Heeft u deze e-mail niet goed ontvangen, klik dan hier voor de online versie

Nieuwsbrief The Dividend Factory

Oude en nieuwe successen in één portfolio!

99 euro voor een jaar lang
The Dividend Factory!

Na 10 jaar The Dividend Factory brengen we successen
  
van toen en nu tegen de oude prijs van €99,- !!!


Een volledig jaarabonnement op The Dividend Factory kost nu tijdelijk €99

  

Geachte heer/mevrouw,

 
Dit jaar bestaan we tien jaar! Duizenden Nederlandse en Belgische beleggers hebben zich afgelopen jaren aangesloten bij The Dividend Factory.

Dé Hoog Dividend specialist van Nederland en België.

Toeval of niet, de Hoog Dividend toppers van toen komen weer tot leven. En natuurlijk zijn ze prachtig geprijsd en het dividendrendement is weer naar historische hoogten gestegen.

De correctie op dividendaandelen was al langer aan de gang, maar zo eigenwijs als ze zijn, zoeken ze hun eigen weg weer omhoog.

Twee pijlers in mijn portfolio vormen de Business Development Companies (BDC’s) en Real Estate Investment Trusts (REIT’s).

BDC’s zijn investeerders die met goedkoop geld van de overheid investeren in succesvolle midden- en kleinbedrijven. Ze zijn de smeerolie van de Amerikaanse economie, die weer op volle kracht draait. Ze hebben de rol van de banken zowat overgenomen.

Er is cash genoeg om hele mooie dingen mee te doen!

De meest bekende investeerder in het BDC segment heb ik, samen met collega Eric Poelmann, enkele jaren geleden zelf bezocht in Washington.

Zijn aandelen laten oude tijden weer herleven. Al tien jaar bezit ik aandelen van deze meester-investeerder die ALTIJD MAANDELIJKS DIVIDEND uitkeren.

Tijd om in te stappen zou ik zeggen!

Zijn grote successen zijn inmiddels opgelopen tot 9,2% dividendrendement en binnen 12 maanden boekten we een totaalrendement (dividend + kapitaal) van 35% met de entiteit die participeert in kleine en middelgrote ondernemingen met barstensveel groeipotentieel.

De laatstgenoemde leverde ons v.a. de opname in 2012 al 139% rendement op. En dat met een Hoog Dividendaandeel dat jaarlijks een vorstelijk dividendrendement oplevert van 7,13%.

Maar liefst 7 aandelen van dit fenomeen schitteren in mijn portfolio.

De man heeft ons al bergen dividend uitgekeerd en nu stijgen de koersen ook weer. Stap dus op tijd in! Enkele hebben de door mij geadviseerde aankooplimiet al overschreden.

Maar er is nog genoeg aanbod in de Hoog Dividend portfolio van The Dividend Factory. De koopwaardige BDC’s van dit moment:

 

Goed voor gemiddeld 9,44%
betrouwbaar dividend
en 52 dividenduitkeringen per jaar 

The Dividend Factory

De posities zijn te vinden in de categorie BDC’s, de laatste twee in de rubriek Dividend Opportunities.

 

BDC’s handelen volgens de Investment Company Act of 1940c. Ze krijgen al jaren steun van de Amerikaanse regering. Ze worden ook wel De Nieuwe Banken genoemd.

 

BDC’s leveren net als REIT’s decennia lang een vorstelijk inkomen uit dividend op

The Dividend FactoryMet REIT’s, ofwel Real Estate Investment Trusts, hoeft u geen duur onroerend goed te kopen.

U koopt geen stenen maar aandelen en toch leveren ze maandelijks geld op…

Wie geld genoeg heeft, koopt onroerend goed en verhuurt dat om zo een maandelijks inkomen uit zijn investering te halen.

Maar dat kan veel anders, veel beter en veel veiliger door een optimale spreiding toe te passen met REIT’s.

  • U koopt gewone aandelen van REIT’s vanaf zo’n 10 dollar het stuk.
  • Ze keren maandelijks of per kwartaal dividend
  • Eenvoudig bij de Nederlandse en Belgische brokers aan te kopen
  • REIT’s worden steeds populairder. Stap nu in!
  • Grote spreiding over gebouwen in o.a. de zorgsector, ouderen centra, winkelcentra, computercentra, hotels en landbouwgrond.

Een zelfde indrukwekkende tabel heb ik ook gemaakt voor de koopwaardige REIT’s…
 

The Dividend Factory

 
Een prachtige portefeuille met op een haar na 9% dividend en goed voor jaarlijks 68 uitkeringen!

 

Combineer oude tijden met nieuwe tijden en stel uw eigen Dividendfabriek samen

Ik sta in de startblokken om u te gaan helpen bij het opbouwen van een bijzondere, op inkomen gerichte Hoog Dividend portefeuille.

De complete portfolio van The Dividend Factory bestaat uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend toppers. Een duidelijke en logische rubricering en uitgebreide omschrijvingen en analyses helpen u de keuze te maken die bij u past.

U vindt er olie-aandelen (trend!), scheepvaartaandelen, Hoog Dividend fondsen, preferente aandelen voor een hoog en veilig dividend tot in 2027, vrij van bronbelasting!

Keuze te over…

 

€50,- cadeau

+ GRATIS rapport t.w.v. €37,50

U kunt zich dit Pinksterweekend extra voordelig aanmelden.

De kosten voor een jaarabonnement bedragen normaal €149,-. Vandaag betaalt u €99. U kunt desgewenst ook een 2-jarig abonnement afsluiten. Dan betaalt €199. Omgerekend betaalt u dan voor de periode van twee jaar elke maand iets meer dan 8 euro.

Met een abonnement op The Dividend Factory heeft u recht op twee nieuwsbrieven per maand, met daarin nieuwe aanbevelingen, alle informatie over uw aandelen en algemeen financieel nieuws, afgestemd op onze beleggingscategorieën.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht, zodat u mijn advies voor een eventuele snelle aan- of verkoop gelijk kan opvolgen.

 
De portfolio is gekoppeld aan de beurzen, zodat u altijd het actuele resultaat bij de hand heeft.
The Dividend Factory 

Het uitgebreide rapport ‘Stap in de wondere wereld van het Hoog Dividend beleggen’ krijgt u GRATIS bij uw voordelig jaarabonnement.

 
Ik wijs u de weg naar de parels onder de Hoog Dividend aandelen en voorzie u met regelmaat van advies en geef u alle informatie voor het onderhoud van uw eigen Hoog Dividend portefeuille.

Ik verwelkom u graag als nieuwe abonnee. U volgt hiermee de duizenden beleggers in Nederland en België die u voorgingen.

 

Abonneer hier

 

Wij geven een niet-goed-geld-terug garantie. Indien het abonnement u tussentijds toch niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel teruggestort. Een unieke service!
 

Let op: De actie loopt a.s. maandag 21 mei om 23:59 uur af.

 
Veel succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel 

 

Share this page

 

GRATIS E-boek voor wie zich vandaag aanmeldt!

Inclusief 10 Hoog Dividend aandelentips!

The Dividend FactoryDit handboek helpt u bij het samenstellen van de op inkomen gerichte beleggingsportefeuille, welke bestaat uit aandelen met een gemiddeld dividendrendement van zo’n 8%. Bij het selecteren van aandelen uit de hogere dividendklasse, zal u voor een aantal basisvragen komen te staan, welke in het handboek behandeld worden, zoals: Welke aandelen zijn dat? Wat zijn de kansen en de risico’s? Wat zijn de fiscale consequenties? Wat is de ideale samenstelling van de Hoog Dividend inkomens portefeuille? Waar kan ik het beste mee starten? In het handboek vindt u 10 concrete aandelentips!

Het boek is ook los te koop (dus zonder abonnement) in onze webshop. U betaalt dan €37,50. Klik hier om naar de shop te gaan.

 

Let op: De actie loopt a.s. maandag 21 mei om 23:59 uur af.

 

Abonneer hier

Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u dit aangeven in uw profiel