Nieuwsbrief VeelDividend

  
Onze abonnees van het eerst uur ontvingen…

meer dan 1.000 keer dividend!

Lees hoe ook u in het eerste jaar
al 120 keer dividend kan ontvangen
   

 
The Dividend FactoryThe Dividend Factory bestaat bijna negen jaar. Regelmatig spreek ik abonnees van het eerste uur. Deze mensen genieten al negen jaar van een bovengemiddeld dividend. Zeg maar rustig een Hoog Dividend.

Wie 10 aandelen uit mijn portefeuille bezit, zou in die periode 1.080 keer dividend hebben ontvangen, wanneer het om maandelijkse uitkeringen gaat.

Meer dan 1.000 keer dividend lijkt overdreven. Toch is dit heel eenvoudig te verklaren. De aandelen uit mijn Hoog Dividend portfolio keren allemaal per maand of per kwartaal uit.
 

Tien aandelen keren per maand tien keer dividend uit, maal twaalf maanden is 10 x 12 = 120 keer dividend. En dat maal negen jaar, is dus 1.080 keer dividend

 
Wie deze maand nog Hoog Dividend aandelen koopt, kan bij een maandelijkse uitkering volgend jaar rond deze tijd 120 keer dividend hebben ontvangen.

Mijn portfolio bestaat uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen, verdeeld over diverse categorieën. Afhankelijk van uw voorkeur en risicoprofiel, kunt u hieruit uw persoonlijke portefeuille samenstellen.

De volgende lijst bevat aandelen uit de hoogste categorie. Deze aandelen leveren jaarlijks gemiddeld een vorstelijk rendement op van meer dan 13%, enkel met het dividend.

The Dividend Factory

Sommige aandelen uit de bovenstaande lijst zijn wat duur geworden, simpelweg omdat ze zo populair zijn. Ik geef u een voorbeeld van een ETF met 17,9% (!) dividendrendement. Deze staat ook in de bovenstaande lijst.

De volgende grafiek toont aan dat een dergelijk dividendkanon wel degelijk ook nog een sterk koersverloop kent.
 

The Dividend Factory 

De donkere lijn is de ETF, de paarse lijn is de Dow Jones. Dit jaar steeg de Dow Jones met 12%, onze Dividend ETF steeg met 16%! Het rendement bestaat bij deze ETF uit dividend plus kapitaalwinst!

De voorgaande lijst is slechts een greep uit de Hoog Dividend portfolio van The Dividend Factory. De genoemde aandelen kennen een wat hoger risico.


Weinig risico, geen bronbelasting en dividendgarantie…

Wie toch een Hoog Dividend wil maar weinig risico wil lopen, kan zeker een dividendrendement halen van 7% à 8%. Daarvoor heb ik een aparte categorie met cumulatief preferente aandelen. Preferente aandelen zijn erg in trek bij op inkomen gerichte beleggers. Mijn Hoog Dividend portfolio voorziet in deze behoefte.


Garanties

Preferente aandelen gedragen zich als obligaties. De rente staat vast en ook de uitkeringen. U krijgt de nominale waarde terug bij aflossen.
 

Let op: Het dividend op deze aandelen wordt in Amerika gezien als rente, waarover u GEEN BRONBELASTING betaalt.

 
Preferente aandelen staan in de rangorde iets onder obligaties, maar dat geldt enkel als een bedrijf niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Ik heb dat in negen jaar tijd slechts één keer meegemaakt. U gaat in dit geval relatief veilig beleggen, met vaste afspraken over de hoogte van het dividend (lees: rente) en teruggave van de nominale waarde bij aflossen. Ik zie dat als een vorm van garantie.

Bij onze cumulatief preferente aandelen is de onderneming bij wet verplicht ALTIJD het volledige dividend uit te keren. Dus u heeft de garantie dat u de nominale waarde terugkrijgt bij aflossen en het dividend is gegarandeerd.

U kunt een keuze maken uit maar liefst 18 cumulatief preferente aandelen.

Houders van preferente aandelen worden vorstelijk beloond met dividendrendementen tot boven de 8%.

Hiervoor heb ik enkele aandelen behandeld. U kunt nu de complete lijst opvragen.

De complete portfolio van The Dividend Factory  bestaat enkel uit aandelen met een bovengemiddeld en hoog dividendrendement.

De portefeuille is breed opgezet met aandelen (meer dan 60) afkomstig uit diverse branches. U vindt er Onroerend Goed Tusts (REIT’s), Business Development Companies (BDC’s), Closed-end fondsen (CEF’s) en Cumulatief preferente aandelen (semi-obligaties) met een vorm van dividendgarantie.

 

U betaalt nu slechts €12,50

Als u dit weekend een abonnement voor slechts €12,50 neemt, krijgt u gelijk 66% korting en direct toegang tot de hierboven genoemde lijst met koopwaardige Hoog Dividend aandelen die ons een mooie 13% dividend opleveren.

U kunt voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland en België.

Voor deze lage instapprijs krijgt u dezelfde services als wie gelijk voor een jaar betaalt. En dat voor maar €12,50.

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U koopt deze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval allemaal op de lijst staan bij BINCK
 

Binck

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven.

Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!

 

abonneer hier 

 

Vijf voordelen voor u

  1. U betaalt slechts €12,50 voor een volledig instap-abonnement, met recht op alle services, nieuwsbrieven en de complete portfolio!
  2. Krijg gelijk toegang tot de unieke selectie cumulatief preferente aandelen
  3. U krijgt de niet-goed-geld-terug garantie!
  4. €200 transactietegoed bij Binck als u een nieuwe rekening opent
  5. Gratis E-Boek over de Nieuwe Cash Cows voor uw portefeuille

Ik wens u van harte welkom bij dé Hoog Dividend specialist van Nederland en België. Pas op voor namaak!

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

  

GRATIS E-boek voor wie zich vandaag aanmeldt!

The Dividend Factory

   

abonneer hier