Heeft u deze e-mail niet goed ontvangen, klik dan hier voor de online versie

Nieuwsbrief The Dividend Factory

 

NIEUW: Unieke investering in snel groeiende sector:

Investeer in de digitale ontwikkelingen en krijg gelijk 12% dividend

Unieke kans om gelijk te profiteren van o.a. 5G en Blockchain

  

Geachte heer/mevrouw,

 
Wat hebben we weer een prachtige hoog dividend parel gevonden. Een juweel met 12% dividendrendement. Hoog Dividend gaat perfect samen met hoge kwaliteit. In dit geval digitale kwaliteit.

Wat doet de koers van zo’n dividendkanon…? ‘Die zal wel flink ingezakt zijn zeker’ hoor ik u zeggen: NEE!

Koers digitaal aandeel v.a. 1 januari: +16,8%

Koers Dow Jones v.a. 1 januari:           +2,7%


Wat een prachtige prestatie van een aandeel met 12% dividend dat ook nog eens elke drie maanden het dividend uitkeert.

Mijn naam is Paul van den Heuvel, auteur van The Dividend Factory. De enige echte Hoog Dividend nieuwsbrief van Nederland en België.

Ik adviseer u deze editie aandachtig te lezen. Ik kom met een buitenkans voor de echte dividendliefhebber!

Leest u snel verder…

 

Grote toekomst voor 5G + Blockchain

De digitalisering raast maar voort maar wie mij kent, weet dat ik geen cowboy aandelen koop met een vet speculatief randje. Die zijn er genoeg in deze overspannen markt.

Ik ben iets unieks op het spoor gekomen:The Dividend Factory

Een onroerend goed trust die niet alleen huisvesting biedt aan tech bedrijven, maar ook miljoenen kilometers glasvezellijnen en bijna 800 digitale communicatietorens bezit. Indrukwekkend!

De onderneming achter dit bijzondere dividendaandeel is één van de pioniers van de 5G en dat is een technologie die een grote toekomst tegemoet mag zien.

Het management heeft volop ingezet in de infrastructuur die de uitbouw van de volgende generatie in de telecommunicatiesector mogelijk moet maken. Het aantal spelers op deze markt is relatief beperkt en dat betekent dat er voor dit bedrijf een grote toekomst weggelegd is.

Maar, nog veel baanbrekender gaat de Blockchain zijn. Wie nu als belegger hier al op inspeelt, is straks spekkoper.

En ondertussen krijgt u gelijk al 12% dividendrendement!

Dit mag u echt niet missen is mijn advies.

The Dividend Factory


Een gouden combinatie!

Dit aandeel biedt u twee grote voordelen: U profiteert de komende jaren van de snel groeiende technologiesector terwijl de onderneming achter het aandeel georganiseerd is in de vorm van een REIT. Een onroerend goed trust die bekend staat om zijn hoge dividend.

De laatste maanden heb ik veel geschreven over REIT’s. Een creatie van de Amerikaanse regering uit de jaren zestig om particuliere beleggers tegen kleinere bedragen in onroerend goed te laten beleggen.

Zoals u wellicht al weet hebben REIT’s enorm veel voordelen. Zo veel zelfs, dat wij meer van het dividend overhouden dan de Amerikanen zelf.

REIT’s zijn verplicht minimaal 90% van het resultaat uit te keren in de vorm van dividend. In ruil hiervoor betalen ze geen vennootschapsbelasting.
 

Gratis rapport voor uThe Dividend Factory

U leest alles over het fenomeen REIT’s in mijn gloednieuwe rapport dat ik u vandaag gelijk toestuur. Daarover zo meteen meer.

REIT’s zijn ware dividend vehikels. Bevindt zo’n REIT zich in de digitale wereld, dan snapt u waarom ik razend enthousiast ben.

U kunt vandaag tegen 50% korting voor een periode van 6 maanden (!) genieten van al onze services, de complete Hoog Dividend portfolio, alle tips, alle nieuwe aandelentips. Vandaag kunt u starten met onze laatste positie; Het digitale dividend kroonjuweel.

  

U krijgt gelijk 50% korting
en het E-boek is helemaal GRATIS

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘Koop geen onroerend goed maar ontvang wel huur’ zonder kosten toegestuurd.

Wie zich vandaag nog inschrijft krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.

 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

en krijg gelijk toegang tot de nieuwste aanbeveling, een digitale REIT met 12% dividend!

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

Wenst u geen nieuwsbrief meer te ontvangen, dan kunt u dit aangeven in uw profiel