Nieuwsbrief VeelDividend

 

Maak nu extra voordelig kennis met de bekendste
Hoog Dividend portefeuille van Nederland

Laatste dag €12,50 voor The Dividend Factory

Vanavond is deze actie echt voorbij

 

 
We zijn er klaar voor!

Laat 2019 maar komen. Correctie of geen correctie op de beurzen, wij stellen onze portefeuille alvast veilig met het hoge dividend als vangnet.

Elke maand opnieuw wordt er een vorstelijk bedrag aan dividendinkomsten op onze rekening bijgeschreven. En dat op basis van een dividendrendement van 7%, 8%, 10%, 12% en zelfs meer…

Maak alvast kennis met een kleine selectie uit de meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen van The Dividend Factory:
 

The Dividend Factory 

Prachtige rendementen. Vindt u niet?


Grote Spreiding voor het beperken van uw risico

Bovenstaande lijst is een kleine greep uit de omvangrijke portfolio van meer dan 60 posities met stuk voor stuk een Hoog Dividend.

Waarom zo’n omvangrijke portfolio?

Ieder zijn profiel als belegger is anders. Misschien speculeert u graag een beetje, met een vorstelijk dividend als tussentijdse beloning. Of kiest u de middenmoot met wellicht een tikkeltje minder dividendrendement dat zich nog altijd rond de 8% beweegt.
 

In welke sectoren belegt u het liefst: Dat kan o.a. in Onroerend Goed, Olie, Groene Energie, Gezondheidszorg, Communicatie of Digitale technologie. Keuze genoeg. Er is nog veel meer…


Wie helemaal op safe gaat, kan voor de lange termijn preferente aandelen kopen. Deze lijken op obligaties met hun vaste coupon en een rotsvast dividend, dat bij wet altijd volledig uitgekeerd moet worden.

En u betaalt hierover GEEN BRONBELASTING!

Ook uit deze zeer populaire sectie heb ik voor u wat voorbeelden op een rij gezet:
 

The Dividend Factory 

Bovenstaande aandelen vertegenwoordigen de sectie cumulatief preferente aandelen, waarvan het rendement nog steeds uitzonderlijk hoog is voor dergelijke offensieve beleggingen.


Obligatie look-a-likes

Met deze vijf Hoog Dividend aandelen die op obligaties lijken, legt u voor de komende jaren een stevige bodem onder uw inkomensportefeuille. Door de spreiding over verschillende sectoren spreidt u de risico’s.

Deze aandelen hebben een stabiel koersverloop. De waarde ligt vaak net iets onder of boven de nominale waarde van $25. U heeft de komende jaren geen beleggersstress. Dat verzeker ik u.
 

Zo levert de Onroerend Goed Trust die door de overheid gedekte hypotheken beheert, u tot 2027 meer dan 68% aan dividendrendement op waarover u geen bronbelasting hoeft af te dragen. Zonder bronbelasting dus!


Ik ga niet te veel in detail. Ik neem aan dat ik uw aandacht heb met dergelijke rendementen, enkel op basis van het dividend. Beter is gelijk een kijkje te nemen in mijn portfolio.

Mijn portfolio is springlevend en is een waar dividendparadijs.

 

Mijn Hoog Dividend portfolio is klaar voor 2019!

 The Dividend Factory

 

 

U betaalt alleen dit weekend slechts €12,50 waarmee u recht heeft op al onze services!

Als u zich vandaag abonneert voor slechts €12,50 dan krijgt u gelijk toegang tot de complete Hoog Dividend portfolio en kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services. Dat houdt in:

  • Toegang tot de complete Hoog Dividend portfolio van The Dividend Factory
  • Handige tips en praktische informatie op onze website
  • Toegang tot het complete nieuwsbrieven-archief dat teruggaat tot 2008! Handig als u de presentatie en analyse van een aandeel terug wilt lezen.
  • Maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuwe aanbevelingen en de ontwikkelingen van onze aandelen. Zo bent u altijd actueel!
  • Bij calamiteiten of acuut handelen, krijgt u onmiddellijk een flashbericht.

 
Wanneer het u toch niet mocht bevallen, dan is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om uw abonnement stop te zetten. Dat gaat heel eenvoudig. Daar kunt u van op aan.

 

Let op: de actie loopt zondagavond 16 december 23:59 uur af!

 

3 maanden voor €12,50 
  

Succes met beleggen en ik wens u alvast een mooi beleggingsjaar en fijne feestdagen!

  
Met vriendelijke groet,

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page