleveren.

U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

Voor deze lage instapprijs krijgt u dezelfde services als wie gelijk voor een jaar betaalt. En dat voor maar €12,50.

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval allemaal op de lijst staan bij BINCK
 

Binck

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven.

Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

abonneer hier 

 

Vier voordelen voor u

  1. U betaalt slechts €12,50 voor een volledig instap-abonnement, met recht op alle services, nieuwsbrieven en de complete portfolio!
  2. U krijgt de niet-goed-geld-terug garantie!
  3. €200 transactietegoed bij Binck als u een nieuwe rekening opent
  4. Gratis E-Boek over de Nieuwe Cash Cows voor uw portefeuille

Ik wens u van harte welkom bij dé Hoog Dividend specialist van Nederland en België. Pas op voor namaak!

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

  

GRATIS E-boek voor wie zich vandaag aanmeldt!

The Dividend Factory