Nieuwsbrief VeelDividend

  
Combineer Hoog Dividend met koerswinst:

32% dividend +
52% koerswinst

Amerikaanse Onroerend Goed Trust zeer succesvol
in hypothecaire leningen

Ontvang 31 augustus al uw eerste dividend!

  

 
Beleggers zijn voortdurend op zoek naar successen. Aandelen die er met kop en schouders bovenuit steken. Zo een heb ik er voor u gevonden.

Een aandeel dat met een grote kans de komende jaren een vorstelijk dividend blijft betalen. Het dividendrendement ligt rond de 9,4% als u nu koopt. Het dividend ontvangt u 4x per jaar en bovendien is de kans op kapitaalwinst groot!

Het betreft een Amerikaanse Onroerend Goed Trust (REIT) die uiterst succesvol is met het verstrekken van verschillende type hypothecaire leningen.

Dat succes blijkt wel uit het rendement dat wij al gehaald hebben: vanaf het moment van aankoop (maart 2015) hebben we al 32% dividendrendement gerealiseerd en 52% koerswinst.

Maar er zit voor u nog veel meer in het vat!

Ik adviseer u dit aandeel direct aan te kopen, zodat u op 31 augustus uw eerste kwartaaldividend ontvangt.

U vindt dit aandeel op de eerste positie in de sectie REIT's.
  

The Dividend Factory

 

Amerikaanse REIT succesvol in het verstrekken van woonkredieten

The Dividend FactoryHet aandeel is afkomstig van een Amerikaanse REIT die gespecialiseerd is in het verstrekken van verschillende soorten hypothecaire leningen. De onderneming is sinds 2003 actief.

De inkomsten bestaan uit rentevergoedingen, dividend en kapitaalgroei.

De portfolio is opgebouwd uit particuliere woningbouw, winkels en winkelcentra, studentenhuisvesting en zorgcentra. Een groot deel (70%) bestaat uit leningen met een variabele rente, de overige 30% zijn leningen met een vaste rente.

Als u nu koopt, krijgt u gelijk 9,4% dividendrendement, maar dat kan zomaar oplopen tot boven de 10%.

De onderneming is in staat gebleken het dividend stelselmatig te verhogen. De volgende grafiek illustreert de dividendpolitiek van de afgelopen jaren. Hierin de laatste 25 dividenduitkeringen.
 

The Dividend Factory

Een prachtaandeel waarvan we de komende jaren een vorstelijk dividendrendement verwachten!

De onroerend goed sector zit nog steeds in de lift. Met name in de VS, het land dat in 2008 het meest geraakt werd door de huizencrisis.

De regels voor het verkrijgen van woonkredieten zijn sindsdien zeer streng. Om een volgend debacle te voorkomen staat de Amerikaanse overheid in veel gevallen garant als de krediethouder niet aan zijn verplichtingen kan voldoen.

Dit legt een enorm vangnet onder deze markt.

Het aandeel dat ik vandaag presenteer, staat niet alleen. Ik heb de beste Amerikaanse REIT’s in mijn Hoog Dividend portfolio opgenomen.
 

Mijn sectie REIT’s telt maar liefst 17 posities met dividendrendement van 7%, 8%, 11% en oplopende tot 20% dividend!

 
Reit’s kunnen hoge dividenden betalen omdat ze verplicht minimaal 90% van het resultaat moeten uitkeren. In ruil hiervoor betalen ze geen vennootschapsbelasting.


Hoog Dividend portfolio met meer dan 60 posities

Als u een serieus inkomen uit dividend wilt halen, dan is het belangrijk dat deze aandelen een dividendrendement realiseren vanaf zo’n 7% en de uitkeringen moeten per maand of per kwartaal zijn. Dat zijn onze belangrijkste uitgangspunten.

Onze aandelen liggen doorgaans in de range van 7% tot 10% dividend en hoger.

Mijn portfolio bestaat uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen, verdeeld over verschillende beleggingscategorieën, risicoprofielen en sectoren.

De portfolio van The Dividend Factory kent een grote diversiteit. De lijst is ingedeeld in verschillende categorieën.

We hebben aandelen die al acht jaar in de portfolio zitten en ze keren tot op de dag van vandaag onophoudelijk dividend uit. Dividend liegt niet! Als bedrijven in staat zijn zo lang dividend uit te keren, dan zijn daar meerdere redenen voor. Het bedrijf moet voldoende inkomsten hebben, maar ook Amerikaanse belastingregels stimuleren ze om een hoog dividend uit te keren.

Wij hebben deze aandelen in onze portfolio. Wilt u kennismaken met de Hoog Dividend portfolio, dan kan dat vandaag met een welkomstkorting van 50%.

 

U krijgt gelijk 50% korting
en het E-boek is helemaal GRATIS

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar $6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend FactoryWie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘Stap in de wondere wereld van het Hoog Dividend beleggen’ zonder kosten toegestuurd.

Het E-boek is ook los te koop in onze webshop. U betaalt dan €37,50. Vandaag krijgt u het GRATIS.

Wie zich vandaag nog inschrijft krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flash bericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-Date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk. 
 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

Krijg vandaag nog toegang tot alle Hoog Dividend aandelen, inclusief de REIT waarmee we al 84% rendement hebben gehaald.

 

abonneer hier 

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS: Deze reacties ontvingen wij onlangs op de redactie

The Dividend Factory