Nieuwsbrief VeelDividend

Rendement na vijf jaar: 84%

Hoog Dividend paradepaardje nu koopwaardig

  

The Dividend Factory bestaat 9 jaar: een
  
jaarabonnement kost vandaag slechts €99,-

+ Gratis rapport over de Nieuwe Banken
   

 
Deze maand bestaat The Dividend Factory 9 jaar. Dat moeten we vieren natuurlijk. Dat doen we graag samen met u.

Voor ik u alle presentjes en kortingen ga uitdelen, wijs ik u op één van onze paradepaardjes. Een aandeel dat negen jaar geleden al mijn portfolio sierde. Het aandeel is weer terug opgenomen.

Het dividendrendement:  8,6% en het dividend ontvangt u maandelijks.

Dit aandeel is afkomstig uit een uiterst succesvol segment.

Jubileumactie!De bankwereld heeft getrild op zijn grondvesten en in die tijd is een belangrijke rol van de banken overgenomen. Namelijk die van geldverstrekker.

Wie zich dit weekend aanmeldt, krijgt dit rapport GRATIS toegestuurd. Hierin een uitgebreide beschrijving van de Cash Cows voor uw portefeuille. Ons paradepaardje komt in het rapport ook uitgebreid aan bod en staat model voor de vele Hoog Dividend successen.

Successen… dat klinkt wat aanmatigend. Ik leg het u uit.

Succes bestaat voor ons niet uit platte beloftes over rijk worden met belegen maar uit een regelmatige stroom aan dividenden, die samen een substantieel maandinkomen opleveren. Dit ongeacht de hoogte van uw kapitaal!

Na negen jaar is gebleken dat zowel in Nederland als in België de vraag is gegroeid naar Hoog Dividend aandelen van 7%, 8%, 10% en meer.

Met deze specifieke aandelen bouwt u zelf uw eigen Dividend Fabriek die, eenmaal opgestart, dividend blijft produceren. Elke maand opnieuw.
 

We hebben de naam The Dividend Factory eer aan gedaan. Momenteel bestaat de complete portfolio uit ruim 60 Hoog Dividend aandelen.


50 euro cadeau + GRATIS rapport

Wegens ons jubileum kunt u zich dit weekend extra voordelig aanmelden.

Met een abonnement op The Dividend Factory heeft u recht op twee nieuwsbrieven per maand, met daarin nieuwe aanbevelingen, alle informatie over uw aandelen en algemeen financieel nieuws, afgestemd op onze beleggingscategorieën.

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht, zodat u mijn advies voor een eventuele snelle verkoop of aankoop kan opvolgen.

De portfolio is gekoppeld aan de beurzen, zodat u altijd het actuele resultaat bij de hand heeft.
 

De kosten voor een jaarabonnement bedragen normaal €149,-. Vandaag betaalt u €99,-. U kunt desgewenst ook een 2-jarig abonnement afsluiten. Dan betaalt €199,-. Omgerekend betaalt u dan voor de periode van twee jaar elke maand iets meer dan 8 euro…

 
Het uitgebreide rapport over de Nieuwe Banken ontvangt u gratis.

Ik wijs u de weg naar de parels onder de Hoog Dividend aandelen en voorzie u met regelmaat van advies en geef u alle informatie voor het onderhoud van uw eigen Hoog Dividend portefeuille.


Klik hier als u een voordelig jubileumabonnement wilt afsluiten. Ik verwelkom u graag als nieuwe abonnee. U volgt hiermee de duizenden beleggers in Nederland en België die u voorgingen.

Wij geven een niet-goed-geld-terug garantie. Indien het abonnement u tussentijds toch niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel teruggestort. Een unieke service!

abonneer hier 
  

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel 


 

Let op: De actie loopt a.s. zondag 12 november om 23:59 uur af.

 

Share this page

  

GRATIS E-boek voor wie zich vandaag aanmeldt!

The Dividend Factory

   

abonneer hier