Nieuwsbrief VeelDividend

Special:

Beurscorrectie in het voordeel van Hoog Dividend beleggers!

Lees vandaag welke veilige Hoog Dividend aandelen
wij voor u selecteerden


 
De eerste correctie is een feit. De kans wordt steeds groter dat er zich meer zullen aandienen en dat ze steeds heftiger zullen worden.

Juist in tijden van lagere beurskoersen komt de Hoog Dividend belegger uit zijn schuilplaats om de koopjes uit de markt te vissen.

De koersen mogen dan wel geraakt worden, het dividend in onze beleggingscategorie is een vast gegeven dat zich niet laat beïnvloeden door de waan van de dag. Ik reken u even voor hoe u door snel te handelen een nog hoger dividendrendement kunt bereiken. En daar heeft u jaren plezier van!
 

Als plots de koers daalt, dan schiet het dividendrendement omhoog. Wie een aandeel koopt van bijvoorbeeld €100 en een dividend krijgt van €10, heeft dus 10,0% dividendrendement. Daalt de koers naar €80, dan heeft u 10 : 80 = 12,5% dividendrendement. Zolang het dividend niet verandert, kunt u de komende jaren genieten van een dividendrendement van 12,5%!


Tijdens de correctie van afgelopen week, daalde één van onze Gladstone aandelen plots wel erg heftig. David Gladstone is zowat de uitvinder van het Hoog Dividend beleggen en hij is de meest trouwe dividendbetaler die ik ken.

Ik heb een groot vertrouwen in deze man die ik heb mogen interviewen in zijn kantoor in Washington. Als de koers van één van zijn aandelen daalt, dan schiet ik in de startblokken om extra aandelen te kopen. En zo geschiedde dus deze week. 
 

Met deze aandelen maak ik naast het hoge dividendrendement op deze manier nog eens een prachtige kapitaalwinst. Over de afgelopen vijf jaar leverde dividend plus koerswinst me een totaalrendement op van 126%.

 
Ik heb momenteel zes aandelen van deze meester-investeerder in mijn Hoog Dividend portfolio. Zijn aandelen keren allemaal maandelijks dividend uit en dat doen ze al jaren. Momenteel leveren de aandelen ons een dividendrendement op van 7,5%, 9,3% en 8,3%. Daarnaast heb ik drie preferente aandelen opgenomen die eveneens maandelijks uitkeren.

De veilige categorie cumulatief preferente aandelen staat centraal deze week. Naast de aandelen Gladstone heb ik tijdens de correctie flink wat preferente aandelen bijgekocht. Ik leg u uit waarom.

 

Cumulatief preferent is de veiligste in zijn soort

Vandaag ga ik dieper in op de veilige soort binnen de categorie Hoog Dividend aandelen. Crisis of geen crisis, correctie of geen correctie… De ondernemingen achter deze aandelen zijn ALTIJD bij wet verplicht het volledige dividend uit te keren en u de nominale waarde terug te betalen bij aflossing.

Twee aandelen zijn vanaf afgelopen week extra aantrekkelijk geprijsd en koopwaardig. Ik attendeerde onze lezers al eerder op deze aandelen, maar het aandeel is door de correctie nóg aantrekkelijker geworden.


Een van deze aandelen levert tot september 2027 (!) een dividendrendement op van 7,83%


Ik zet de voordelen van deze aandelen op een rij:

  • De hoogte van het dividend dat elk kwartaal wordt uitgekeerd, is vooraf bepaald en zal de onderneming verplichten dat ook elke drie maanden aan u uit te keren zolang het aandeel niet afgelost is.
  • De aflossingsdatum is 27 september 2027.
  • U koopt het aandeel momenteel onder de nominale waarde. Dus u krijgt bij aflossing meer terug dan u nu betaalt. Iets om zeker bij stil te staan!
  • U betaalt over het dividend GEEN BRONBELASTING!
  • Het aandeel is niet volatiel

 

De feiten:

Aandeel:                       Cumulatief preferent
Dividend:                      $0,46875 per kwartaal, $1,875 per jaar
Rendement:                   7,83% (basis is slotkoers 07-02-2018)
Afloopdatum:                 27-09-2027

 

Woonkredieten

Het aandeel is een REIT, wat staat voor Real Estate Investment Trust. Het gaat om een onroerend goed trust. Deze REIT belegt in woonkredieten die gegarandeerd worden door de Amerikaanse overheid via de Government National Mortgage Association en andere federale organisaties.

Een onderneming die aan de REIT status voldoet, is verplicht minimaal 90% van het resultaat uit te keren in de vorm van dividend. 
 

Let op: De preferente portfolio van The Dividend Factory bevat meerdere cumulatief preferente aandelen die aan dezelfde voorwaarden voldoen. Het dividendrendement en de looptijd kan variëren.

 
Koop nu extra goedkoop veilige Hoog Dividend aandelen. De portfolio van de Hoog Dividend specialist van Nederland en België bevat momenteel een extra aanbod aantrekkelijk geprijsde aandelen met dividendrendementen van gemiddeld 8%, 10% en meer.

Afgelopen woensdag wees ik onze lezers op een dividendkanon van 25% dividendrendement!

Nieuwsgierig naar de Hoog Dividend portfolio met meer dan 60 aandelen? Maak vandaag nog voordelig kennis.

 

U krijgt gelijk 50% korting

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar $6,25 per maand voor al onze services!

CashCowsWie zich nu inschrijft krijgt gelijk het E-boek ‘De nieuwe Cash Cows’ zonder kosten toegestuurd.

U krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio, waarin onder andere een uitgebreide sectie Nieuwe Banken.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete portfolio (gekoppeld aan de beurzen) met meer dan 60 Hoog Dividend aandelen

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik doe nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en Up-to-date.

Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

Nu wordt kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.

 

3 maanden EXTRA 


Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het boek mag u gewoon houden.

 

Abonneer hier

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel 

 

Share this page

 

PS. Klik hier om meer te lezen over de voordelen van preferente aandelen