Nieuwsbrief VeelDividend

 
Schuilen bij The Dividend Factory:

Hoog Dividend
als wapen tegen
mogelijke crisis

Krijg vandaag nog toegang tot de aandelen die u de komende jaren een hoog dividendinkomen opleveren
 

 
Trump maakt het nu wel erg bont. Amerika raakt steeds meer geïsoleerd door de door hem ontketende wereldwijde handelsoorlog.

Zijn de rode cijfers op de beurzen een voorbode?

Niemand kan hier het antwoord op geven, maar één ding is zeker: Hoog Dividend aandelen beschermen u voor jaren tegen mogelijke correcties.

Maar ook zonder correctie blijven Hoog Dividend aandelen u onverstoord een riant inkomen opleveren.

De dividendaandelen waar ik u op wijs staan borg voor een langdurig en houdbaar dividend.

Ik heb het dan over rasecht Hoog Dividend van 10% en meer!

En dat dividend is houdbaar kan ik u zeggen. Mijn complete portfolio bestaat uit meer dan 60 Hoog Dividend parels. Ons oudste aandeel is een Amerikaanse ING perpetual, die al vanaf 2007 een rotsvast dividend uitkeert. Er is al 43 keer dividend uitgekeerd. Een fenomeen in  mijn Hoog Dividend portfolio.
 

In de 10%-plus categorie vindt u nog een fenomeen onder de Hoog Dividend beleggers. Deze keerde vanaf 2004 al 117 keer dividend uit. Wie nu koopt, stapt in op 10,4% dividendrendement en krijgt elke maand (!) een dividenduitkering.


Een ongelooflijk succes in mijn aandelenportefeuille. Ik houd u niet langer in spanning en gooi gelijk mijn 10%-plus portfolio in de strijd: 


The Dividend Factory

Het aanbod aandelen met een bovengemiddeld dividend is in ons land dun gezaaid. The Dividend Factory is al tien jaar lang de Hoog Dividend specialist van Nederland en België en heeft deze aandelen wél weten te verzamelen.

Veel beleggers volgen onze dividendportefeuilles, waaronder de bekende Hoog Dividend portefeuille.
 

Een regelmatige stroom aan dividenden levert u bij 10% dividend een aanzienlijk inkomen op.

 
Het blijft me verbazen dat, na alle jaren dat ik actief ben, er in Nederland nog steeds zo weinig gerept wordt over het belang van dividend. Er heerst hier geen volwassen dividendcultuur. The Dividend Factory voorziet in de behoefte om een substantieel inkomen te kunnen genereren met de regelmatige stroom aan dividenden uit Hoog Dividend aandelen.

Als u een serieus inkomen uit dividend wilt halen, dan is het belangrijk dat deze aandelen een dividendrendement realiseren vanaf zo’n 7% en de uitkeringen moeten per maand of per kwartaal zijn. Dat zijn onze belangrijkste uitgangspunten.

Onze aandelen liggen doorgaans in de range van 7 tot 10% dividend en hoger.

 

Een onophoudelijke stroom aan dividenden

Wie bijvoorbeeld 5 aandelen uit mijn portefeuille bezit, kan in één jaar 60 keer dividend gaan ontvangen. En dat tegen rendementen van 8%, 9%, 10% of meer. Het rendement komt dan enkel uit het dividend. Eventuele koerswinsten nog niet meegerekend.

Dat is dus direct te realiseren rendement.

Ik heb in een vorige editie veel reacties gekregen op de lijst die ik publiceerde met aandelen boven de 10% dividendrendement. Het gaat dan om aandelen uit de hoogste categorie. Deze aandelen leveren jaarlijks gemiddeld een rendement op van meer dan 10%, enkel met het dividend.

Bovenstaande lijst is een dwarsdoorsnede van mijn portfolio. De hoogste dividenden vinden we in de regel bij BDC’s. Dat zijn investeringsmaatschappijen die met hulp van goedkoop geld van de overheid investeren in gezonde bedrijven in het midden- en klein segment. Deze vormen de smeerolie voor de Amerikaanse economie.

The Dividend FactoryREIT’s zijn onroerend goed trusts en staan bekend om hun loyale dividendpolitiek. Ze investeren niet alleen in ‘stenen’ maar halen ook flinke rendementen uit de handel in hypotheken. Geen enkele sector is zo tot bloei gekomen na de crisis van 2008.
 

En belangrijk om te weten: De meeste hypotheken worden gedekt door de overheid!

 
Daarnaast vindt u in mijn portfolio o.a. aandelen uit de scheepvaart, infrastructuur en de energiesector.

 

De portfolio kent een grote diversiteit

Mijn portfolio bestaat uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen, verdeeld over verschillende beleggingscategorieën, risicoprofielen en sectoren.

De portfolio van The Dividend Factory kent een grote diversiteit. De lijst is ingedeeld in verschillende categorieën.

Ik wijs u speciaal op de categorie veilige cumulatief preferente aandelen. Het dividend is rotsvast en u betaalt GEEN BRONBELASTING. Ook hier haalt u dividenden tot boven de 8%.

Dus om te onthouden: 8% dividend zonder bronbelasting!

 

Maximaal rendement, minimaal risico

Het verband tussen risico en de hoogte van het dividend is voor ons de grootste uitdaging. Hoe hoger het dividend, hoe hoger het risico wordt er vaak gedacht en dat is ook waar, maar onze kracht is om het risico te minimaliseren en het rendement te maximaliseren.

We hebben aandelen die al acht jaar in de portfolio zitten en ze keren tot op de dag van vandaag onophoudelijk dividend uit. Dividend liegt niet! Als bedrijven in staat zijn zo lang dividend uit te keren, dan zijn daar meerdere redenen voor. Het bedrijf moet voldoende inkomsten hebben, maar ook Amerikaanse belastingregels stimuleren ze om een hoog dividend uit te keren.

Wij hebben deze aandelen in onze portfolio. Wilt u kennismaken met de Hoog Dividend portfolio, dan kan dat vandaag met een welkomstkorting van 50%.

  

U krijgt gelijk 50% korting
en het E-boek is helemaal GRATIS

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar $6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend FactoryWie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘Stap in de wondere wereld van het Hoog Dividend beleggen’ zonder kosten toegestuurd.

Het E-boek is ook los te koop in onze webshop. U betaalt dan €37,50. Vandaag krijgt u het GRATIS.

Wie zich vandaag nog inschrijft krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flash bericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-Date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk. 
 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

Krijg vandaag nog toegang tot alle Hoog Dividend aandelen, inclusief de lijst met de dividendparels boven de 10% dividend.

 

abonneer hier 

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS: Deze reacties ontvingen wij onlangs op de redactie

The Dividend Factory