Geachte heer/mevrouw,

 
Ik heb een belangrijke mededeling voor u. Het betreft een reeks dividenduitkeringen die u te wachten staat.

In dit email bericht leg ik u uit hoe u deze kunt verkrijgen.

Het gaat over de aandelen die elk jaar gegarandeerd een vast dividend uitkeren en u betaalt over dat dividend geen bronbelasting.

Eén aandeel keert tot in september 2027 een rotsvast dividend uit!

Bij elk jaar 7,5% heeft u op het einde van de rit ruim 70% dividendrendement gekregen.

Maar dit bijzondere aandeel staat hiermee niet alleen. Zo volgen er nog vijf, en de zesde komt er aan.

Wat maakt deze aandelen zo uniek?

Het zijn aandelen, maar ze gedragen zich als obligaties, dat betekent:

  • Ze hebben een vaste looptijd
  • Ze keren een vast dividend uit vrij van bronbelasting
  • Het is bij wet verplicht altijd het volledige dividend uit te keren
  • Bij aflossing wordt gegarandeerd de nominale waarde uitgekeerd


De eigenschappen van cumulatief preferente aandelen waar ik afgelopen tijd veel over geschreven heb, zijn niet onopgemerkt gebleven. We hebben honderden reacties gekregen. Niet vreemd natuurlijk.

Laten we eens kijken naar de preferente aandelen die ik geselecteerd heb. Het verwachte rendement is het dividendrendement over de looptijd van het aandeel die nog resteert.

The Dividend Factory

In de Hoog Dividend portfolio van The Dividend Factory is een aparte sectie opgenomen met cumulatief preferente aandelen. Ik selecteerde voor u de aandelen met een lange looptijd.

Zoals u in de tabel kunt lezen, keren deze aandelen tot in 2027 uit, maar het is gebruikelijk dat deze langer doorlopen tot ver na de aangegeven looptijd.

 

ING Perpetual leverde ons tot op heden 224% rendement op


Ik geef u enkele voorbeelden van aandelen die ver na de afloopdatum nog doorlopen (let op het rendement!).

De aandelen van David Gladstone hebben vanaf de start van The Dividend Factory een vaste plaats in de portfolio. De volgende twee preferente aandelen van Gladstone toon ik, omdat ze nog steeds doorlopen, jaren na de aflosdatum.

Het rendement bestaat uit kapitaal plus dividend, gemeten vanaf moment van opname in de portfolio tot afgelopen donderdag 14 december.

Gladstone Commercial Corporation 7.50% Series B Cumulative Redeemable Preferred Stock  (NasdaqGS: GOODO)  Aflossen: 31-10-2011
Rendement: 88,7%

Gladstone Commercial Corporation 7.75% Series A Cumulative Redeemable Preferred stock (NasdaqGS: GOODP)  Aflossen: 30-01-2011  
Rendement:
88,4%

INGVan de ING hebben we sinds oktober 2008 een perpetual in de portfolio. Deze had al in juni 2012 afgelost kunnen worden, maar is niet gebeurd. Let op het rendement!

ING Groep N.V., 6.375% ING Perpetual Hybrid Capital Securities. (NYSE: ISF)   Aflossen: 15-06-2012
Rendement: 224,4%

Wie het dividend (zonder bronbelasting!) had herbelegd volgens het rente-op-rente principe, had met de Gladstone aandelen 118% rendement gehaald, en 330% met de ING Perpetual.Jarenlang een vast dividend!

Heeft u interesse in deze aandelen? U vindt ze in de sectie "preferente aandelen" in de portfolio.

Ik adviseer u graag bij het maken van de juiste beleggingskeuzes. Mijn portfolio bevat meer dan 60 Hoog Dividend aandelen, waaronder de bovenstaande selectie preferente aandelen die u de komende jaren tot in 2027 een vast dividend uitkeren.

Klik hier om voor slechts €37,50 per kwartaal een volledig service abonnement te nemen op The Dividend Factory. En onze belofte aan u: Niet goed, geld terug.

Veel plezier de komende jaren van uw extra inkomen.

 

Vriendelijke groet,

Paul van den Heuvel
The Dividend Factory