Nieuwsbrief VeelDividend

 
Nieuw ** Nieuw ** Nieuw

9% dividend met de grootste BDC van de VS!

Deze maand actiemaand:
  
krijg 50% korting op een instapabonnement

   

 
Afgelopen week kon ik weer een juweel van een Hoog Dividend aandeel presenteren aan onze abonnees. Het gaat om de grootste Business Development Company (BDC) van de VS.

En dat met 9,1% dividendrendement!

De onderneming achter deze BDC heeft een investeringsportfolio van maar liefst $12,3 miljard. Een flinke jongen dus.

Het management bestaat uit super profs uit de financiële wereld. Dat kan ook niet anders als je zo’n groot vehicle op koers moet houden. En dat lukt ze met glans!


Dividendstijging!

Het meest opvallende feit bij de publicatie van de cijfers over het tweede kwartaal was ongetwijfeld een stijging van het dividend. Beter dan verwachte kwartaalcijfers maakten dit mogelijk.

Het net investment income (NII) kwam uit op 0,38 dollar per aandeel, tegenover een NII van 0,29 dollar in dezelfde periode een jaar eerder. De NII volstond om de dividenduitkering te dekken. Daarmee werd een trend verder gezet die al tijdens de 12 laatste kwartalen duidelijk werd:

Het bedrijf slaagt er telkens moeiteloos in om het dividend te dekken.

En we krijgen nu al een prachtige 9,1% dividendrendement. Mooier dan dit kunnen we haast niet krijgen.


BDC’s investeren met goedkoop geld
van de overheid

Business Development Companies (BDC’s) hebben zich na de crisis ontpopt als de nieuwe banken. Traditionele banken hebben weinig bewegingsvrijheid meer en staan onder streng toezicht.

BDC’s (momenteel 93 in de VS) nemen de rol als geldverstrekker steeds meer over en worden zelfs geholpen door goedkoop geld van de Amerikaanse overheid. In de VS hebben ze oog voor het ondernemerschap en stimuleren al jaren BDC’s, die op hun beurt gezonde bedrijven verder op weg helpen. De BDC council meldde onlangs dat de overheid van plan is nog meer te willen investeren. Hieronder het artikel van de BDC council:

 The Dividend Factory

Zo wordt het alleen maar nóg aantrekkelijker om aandelen van BDC’s te kopen. Mijn portfolio telt inmiddels 11 BDC’s, waarvan de dividenduitkeringen maandelijks of per kwartaal zijn. De dividendrendementen variëren van 6% tot 10%.

Prachtige rendementen voor wie een serieus extra maandelijks inkomen wil vergaren met beleggen!

Nieuwsgierig naar mijn complete portfolio, inclusief een volwaardige sectie met BDC’s? Dan kunt u vandaag met een korting van 50% gelijk toegang krijgen tot de omvangrijke en breed gespreide dividendportefeuille bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend parels.

  

U krijgt gelijk 50% korting
en het E-boek is helemaal GRATIS

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend FactoryWie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘Stap in de wondere wereld van het Hoog Dividend beleggen’ zonder kosten toegestuurd.

Het E-boek is ook los te koop in onze webshop. U betaalt dan €37,50. Vandaag krijgt u het GRATIS.

Wie zich vandaag nog inschrijft krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

En krijg gelijk toegang tot de nieuwste aanbeveling, een grote BDC met meer dan 9% dividend!

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS: Klik hier voor meer informatie over BDC’s