Nieuwsbrief VeelDividend

   

In deze nieuwsbrief:
Jaarlijks 28 dividenduitkeringen 
zonder bronbelasting!

Dividend is de
nieuwe rente

Ontdek hoe u 68% rendement krijgt,
enkel op basis van het dividend

  

 
We staan bijna aan het begin van een fonkelnieuw beleggingsjaar. Wat de beurzen gaan doen maakt voor deze vijf aandelentips niet zoveel uit.

Het hoge dividend is rotsvast en de koers zal niet veel bewegen…

Het is bij wet verboden om het dividend van deze aandelen te verlagen of te staken. Dit noem ik gemakshalve ‘Dividendgarantie’, en dat tot in 2027!

The Dividend FactoryDat zijn al twee voordelen. Maar er is nog meer dat u beslist moet weten over deze vijf dividend-ankers die u vanaf 2019 elk jaar 28 keer dividend zullen uitkeren.

Ik adviseer u alvast deze vijf aandelen te kopen.

Maar let op: Ze zijn nog maar net koopwaardig. Het kan zijn dat er eentje net even iets boven de aankooplimiet uitstijgt een dezer dagen. Wees er dus snel bij!

En last but not least: U betaalt over het dividend GEEN BRONBELASTING!

Ik zet voor u deze vijf aandelen op een rij:

 The Dividend Factory

Met deze vijf Hoog Dividend aandelen die op obligaties lijken, legt u voor de komende jaren een stevige bodem onder uw inkomensportefeuille. Door de spreiding over verschillende sectoren minimaliseert u de risico’s.

Deze aandelen hebben een stabiel koersverloop. De waarde ligt vaak net iets onder of boven de nominale waarde van $25. U heeft de komende jaren geen beleggersstress. Dat verzeker ik u.
 

Zo levert de Onroerend Goed Trust die door de overheid gedekte hypotheken beheert, u tot 2027 meer dan 68% aan dividendrendement op waarover u geen bronbelasting hoeft af te dragen.

 
Koop deze aandelen vandaag nog en leg ze weg als een mooie fles wijn. Laat ze de komende jaren doen wat ze moeten doen: Elk kwartaal of elke maand een vorstelijk dividend uitkeren.

Dat is mijn advies voor 2019!

 

Tot 68% rendement op basis
van het dividend

De eerder genoemde 68% is het resultaat van tot in 2027 elk jaar (belastingvrij!) 7,6% vast dividendrendement. En dat is nog maar één positie.

  • Zo levert de onroerend goed trust met luxe hotels u elk jaar meer dan 8% op.
     
  • Opslagfaciliteiten zijn razend populair geworden.
     
  • Onze verzekeraar is gevestigd in de VS en zag 160 jaar geleden het levenslicht. De onderneming richt zich op kleinere partijen, maar behoort tot een van de grootste verzekeraars van de VS! Een partij die nog tot in lengte van jaren indrukwekkend dividend uitkeert.
     
  • De investeringsmaatschappij Gladstone hoort in iedere Hoog Dividend portefeuille thuis. Er wordt iedere maand dividend uitgekeerd. Eigenaar en oprichter David Gladstone heb ik persoonlijk bezocht in Washington. Een zeer betrouwbare partij en een absolute aanrader.

 

Dividend is de nieuwe rente

De rente blijft nog jaren extreem laag. Dat is prettig als u geld leent, maar rente als beloning kunnen we voorlopig wel vergeten.
 

De vijf genoemde aandelen in deze editie leveren u een meer dan prachtig rendement op, elk jaar, elk kwartaal… elke maand! Ze vormen een prefecte combinatie voor uw op inkomen gerichte portefeuille.

 
Ik raad u deze aandelen ten zeerste aan!

Leer gelijk mijn andere Hoog Dividend toppers kennen. Ze vormen een waar dividendparadijs. Het zijn er meer dan 60! De spreiding is groot, de risico’s klein en het dividendrendement is hoog.

U kunt dit weekend kennismaken met een korting van 50%.

 

Maak voordelig kennis en krijg gelijk 
50% korting plus ons welkomstgeschenk

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend Factory

Wie zich nu inschrijft krijgt gelijk het dividend-handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Wie zich vandaag nog inschrijft krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een update in de vorm van een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen. 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

En krijg gelijk toegang tot de speciale sectie preferente aandelen met een looptijd tot in 2027.

U vindt de aandelen in de sectie Preferente Aandelen. De looptijd in deze nieuwsbrief gepubliceerde tabel is uw referentie.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 


PS: 

The Dividend Factory

Het E-boek is ook los te koop in onze boekenshop. U betaalt dan €37,50. Klik hier.