Nieuwsbrief VeelDividend

 
Rendement uit dividend na 10 jaar: 75%

Krijg elk jaar 7,5%
dividend tot in 2027

Een rotsvast dividend gedurende 10 jaar 
iets voor u? Lees dan dit bericht aandachtig!
 

 
We beginnen het jaar goed! Vandaag heb ik een juweel van een aandeel voor u. Een aandeel dat tot september 2027 elk kwartaal een rotsvast dividend uitkeert.

Jazeker, bijna tien jaar lang een vast dividend, tegen een dividendrendement van 7,5% als u nu koopt!

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Je moet het alleen wel weten en willen zien.

Wat een prachtaandeel!


Het dividend ontvangt u elk kwartaal

En ik zeg er gelijk bij: u betaalt geen bronbelasting. Het betreft een cumulatief preferent aandeel van een onroerend goed trust (REIT) die elk kwartaal een vast dividend uitkeert. Over tien jaar heeft u 40x dividend ontvangen.
 

Aandeel:                        Cumulatief preferent
Dividend:                       $0,46875 per kwartaal, $1,875 per jaar
Rendement:                    7,5% (basis is slotkoers 09-01-2018)
Afloopdatum:                  27-09-2027

 
Het dividend is rotsvast en u krijgt bij aflossing zoals vastgelegd in de prospectus de nominale waarde van $25 per aandeel uitgekeerd. Het aandeel noteerde op 9 januari $25,08 met slechts 8 cent boven de nominale waarde.

Mocht de onderneming het dividend om wat voor reden dan ook tijdelijk onderbreken, dan krijgt u later, met terugwerkende kracht, al het achterstallige dividend uitgekeerd.

Dat is de grote kracht van cumulatief preferente aandelen.

 

Maar dit aandeel staat niet alleen…

De categorie preferente aandelen bevat meerdere aandelen met een langere looptijd. Het zijn dus net obligaties.

Tip 2: Mijn recente opname betreft een aandeel dat zich in een populair segment begeeft. Denkt u even aan de huidige spaarrente. Die is praktisch nul. Een uitstekend alternatief is dan dit preferente aandeel, met een vast (!) dividend van 5,15% tot juni 2022.

Ook hier is de uitgever van het aandeel bij wet verplicht tot de aflosdatum elk kwartaal het volledige dividend uit te keren waarover u GEEN BRONBELASTING betaalt.

Maar er is nog meer…

Tip 3: Een bekende Amerikaanse investeringsmaatschappij waarvan wij meerdere aandelen in de portfolio hebben, betaalt tot 31-12-2021 elke maand (!) een vast dividend van 6,7%.

Ook hier gelden dezelfde voorwaarden en wederom  betaalt u geen bronbelasting.
 

Dus even op een rij: U krijgt bij al deze aandelen gegarandeerd de nominale waarde terug (de prijs waartegen u nu koopt!), het dividend moet bij wet volledig uitgekeerd worden en u betaalt GEEN BRONBELASTING.

 
Een onderneming is echter niet verplicht op de gestelde datum af te lossen. Hierna volgen enkele voorbeelden van aandelen die gewoon door zijn blijven betalen, tot ver na de aflosdatum.

 

ING Perpetual leverde ons tot op heden 224% rendement op


Ik geef u enkele voorbeelden van aandelen die ver na de afloopdatum nog doorlopen (let op het rendement!).

De aandelen van David Gladstone hebben vanaf de start van The Dividend Factory een vaste plaats in de portfolio. De volgende twee preferente aandelen van Gladstone toon ik, omdat ze nog steeds doorlopen, jaren na de aflosdatum.

Het rendement bestaat uit kapitaal plus dividend, gemeten vanaf moment van opname in de portfolio tot afgelopen 14 december.

Gladstone Commercial Corporation 7.50% Series B Cumulative Redeemable Preferred Stock  (NasdaqGS: GOODO)  Aflossen: 31-10-2011
Rendement: 88,7%

Gladstone Commercial Corporation 7.75% Series A Cumulative Redeemable Preferred stock (NasdaqGS: GOODP)  Aflossen: 30-01-2011  
Rendement:
88,4%

INGVan de ING hebben we sinds oktober 2008 een perpetual in de portfolio. Deze had al in juni 2012 afgelost kunnen worden, maar is niet gebeurd. Let op het rendement!

ING Groep N.V., 6.375% ING Perpetual Hybrid Capital Securities. (NYSE: ISF)   Aflossen: 15-06-2012
Rendement: 224,4%

Wie het dividend (zonder bronbelasting!) had herbelegd volgens het rente-op-rente principe, had met de Gladstone aandelen 118% rendement gehaald, en 330% met de ING Perpetual.

 
Voor alle duidelijkheid: deze aandelen zijn nog actief en keren nog steeds dividend uit. Ook de ING! Ze noteren door het succes wel boven de aankooplimiet, waarmee ze in mijn ogen te duur geworden zijn om nu te kopen.

De eerder genoemde aandelen in deze nieuwsbrief zijn absoluut WEL koopwaardig

 

Jarenlang een vast dividend!

Heeft u interesse in deze aandelen? U vindt ze in de sectie preferente aandelen in de portfolio van The Dividend Factory. De aflosdata leiden u naar de juiste aandelen.

Ik adviseer u graag bij het maken van de juiste beleggingskeuzes.

Mijn portfolio bevat meer dan 60 Hoog Dividend aandelen, waaronder de bovenstaande selectie preferente aandelen die u de komende jaren tot in 2027 een vast dividend uitkeren.

Klik hier om voor slechts €37,50 per kwartaal een volledig service-abonnement te nemen op The Dividend Factory. En onze belofte aan u: Niet goed, geld terug.

U krijgt gelijk toegang tot de complete portfolio van meer dan 60 aandelen en u ontvangt elke maand onze nieuwsbrieven, met daarin nieuwe aanbevelingen en alle informatie over uw aandelen.
 

Bij calamiteiten ontvangt u gelijk een e-mail flashbericht om onmiddellijk te kunnen reageren.

 
Veel plezier de komende jaren van uw extra inkomen. Ook een prachtig alternatief voor sparen, maar dan met een vorstelijk rendement dat u ook nog eens per maand of per kwartaal ontvangt.


abonneer hier
  

Ik hoop u vandaag graag als nieuwe abonnee te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke groet,

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel 

 

Share this page

PS: Klik hier om alvast kennis te maken met de portfolio van The Dividend Factory.