Nieuwsbrief VeelDividend

 
De Hoog Dividend specialist presenteert:

Unieke selectie aandelen boven de 10% dividend!

Vraag vandaag nog de lijst op en geniet
de komende jaren van een vorstelijk dividend
  

 
The Dividend FactoryThe Dividend Factory bestaat dit jaar tien jaar. Regelmatig spreek ik abonnees van het eerste uur. Deze mensen genieten al jaren van een bovengemiddeld dividend. Zeg maar rustig een vorstelijk dividend.

Wie 10 aandelen uit mijn portefeuille bezit, zou in die periode zo’n 1.200x dividend hebben ontvangen, wanneer het om maandelijkse uitkeringen gaat.

Meer dan 1.000 keer dividend lijkt overdreven. Toch is dit heel eenvoudig te verklaren. De aandelen uit mijn Hoog Dividend portfolio keren per maand of per kwartaal uit.
 

Tien aandelen keren per maand tien keer dividend uit, maal twaalf maanden is 10 x 12 = 120 keer dividend. En dat maal tien jaar, is dus 1.200 keer dividend.

 
Wie deze maand nog Hoog Dividend aandelen koopt, kan bij een maandelijkse uitkering volgend jaar rond deze tijd 120 keer dividend hebben ontvangen.

Mijn portfolio bestaat uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen, verdeeld over diverse categorieën. Afhankelijk van uw voorkeur en risicoprofiel, kunt u hieruit uw persoonlijke portefeuille samenstellen.

De volgende lijst bevat aandelen uit de hoogste categorie. Deze aandelen leveren enkel met het dividend, jaarlijks gemiddeld een rendement op van bijna 13%. Deze aandelen zijn koopwaardig!

 

Selectie aandelen boven de 10% dividendrendement

 The Dividend Factory

 

De portfolio van The Dividend Factory kent een grote diversiteit. De lijst is ingedeeld in verschillende categorieën.

 • U vindt er de populaire Hoog Dividend indexaandelen met een dividendrendement boven de 20%!
 • Onroerend Goed Trusts (REIT’s) verdelen zich in vastgoed-bedrijven en hypotheken. De onroerend goed markt, inclusief de hypothekenmarkt, zit alweer een paar jaar flink in de lift. Met name in de VS en de dividenden zijn hoog.
 • BDC’s zijn investeringsmaatschappijen in het MKB. Ze lenen goedkoop bij de overheid en investeren het weer tegen een hoger rentetarief in gezonde bedrijven met volop toekomstperspectief.

 

De voorgenoemde categorieën zijn bij wet verplicht minimaal 90% van het resultaat in de vorm van dividend uit te keren. Dat verklaart mede de hoge dividenden.

 

 • Ik wijs u op de categorie veilige cumulatief preferente aandelen. Het dividend is rotsvast en u betaalt GEEN BRONBELASTING. Ook hier behaalt u dividenden tot boven de 8%. In de volgende alinea ga ik hier dieper op in.


Weinig risico, geen bronbelasting en
Dividend Garantie!

Wie toch een Hoog Dividend wil maar weinig risico wil lopen, kan zeker een dividendrendement halen van 7% à 8%. Daarvoor heb ik een aparte categorie met cumulatief preferente aandelen. Preferente aandelen zijn erg in trek bij op inkomen gerichte beleggers. Mijn Hoog Dividend portfolio voorziet in deze behoefte.


Garanties

Preferente aandelen gedragen zich als obligaties. De rente staat vast en ook de uitkeringen. U krijgt de nominale waarde terug bij aflossen.
 

Let op: Het dividend op deze aandelen wordt in Amerika gezien als rente, waarover u GEEN BRONBELASTING betaalt.

 
Preferente aandelen staan in de rangorde iets onder obligaties, maar dat geldt enkel als een bedrijf niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen. Ik heb dat in al die tijd (bijna 10 jaar) slechts één keer meegemaakt. U gaat in dit geval relatief veilig beleggen, met vaste afspraken over de hoogte van het dividend (lees: rente) en teruggave van de nominale waarde bij aflossing. Ik zie dat als een vorm van garantie.

Bij onze cumulatief preferente aandelen is de onderneming bij wet verplicht ALTIJD het volledige dividend uit t keren. Dus u heeft de garantie dat u de nominale waarde terugkrijgt bij aflossing en het dividend is gegarandeerd.

U kunt een keuze maken uit 16 cumulatief preferente aandelen.

Houders van preferente aandelen worden vorstelijk beloond met dividendrendementen tot boven de 8%.

De complete portfolio van The Dividend Factory bestaat enkel uit aandelen met een bovengemiddeld en hoog dividendrendement.

De portefeuille is breed opgezet met aandelen (meer dan 60) afkomstig uit diverse branches. Zo komt elk type belegger zeker aan zijn trekken.

Twijfelt u al langer om eindelijk kennis te maken met de Hoog Dividend specialist van Nederland? Vandaag kan dat super voordelig…


U betaalt nu tijdelijk €12,50!

Als u nu een instap-abonnement voor slechts €12,50 afsluit, krijgt u gelijk 66% korting en direct toegang tot de enige Hoog Dividend portfolio van Nederland.

Om eens te proberen of deze aandelen iets voor u zijn, kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en u krijgt gelijk inzage in de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland.

Voor deze lage kennismakingsprijs krijgt u dezelfde services als wie gelijk voor een jaar betaalt. En dat voor maar €12,50

Let op: Deze actie is tijdelijk!

U krijgt gelijk inzage in mijn portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 60 Hoog Dividend aandelen en u ontvangt maandelijks meerdere nieuwsbrieven met daarin al het nieuws rond uw aandelen en u ontvangt nieuwe tips.

U koopt onze aandelen eenvoudig bij uw eigen broker. Ik heb ervoor gezorgd dat ze in ieder geval allemaal op de lijst staan bij BINCK.  
 

Binck

 

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice al voldoende om uw abonnement stop te zetten. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn. Dat is een garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven.

Daar zit u gelijk vast aan een langlopend abonnement!
 

Abonneer hier  

Vijf voordelen voor u

 1. U betaalt slechts €12,50 voor een instap-abonnement, met recht op alle services,  nieuwsbrieven en de complete portfolio!
   
 2. U krijgt gelijk toegang tot de unieke selectie Hoog Dividend portfolio!
   
 3. U krijgt de niet-goed-geld-terug garantie!
   
 4. €200 transactietegoed bij Binck
   
 5. Gratis E-Boek over de Nieuwe Cash Cows voor uw portefeuille

 

Ik heet u van harte welkom bij dé Hoog Dividend Specialist. Pas op voor namaak!

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel 

 

Share this page

 

GRATIS E-boek
voor wie zich vandaag aanmeldt! 

The Dividend Factory


KLIK HIER