Nieuwsbrief VeelDividend

  

The Dividend Factory bestaat 10 jaar!

Een abonnement voor
slechts €1,90 per week

De bekendste dividendnieuwsbrief van Nederland
en België trakteert deze maand op flinke kortingen 

  

 
De beurzen zijn in mineur, maar voor ons altijd een goed moment om onze slag te slaan. En dat tijdens onze jubileummaand!

Zoals u wellicht al heeft kunnen lezen, mag ik met trots zeggen dat we onze eerste 10 jaar erop hebben zitten. Op naar de volgende 10!

Vanaf de start van The Dividend Factory, tijdens het uitbreken van de crisis van 2008, hebben we dagelijks een flink aantal Hoog Dividend beleggers mogen begroeten. En dat tot op de dag van vandaag.
 

Dividendbeleggen wordt alleen maar populairder. Als ambassadeur van het Hoog Dividend beleggen (8% en meer!) kijk ik met gepaste trots naar ons ledenbestand dat groeit en groeit. Ik mag u vandaag een aantrekkelijke aanbieding doen. In deze editie leest u alles over het dubbele rendement dat u kunt halen met Hoog Dividend aandelen. Een aanrader!


Terug naar de beurzen…

Wanneer correcties zich aandienen, zoals nu, is het voor dividendbeleggers extra opletten, want die verdienen 2x aan de tijdelijke dips in de koersen.

Wellicht twijfelt u al een tijdje om eindelijk eens kennis te maken met de kroonjuwelen van het Hoge Dividend. Dan is nu het moment aangebroken.

Wanneer de koersen dalen als gevolg van een algemeen verslechterd klimaat, dan worden aandelen aantrekkelijker om te kopen. Maar, het dividend reageert nooit gelijk op incidenten. Dat betekent dat naast een kans op latere kapitaalwinst, u een extra hoog dividendrendement krijgt. Nu en in de toekomst.

Een simpele regel waar veel beleggers aan voorbijgaan.

Even een rekenvoorbeeld: Een aandeel van 1 dollar betaalt 10 dollarcent dividend. U krijgt dan 10% dividendrendement. Wanneer de koers naar $0,80 gaat, dan krijgt u met $0,10 aan dividend (0,10/0,80) een dividendrendement van 12,5%.

Hoe kinderlijk eenvoudig dit ook lijkt, dit is wel de realiteit. Deze simpele zienswijze is wel bepalend voor uw rendement in de toekomst.

Het is aan mij de taak aandelen te selecteren met een betrouwbaar en langdurig rendement. Juist die aandelen krijgen aan plaats in de portfolio van The Dividend Factory.


Er is in 16 jaar 186x dividend uitgekeerd
en de uitkeringen blijven komen…

Mijn portfolio bestaat uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen. Keuze genoeg dus. Deze 60 aandelen zijn verdeeld over verschillende categorieën, waaronder de groep Business Development Companies. Dat zijn Amerikaanse investeringsmaatschappijen die bekend staan om hun aantrekkelijke dividendpolitiek.

Denk aan dividendrendementen van 7%, 8% 10% en meer.

David Gladstone is een bekende naam in mijn portfolio. Hij is de grondlegger van het fenomeen Business Development Company. Al zijn aandelen (hij heeft meerdere posities) keren maandelijks dividend uit.
 

Gladstone Capital Corp. (GLAD) keerde tot op heden al 186 keer dividend uit en het actuele dividendrendement is 9,4%.

 
Ik kan niet alle aandelen hier behandelen, maar het voorbeeld van Gladstone is illustrerend. Dit soort ondernemingen worden door de overheid gestimuleerd en keren bijna de volledige winst uit in de vorm van dividend. Dit doen ze al decennia lang en dat zullen ze ook blijven doen.

Terug naar de beurzen:

Wanneer de koers daalt onder marktomstandigheden, dan stijgt het dividendrendement. Bijvoorbeeld de 9,4% dividend van Gladstone. Wanneer het dividend niet verandert, krijgt u tot in lengte van jaren elk jaar 9,4% rendement en de uitkeringen zijn maandelijks. Het aandeel GLAD keert al 16 jaar dividend uit. Dus, laat de beurzen zich maar vaak verslikken. Dan koop ik weer flink bij, tegen een extra hoog, en zeker houdbaar dividendrendement.


Achter het Hoge Dividend gaat
een verhaal schuil

Ik kan uren vertellen over het ontstaan en de latere ontwikkeling van Amerikaanse Hoog Dividend aandelen. Dat ga ik hier niet doen, maar ik heb voor u een extra aanbod, speciaal tijdens deze jubileummaand.

U krijgt mijn laatste twee Hoog Dividend rapporten gratis, en dat in combinatie met een extra voordelig abonnement, dat omgerekend nog geen 2 euro per week kost. Een brood is duurder........

  

->  Gratis rapport 1: Het Hoog Dividend handboek

The Dividend FactoryDit handboek helpt u bij het samenstellen van de op inkomen gerichte beleggingsportefeuille, welke bestaat uit aandelen met een gemiddeld dividendrendement van zo’n 8%.

Bij het selecteren van aandelen uit de hogere dividendklasse, zal u voor een aantal basisvragen komen te staan welke in het handboek behandeld worden, zoals: Welke aandelen zijn dat? Wat zijn de kansen en de risico’s? Wat zijn de fiscale consequenties? Wat is de ideale samenstelling van de Hoog Dividend inkomensportefeuille? Waar kan ik het beste mee starten?

In het handboek vindt u 10 concrete aandelentips!

 

->  Gratis rapport 2: Onroerend Goed Trusts

The Dividend FactoryVers van de pers! In dit rapport wordt in heldere taal uit de doeken gedaan waarom onroerend goed trusts zo’n indrukwekkend dividend moeten uitkeren. Ja, juist, dat moeten ze. De Amerikaanse overheid stimuleert dat.

U leest in dit absoluut aan te raden rapport welke aandelen dat zijn, waarom u tot in lengte van jaren profiteert van de huurinkomsten, zonder maar één steen in bezit te hebben. Koop dus zelf geen onroerend goed is mijn advies!

Deze onroerend goed aandelen variëren in mijn portfolio van 6% tot 11% dividendrendement en u ontvang tot wel elke maand dividend.

U leest ook hoe u de bronbelasting kunt vermijden en u dus het dividend netto elke maand op uw rekening krijgt bijgeschreven.

 

€1,90* per week

voor een abonnement + twee rapporten

U kunt zich nu extra voordelig aanmelden. U ontvangt het dividendhandboek en een razend interessant rapport over onroerend goed trusts welke ware dividend cash cows zijn.

Alleen tijdens deze jubileumactie kunt u een volledig jaarabonnement afsluiten voor omgerekend nog geen 2 euro per week.

Wie al langer twijfelde, kan nu profiteren van een super voordelig abonnement op The Dividend Factory.
 

Met een abonnement op The Dividend Factory heeft u recht op twee nieuwsbrieven per maand, met daarin nieuwe aanbevelingen, alle informatie over uw aandelenportefeuille en algemeen financieel nieuws over onze beleggingscategorieën.

 
Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht, zodat u mijn advies voor een eventuele snelle aan- of verkoop gelijk kan opvolgen.

De portfolio is gekoppeld aan de beurzen, zodat u altijd het actuele resultaat bij de hand heeft.

Ik wijs u de weg naar de parels onder de Hoog Dividend aandelen en voorzie u met regelmaat van advies en geef u alle informatie voor het onderhoud van uw eigen Hoog Dividend portefeuille.

Ik verwelkom u graag als nieuwe abonnee. U volgt hiermee de duizenden beleggers in Nederland en België die u in de afgelopen 10 jaar voorgingen.

 

Abonneer hier 

Wij geven een niet-goed-geld-terug garantie. Indien het abonnement u tussentijds toch niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel teruggestort. Een unieke service (de rapporten mag u houden)!

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
The Dividend Factory
 

Share this page

 

*) Tijdens deze jubileummaand betaalt u €99 euro voor een abonnement i.p.v. de reguliere prijs van €149. Omgerekend betaalt u inclusief de korting €1,90 per week.