Nieuwsbrief VeelDividend

Vandaag is de laatste dag dat wegens ons 10-jarig jubileum u 50 euro korting krijgt op 1 jaar The Dividend Factory. U betaalt alleen vandaag nog €99 i.p.v. €149 plus u krijgt het Hoog Dividend handboek en het nieuwe onroerend goed rapport gratis bij uw inschrijving. Over enkele uren loopt de actie af… 

  
The Dividend Factory bestaat 10 jaar!

U krijgt twee cadeaus
+ €50 korting

  

The Dividend Factory    

 
Deze maand bestaan we tien jaar. Dat moet gevierd worden en dat doen we door u iets te geven. Wie zich vandaag aanmeldt, krijgt gelijk:

  • 50 euro korting op een 1-jarig abonnement
  • Het inspirerende rapport over onroerend goed trusts
  • Het vernieuwde handboek ‘Stap in de wondere wereld van het Hoog Dividend beleggen’ t.w.v. €37,50.

Het handboek Hoog Dividend beleggen is een must voor de moderne inkomensgerichte belegger. Het onroerend goed rapport is super actueel. Mijn advies: Koop geen fysiek onroerend goed, maar ontvang wel iedere maand huur. Een manier van beleggen die uw portefeuille op zijn kop zal zetten. Lezen dus!

En wie gelijk toegang wil tot de Hoog Dividend schatkamers, krijgt deze week zomaar 50 euro korting.

Deel mee in de feestvreugde.

Duizenden Nederlandse en Belgische beleggers hebben zich afgelopen 10 jaar aangesloten bij The Dividend Factory. Dé Hoog Dividend specialist van Nederland en België.

Sinds de vorige financiële crisis zijn beleggers voorzichtiger geworden en hebben hun toevlucht gezocht in dividendaandelen. Met name de aandelen met een hoger dividend zijn enorm in populariteit gegroeid. Ik heb het dan over 7%, 8%, 10% en meer.

Deze aandelen zijn uitstekend geschikt voor wie een extra inkomen wil genereren met het maandelijks of per kwartaal te ontvangen dividend.

 

Breed opgezette portefeuille met meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen

Nergens treft u zo’n breed gespreide dividendportfolio aan. We doen dat met opzet omdat iedere belegger anders is. Ieder heeft zijn eigen beleggersprofiel.

Bij The Dividend Factory vindt u Hoog Dividend aandelen, afkomstig van verschillende type ondernemingen die actief zijn in branches die het toelaten elke maand een vorstelijk dividend uit te keren.

  • In mijn portfolio vindt u een rijk aanbod aan Hoog Dividend fondsen waarvan u gewone aandelen koopt. De dividendrendementen lopen op tot bijna 12%.
  • U vindt er diverse Business Development Companies. Dat zijn investeringsmaatschappijen die met goedkoop geld van de Amerikaanse overheid de rol van de banken steeds meer zijn gaan overnemen. Het dividend ontvangt u maandelijks of per kwartaal. Het dividendrendement overstijgt hier ook de 10%.
  • Maar liefst 17 Onroerend Goed Trusts bestrijken een breed scala van de markt. Deze trusts zijn o.a. actief in de zorgsector, commercieel vastgoed, wooncomplexen en het hotelwezen. In dit segment lopen de dividendrendementen op tot 11%.

In het gratis rapport over onroerend goed trusts vertel ik u dat u geen fysiek onroerend goed hoeft te kopen, terwijl u toch maandelijks de huurinkomsten ontvangt. Een bijzonder verhaal!

  • Bijzonder populair is de categorie cumulatief preferente aandelen. Deze aandelen gedragen zich als obligaties. Ze hebben een vaste coupon, een stabiel dividend dat bij wet verplicht is te worden uitgekeerd. En u betaalt GEEN BRONBELASTING! Ook hier dividendrendementen van 6%, 7%, 8% en meer.
  • In de speciale rubriek Dividend Opportunities vindt u de echte buitenkansjes tot 15% dividendrendement.

 

€50 korting + twee cadeaus

U kunt zich nu extra voordelig aanmelden, u ontvangt het dividendhandboek en een razend interessant rapport over onroerend goed trusts, welke ware dividend Cash Cows zijn. Een aanrader!

De kosten voor een jaarabonnement bedragen normaal €149,-. Alleen tijdens deze jubileumactie betaalt u €99,-. U kunt desgewenst ook een 2-jarig abonnement afsluiten voor €199,-. Omgerekend betaalt u dan voor de periode van twee jaar elke maand iets meer dan 8 euro.
 

Met een abonnement op The Dividend Factory heeft u recht op twee nieuwsbrieven per maand, met daarin nieuwe aanbevelingen, alle informatie over uw aandelenportefeuille en algemeen financieel nieuws over onze beleggingscategorieën.

 
Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht, zodat u mijn advies voor een eventuele snelle aan- of verkoop gelijk kan opvolgen.

De portfolio is gekoppeld aan de beurzen, zodat u altijd het actuele resultaat bij de hand heeft.

Ik wijs u de weg naar de parels onder de Hoog Dividend aandelen en voorzie u met regelmaat van advies en geef u alle informatie voor het onderhoud van uw eigen Hoog Dividend portefeuille.

Ik verwelkom u graag als nieuwe abonnee. U volgt hiermee de duizenden beleggers in Nederland en België die u in de afgelopen 10 jaar voorgingen.

 

Abonneer hier

 

Wij geven een niet-goed-geld-terug garantie. Indien het abonnement u tussentijds toch niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel teruggestort. Een unieke service!
 

Deze actie loopt a.s. vrijdag 19 oktober om 23:59 uur af.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

GRATIS E-boek voor wie zich vandaag aanmeldt!

Inclusief 10 Hoog Dividend aandelentips!

Dit handboek helpt u bij het samenstellen van de op inkomen gerichte beleggingsportefeuille, welke bestaat uit aandelen met een gemiddeld dividendrendement van zo’n 8%. Bij het selecteren van aandelen uit de hogere dividendklasse zal u voor een aantal basisvragen komen te staan die in het handboek behandeld worden, zoals: Welke aandelen zijn dat? Wat zijn de kansen en de risico’s? Wat zijn de fiscale consequenties? Wat is de ideale samenstelling van de Hoog Dividend inkomensportefeuille? Waar kan ik het beste mee starten? In het handboek vindt u 10 concrete aandelentips!

Het boek is ook los te koop in onze webshop. U betaalt dan €37,50. Klik hier om naar de shop te gaan.
 

Deze actie loopt a.s. vrijdag 19 oktober om 23:59 uur af.

 

Abonneer hier