Nieuwsbrief VeelDividend

 
Rendement uit dividend na 10 jaar: 74%

Krijg elk jaar 7,4% dividend tot 2027

Een rotsvast dividend gedurende 10 jaar
iets voor u? Lees dit bericht aandachtig!
 

 
Ik heb een zeer interessant aandeel voor u, maar eerst even dit…

U begrijpt dat aandelen duur geworden zijn. Steeds meer gelukszoekers storten zich op aandelen die in de meeste gevallen al veel te duur geworden zijn.

Het is een gekkenhuis!

Trap er niet in beste belegger. Er gebeuren dingen die we allemaal zien, maar velen sluiten de ogen en kopen blindelings.

Aandelen als Facebook, Amazon, Netflix en Google (FANG-aandelen) stijgen en stijgen en ze verstoren steeds meer het gemiddelde van bijvoorbeeld de Nasdaq. Tot de lucht eruit loopt en iedereen weer met dikke verliezen zit. Maar dat kan anders!

Vandaag heb ik een juweel van een aandeel voor u. Een aandeel dat tot september 2027 een rotsvast dividend uitkeert.

Jazeker, tien jaar lang een vast dividend, tegen een dividendrendement van 7,4% als u nu koopt!

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Je moet het alleen wel zien en willen zien.

Wat een prachtaandeel!


Het dividend ontvangt u elk kwartaal

En ik zeg er gelijk bij: u betaalt geen bronbelasting. Het betreft een cumulatief preferent aandeel van een onroerend goed trust (REIT) die elk kwartaal een vast dividend uitkeert. Over tien jaar heeft u 40x dividend ontvangen.
 

Aandeel:                        Cumulatief preferent

Dividend:                       $0,46875 per kwartaal, $1,875 per jaar
Rendement:                    7,4% (basis is slotkoers 20-11-2017)
Afloopdatum:                  27-09-2027

 
Het dividend is rotsvast en u krijgt bij aflossing zoals vastgelegd in de prospectus de nominale waarde van $25 per aandeel uitgekeerd. Het aandeel noteerde op 20 november slechts 33 cent boven de nominale waarde.

Mocht de onderneming het dividend om wat voor reden dan ook tijdelijk onderbreken, dan krijgt u later, met terugwerkende kracht, al het achterstallige dividend uitgekeerd.

Dat is het voordeel van cumulatief preferente aandelen.


Lage rente

Vanwege de lage rente zijn veel beleggers op zoek naar alternatieven met een aantrekkelijk rendement. REIT’s vormen dan een uitstekende keuze. Dat geldt ook voor de prefs van die REIT’s. De aandeelhouder is verzekerd van een stabiel dividend tot de call datum. Die afloopdatum is op voorhand vastgelegd (over tien jaar!). Omdat het dividend op voorhand via het prospectus werd vastgelegd, hoeft de belegger niet te vrezen voor onprettige verrassingen.


Woonkredieten

Deze REIT belegt in woonkredieten die gegarandeerd worden door de Amerikaanse overheid (!) via de Government National Mortgage Association of andere federale organisaties. Er wordt ook belegd in commerciële vastgoedkredieten zonder staatswaarborg.

 

U krijgt 50 euro cadeau!
+ uitgebreid rapport over het cumulatief preferente aandeel

 

The Dividend Factory bestaat deze maand 9 jaar. En dat vieren we graag met u.

Wegens ons jubileum kunt u zich deze maand nog extra voordelig aanmelden.
 

Gezien het groot aantal reacties prolongeren we de jubileumactie tot donderdag 30 november.

 
Met een abonnement op The Dividend Factory heeft u recht op twee nieuwsbrieven per maand, met daarin nieuwe aanbevelingen, alle informatie over uw Hoog Dividend aandelen en algemeen financieel nieuws, afgestemd op onze beleggingscategorieën.

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht, zodat u mijn advies voor een eventuele snelle verkoop of aankoop kan opvolgen.

De portfolio is gekoppeld aan de beurzen, zodat u altijd het actuele resultaat bij de hand heeft.
 

De kosten voor een jaarabonnement bedragen normaal €149,-. Vandaag betaalt u €99. U kunt desgewenst ook een 2-jarig abonnement afsluiten. Dan betaalt u €199. Omgerekend betaalt u dan voor de periode van twee jaar elke maand nog geen 9 euro.

 
De uitgebreide beschrijving van het genoemde preferente aandeel met een looptijd tot 2027 ontvangt u gelijk als u aangemeld bent.

Ik wijs u de weg naar de parels onder de Hoog Dividend aandelen (meer dan 60!) en voorzie u met regelmaat van advies en geef u alle informatie voor het onderhoud van uw eigen Hoog Dividend portefeuille.

Klik hier als u een voordelig jubileumabonnement wilt afsluiten. Ik verwelkom u graag als nieuwe abonnee. U volgt hiermee de duizenden beleggers in Nederland en België die u voorgingen.

Wij geven een niet-goed-geld-terug garantie. Indien het abonnement u tussentijds toch niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel teruggestort. Een unieke service!
 

abonneer hier 
  

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel 

 

Share this page