Nieuwsbrief VeelDividend

 

Nieuw: 

Afgelopen donderdag was de presentatie:

8% Duurzaam dividend
uit Groene Energie!

The Dividend Factory speelt in op nieuwe sectoren

  

 
Na een fonkelnieuw aandeel uit de digitale sector, waar de term ‘Blockchain’ al opdoemt (met 12% dividend!), is het deze maand de beurt aan een 100% groen aandeel. Afgelopen donderdag presenteerde ik dit nieuwe aandeel aan onze abonnees.

Groene energie, daar kunnen we simpelweg niet meer omheen, alleen gaat nog niet iedereen hier op dezelfde manier mee om. Maar er is geen weg terug en als er ergens groei in zit, dan is het wel in alles wat met duurzaamheid te maken heeft.

En wat is onze nieuwe ontdekking: Duurzaam Dividend!

Hoe mooi kan het zijn. Even voorproeven met de volgende grafiek…
 

The Dividend Factory

Dat is het indrukwekkende dividendverloop van onze nieuwe positie in de Hoog Dividend portfolio.

Er wordt ieder kwartaal $0,422 aan dividend uitgekeerd. Dat betekent $1,69 op jaarbasis en tegen een koers van momenteel rond de $21 komt dat neer op een dividendrendement van 8% voor wie nu koopt.

Een nieuw tijdperk breekt aan

De onderneming achter dit nieuwe aandeel heeft al heel wat bereikt en is in staat een indrukwekkend en duurzaam dividend uit te keren.

Een prachtig uitgangspunt!The Dividend Factory

De consument wordt steeds milieubewuster en dat vertaalt zich in steeds meer vragen over de herkomst van de energie die hij gebruikt.

Die trend is wereldwijd merkbaar.

Uit het Global Trends in Renewable Energy Investment rapport, opgesteld door de Verenigde Naties, blijkt dat de markt voor hernieuwbare energie (‘renewables’ in het Engels) steeds sneller groeit.

De Amerikaanse president Donald Trump laat zich misschien weinig gelegen aan bezorgdheid over het milieu, maar de doorsnee Amerikaan is wel degelijk milieubewust.

Vorig jaar werd wereldwijd een totaal bedrag van omgerekend bijna 300 miljard euro geïnvesteerd in hernieuwbare energiebronnen.

Ook in de Verenigde Staten valt de opmars van de alternatieve energie niet meer af te remmen. Daar zal de onderneming achter onze nieuwe positie zeker wel bij varen.

 

Klaar voor de toekomst

Wie zich in basis bezighoudt met het thema groene energievoorzieningen bewandelt geen gemakkelijke weg. Er moet nog behoorlijk wat ontdekt worden. De sector heeft nog geen lange historie.

De onderneming achter onze nieuwe positie heeft al heel wat ervaring opgebouwd en heeft de basis gelegd voor een groene toekomst.

 

The Dividend Factory 

 

Overnames

Het bedrijf is actief in een sector die nog grotendeels versnipperd is, maar waar voldoende ruimte is voor consolidatie.

Volgens de CEO zitten er nog heel wat mogelijke overnames in de pijplijn. Op korte termijn gaat de aandacht uit naar een grootschalig project in de VS. In dit project, dat goed is voor 80 megawatt, heeft de onderneming al een belang genomen.

Er liggen nog tal van interessante voorstellen op tafel en die zullen in de toekomst nauwlettend onderzocht worden. Wat nieuwe overnames betreft, zal er dus niet over één nacht ijs gegaan worden.

  

Duurzaam groeien

De onderneming is actief in duurzame energie maar wil ook op een duurzame manier groeien, wat betekent dat de balans in geen geval te sterk belast zal worden bij nieuwe overnames. Deze voorzichtige aanpak spreekt ons zeer zeker aan.

Het aandeel noteert momenteel rond de $21. Wie nu koopt krijgt gelijk 8% dividendrendement.

Een duurzame dividendparel die klaar is voor de toekomst.

De eerstvolgende dividenduitkering is op 31 januari. Ex-dividend op 28 december, registratiedatum 31 december.

Leer gelijk mijn andere Hoog Dividend toppers kennen. Ze vormen een waar dividendparadijs. Het zijn er meer dan 60! De spreiding is groot, de risico’s klein en het dividendrendement is hoog.

U kunt dit weekend kennismaken met een korting van 50%.

 

Maak voordelig kennis en krijg gelijk 
50% korting plus ons welkomstgeschenk

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend Factory

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividend-handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Wie zich vandaag nog inschrijft krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een update in de vorm van een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen. 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 


PS: 

The Dividend Factory

Het E-boek is ook los te koop in onze boekenshop. U betaalt dan €37,50. Klik hier.