Nieuwsbrief VeelDividend

 
AUGUSTUS ACTIE-MAAND:

50% korting op een instap-abonnement + gratis handboek

Ontvang vandaag de lijst met aandelen
die u 10,7% dividend opleveren

 

 
Vandaag presenteer ik u onze actuele lijst met dividendtoppers. Aandelen die een gemiddeld dividendrendement opleveren van bijna 11%!

De aandelen zijn afkomstig van bedrijven met een lange dividendhistorie. Een van de aandelen, afkomstig van een onderneming in consumentengoederen, laat een sterk stijgende trend van het dividend zien zoals af te lezen valt uit de volgende grafiek.

 The Dividend Factory

Er wordt al 22 jaar dividend uitgekeerd en wie nu koopt, krijgt gelijk 9,6% dividendrendement. Het dividend ontvangt u 4x per jaar.

Het betreft een gevarieerde lijst met aandelen uit verschillende sectoren die het toelaten om met een hoge frequentie een bovengemiddeld dividend uit te keren. Samen keren ze 40x per jaar dividend uit!
 

 The Dividend Factory

Hoog Dividend aandelen worden steeds populairder. Beleggers zijn op zoek naar aandelen die voor de lange termijn een extra inkomen uit dividend opleveren.

Dividend zorgt tevens voor een vangnet. Ongeacht de situatie op de financiële markten, blijven ze onverstoord doen wat ze moeten doen: Dividend uitkeren!

Het is geen uitzondering dat aandelen uit mijn Hoog Dividend portefeuille al decennia-lang dividend uitkeren.

Ook voor u is nu het moment gekomen te starten en een volwaardige Hoog Dividend portefeuille. Tegen 50% korting krijgt u gelijk toegang tot de bovengenoemde aandelen, die onderdeel uitmaken van een omvangrijke en breed gespreide dividendportefeuille, bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend parels.

  

U krijgt gelijk 50% korting
en het E-boek is helemaal GRATIS

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar $6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend FactoryWie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘Stap in de wondere wereld van het Hoog Dividend beleggen’ zonder kosten toegestuurd.

Het E-boek is ook los te koop in onze webshop. U betaalt dan €37,50. Vandaag krijgt u het GRATIS.

Wie zich vandaag nog inschrijft krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flash-bericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

En krijg gelijk toegang tot de bovengenoemde dividendtoppers!

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS: De genoemde aandelen vindt u op de volgende posities in de portfolio

The Dividend Factory