Nieuwsbrief VeelDividend

 
Hoog Dividend in snel groeiende sector:

Digitalisering biedt nu al volop kansen voor dividendbeleggers

  
Geïnteresseerden krijgen gelijk 50% korting
op een 
instapabonnement. Wees er snel bij!
  

The Dividend Factory   
 

 
Vorige week wees ik onze lezers op een prachtig Hoog Dividend aandeel, afkomstig van een bedrijf dat de inkomsten haalt uit bedrijven die direct en indirect betrokken zijn bij het leveren van digitale diensten en de Blockchain.

‘Digitaal’ trekt zeker de aandacht als het om investeren gaat. Dat bleek ook wel uit de vele reacties op de mailing van vorige week.

Zeker voor de langere termijn is de sector interessant.

We staan aan het begin van een nieuw tijdperk!

The Dividend FactoryInkomensgerichte beleggers zoals wij zijn, spitsen de oren als het om aandelen met een lange adem gaat. Aandelen die voor een langere periode een regelmatig dividend uitkeren.

Deze keer gaat het om 12,5% dividend. Oei…oei. Dat horen we graag.

Hiernaast een tabel met een weergave van het dividend over de eerste jaren.

U ontvangt $2,40 dividend per jaar. De koers noteert momenteel rond de $19,20. Dat is 12,5% dividendrendement.

De verwachting is dat het dividend op den duur op zal lopen.

Het is nu al duidelijk dat bepaalde ondernemingen, actief in de snelle digitale wereld, ook gul kunnen zijn met dividend.


Dividend + Digitaal + Onroerend Goed

In de portfolio van The Dividend Factory is een start gemaakt met de digitalisering in de wereld. Er zijn een drietal Onroerend Goed Trusts opgenomen die bedrijven in de digitale communicatie faciliteren.

Het betreft ondernemingen die huisvesting bieden aan cloud computing ondernemingen, telecombedrijven en andere IT bedrijven.

Vorige week wees ik onze lezer op onze nieuwe aanwinst in de portfolio. Een juweeltje met 12,5% dividendrendement! Hieronder vindt u een samenvatting van deze bijzondere Hoog Dividend tip.

 

Grote toekomst voor 5G + Blockchain

De digitalisering raast maar voort maar wie mij kent, weet dat ik geen cowboy aandelen koop met een vet speculatief randje. Die zijn er genoeg in deze overspannen markt.

Ik ben iets unieks op het spoor gekomen:

Een onroerend goed trust die niet alleen huisvesting biedt aan tech bedrijven, maar ook miljoenen kilometers glasvezellijnen en bijna 800 digitale communicatietorens bezit. Indrukwekkend!

De onderneming achter dit bijzondere dividendaandeel is één van de pioniers van 5G en dat is een technologie die een grote toekomst tegemoet mag zien.

Het management heeft volop ingezet in de infrastructuur die de uitbouw van de volgende generatie in de telecommunicatiesector mogelijk moet maken. Het aantal spelers op deze markt is relatief beperkt, en dat betekent dat er voor dit bedrijf een grote toekomst weggelegd is.

Nog veel baanbrekender gaat de Blockchain zijn. Wie nu als belegger hier op inspeelt, is straks spekkoper.

En ondertussen krijgt u gelijk al 12,5% dividendrendement!

Dit mag u echt niet missen is mijn advies.
 

The Dividend Factory


Een gouden combinatie!

Dit aandeel biedt u twee grote voordelen: U profiteert de komende jaren van de snel groeiende technologiesector terwijl de onderneming achter het aandeel georganiseerd is in de vorm van een REIT. Een onroerend goed trust die bekend staat om zijn hoge dividend.

De laatste maanden heb ik veel geschreven over REIT’s. Een creatie van de Amerikaanse regering uit de jaren zestig om particuliere beleggers tegen kleinere bedragen in onroerend goed te laten beleggen.

Zoals u wellicht al weet hebben REIT’s enorm veel voordelen. Zo veel zelfs, dat wij meer van het dividend overhouden dan de Amerikanen zelf.

REIT’s zijn verplicht minimaal 90% van het resultaat uit te keren in de vorm van dividend. In ruil hiervoor betalen ze geen vennootschapsbelasting.
 

Gratis rapport voor u

U leest alles over het fenomeen REIT’s in mijn gloednieuwe rapport dat ik u vandaag gelijk toestuur. Daarover zo meteen meer.

REIT’s zijn ware dividend-vehikels. Bevindt zo’n REIT zich in de digitale wereld, dan snapt u waarom ik razend enthousiast ben.

U kunt vandaag tegen 50% korting voor een periode van 6 maanden (!) genieten van al onze services, de complete Hoog Dividend portfolio, alle tips, en alle nieuwe aandelentips. Vandaag kunt u starten met onze laatste positie; Het digitale dividend kroonjuweel.

  

U krijgt gelijk 50% korting
en het E-boek is helemaal GRATIS

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten

The Dividend Factory

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het E-boek ‘Koop geen onroerend goed maar ontvang wel huur’ zonder kosten toegestuurd.

Wie zich vandaag nog inschrijft krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen.

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk. 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

En krijg gelijk toegang tot de nieuwste aanbeveling, een digitale REIT met 12,5% dividend!

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS. Klik hier en maak alvast kennis met de complete Hoog Dividend portfolio van The Dividend Factory.

PSS. Het hierboven vermelde aandeel met 12,5% dividendrendement treft u aan op positie 16 in de categorie Real Estate Investment Trusts (REIT's).