Nieuwsbrief VeelDividend

 
Vandaag 50% korting op een volledig instap-
abonnement op The Dividend Factory

Deze aandelen leveren u 10% dividend op!

AL 10 jaar de enige Hoog Dividend specialist van Nederland en België
 

 
Voor aandelen met een dividendrendement van 10% of hoger moet u bij The Dividend Factory zijn, de enige Hoog Dividend specialist van Nederland en België.

Dit jaar bestaan we tien jaar en in die periode hebben we een klein leger aan dividendbeleggers verzameld.

De duizenden volgers die we hebben mogen begroeten, genieten maandelijks van een mooi inkomen uit het dividend dat ze ontvangen.

Welkom bij The Dividend Factory!

Misschien heeft u even moeten wennen aan het idee om dergelijke rendementen te halen, maar geloof me, het dividend uit de 10%-plus aandelen is absoluut houdbaar en zonder overdreven risico’s te lopen.

Niet voor niets hebben we zoveel volgers. Slimme beleggers hebben de weg gevonden naar de enige Hoog Dividend portefeuille met enorm veel Hoog Dividend posities.

Met meer dan 60 aandelen spreken we een grote groep beleggers aan. Ieder bepaalt zijn eigen uitgangspunten en kiest voor de strategie die bij hem of haar past. Keuze te over. In deze editie ga ik hier dieper op in.

 

Mijn omvangrijke portfolio stelt u in staat
risico en rendement perfect te combineren.

Mijn naam is Paul van den Heuvel, auteur van The Dividend Factory. Ik weet inmiddels blindelings de weg in dividendland. Na jarenlange research mag u rekenen op een gebalanceerde Hoog Dividend portefeuille waarin verschillende Hoog Dividend strategieën gecombineerd worden.

Behoudende beleggers die voor meer zekerheid kiezen, krijgen nog steeds hoge dividenden, ze genieten een belastingvoordeel en krijgen maandelijks of per kwartaal een prachtig dividend gestort.

Wie een stapje verder wil gaan, passeert de 10% grens en kan zo zijn kapitaal omtoveren tot een ware inkomensmachine.

Kijkt u even mee naar een bijzondere selectie aandelen die samen bijna 11% dividend opleveren:

600_tdf17.jpg

Deze acht aandelen keren samen 40x per jaar dividend uit en zijn slechts een voorbeeld. Mijn portfolio zit vol ‘laag hangend fruit’ dat zo geplukt kan worden.

Welkom in het dividendparadijs.

 

Spreiden is het credo!

In mijn portfolio vindt u aandelen uit de olie- en gasindustrie, een sector die bekend staat om zijn hoge dividenden en vooral een sector waarvan u nu beslist aandelen moet kopen.

U vindt er een complete sectie bestaande uit de top van de onroerend goed sector. Het dividend loopt op tot 11%.

Het segment Business Development Companies (BDC’s) zit weer volop in de lift. Het betreft hier investeringsmaatschappijen die actief zijn in het midden- en kleinbedrijf. Er wordt enkel geïnvesteerd in gezonde bedrijven met toekomstperspectief. Ook hier realiseren we dividendrendementen boven de 10%.

Ik heb aandelen geselecteerd afkomstig uit de financiële sector (13,4%), de scheepvaart (9,9%), consumentengoederen (10,3%), telecommunicatie (10,0%) en de zorgsector (8,2%).


Houdbaar dividend

U ziet, de dividendrendementen zijn hoog, maar de ondernemingen achter de aandelen keren een houdbaar dividend uit.

Een van de aandelen, afkomstig van een onderneming in consumentengoederen (10,3%), laat een sterk stijgende trend van het dividend zien, zoals af te lezen valt uit de volgende grafiek.

 The Dividend Factory

Er wordt al 22 jaar dividend uitgekeerd en wie nu koopt, krijgt gelijk 10,3% dividendrendement. Het dividend blijft maar oplopen en ontvangt u 4x per jaar.

 

Belastingvoordeel en dividendgarantie

Ik bied u niet alleen een ruime keuze bij het selecteren van de aandelen uit diverse sectoren, ik ga nog een stap verder…

Een complete sectie met meer dan 15 posities is ingericht met aandelen waarover u GEEN BRONBELASTING betaalt en waarvan het dividend gegarandeerd is.

Met name een interessante categorie voor onze Belgische beleggers.

De dividenduitkeringen bij deze aandelen worden vooraf vastgesteld en moeten bij wet altijd volledig worden uitgekeerd.

En, last but not least, krijgt u bij aflossing de nominale waarde altijd uitgekeerd. Zo lijken het net obligaties, maar u koopt ze als gewone aandelen.

Het gaat hier om cumulatief preferente aandelen met een bijzonder hoog rendement. Het resultaat van jarenlange research.

Een uiterst populaire categorie, en dat is niet voor niets. De rendementen hier zijn hoog en overstijgen momenteel de 8%. En u betaalt geen bronbelasting.

De uitkeringen zijn per maand of per kwartaal. Een prachtig investeringsinstrument om uw portefeuille om te bouwen tot een ware inkomensmachine.

 
Is voor u het moment gekomen om te gaan starten met het inrichten van een Hoog Dividend portefeuille, dan kunt u vandaag met een korting van 50% gelijk toegang krijgen tot de bovengenoemde aandelen die onderdeel uitmaken van een omvangrijke en breed gespreide dividendportefeuille, bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend parels.

  

U krijgt gelijk 50% korting
en het E-boek is helemaal GRATIS

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar $6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend FactoryWie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘Stap in de wondere wereld van het Hoog Dividend beleggen’ zonder kosten toegestuurd.

Het E-boek is ook los te koop in onze webshop. U betaalt dan €37,50. Vandaag krijgt u het GRATIS.

Wie zich vandaag nog inschrijft krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flash-bericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

En krijg gelijk toegang tot de bovengenoemde dividendtoppers!

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS: De genoemde aandelen vindt u op de volgende posities in de portfolio
 

600_tdf18.jpg