Nieuwsbrief VeelDividend

 
Het management koopt met privé geld eigen aandelen…

Wie snel is, pakt ook die 19% dividend!

Het grootste teken van vertrouwen: de directie is al druk
  
aan het kopen. Doet u ook mee?

  

 
Vandaag presenteer ik u een juweel van een dividendaandeel. Eentje uit de allerhoogste klasse.

Wie nu koopt, net als het eigen management dat doet, krijgt gelijk een dividendrendement van maar liefst 19,4%.

Dat moet natuurlijk uitgelegd worden. De argumenten om nu te kopen reik ik u graag aan, maar vertel u er ook bij dat het wel wat meer risico met zich meebrengt.

Gaat u er even voor zitten.

Mijn naam is Paul van den Heuvel, specialist in Hoog Dividend aandelen en ambassadeur van het inkomensgericht beleggen.

Ik heb vandaag iets bijzonders voor u in petto. Een kans zoals die zich maar zelden voordoet…


Beleggers die een stapje verder gaan krijgen gelijk 19,4% dividend

Wanneer het dividend zich op dergelijke duizelingwekkende hoogtes bevindt, is er altijd wel iets aan de hand.

Het aandeel dat vandaag centraal staat, is afkomstig van een REIT, een Amerikaanse onroerend goed trust. In mijn Hoog Dividend portfolio komt u ze in alle soorten en maten tegen. Het aanbod is groot in deze sector.

Deze trust heeft momenteel 92 winkelcentra in de portfolio, verspreid over Amerika. Het betreft zowel klassieke winkelcentra in de openlucht, als gesloten shopping malls.
 

Uitgekiend business model

Het management gaat er van uit dat een groot percentage van de Amerikaanse gezinnen ver uit de buurt van de klasse 'A' shopping centers woont. De gemiddelde rij-afstand tussen de woonplaats en zo’n klasse 'A' shopping center bedraagt 70 minuten en dat is te veel om op regelmatige basis bezoekjes af te leggen.

De 19% trust die vandaag centraal staat, heeft vastgoed in de klasse ‘B’ en deze liggen dichter bij de bewoonde gebieden. Deze categorie wordt vaak ook omschreven als de klasse waar de winkels liggen die de arbeidersklasse aantrekken. Ze zijn dus makkelijker en sneller te bereiken.

De verhouding risico’s/opbrengsten ligt het gunstigst in deze categorie.

Maar zoals we allen weten, heeft de retail het zwaar en krijgt het online shoppen steeds meer invloed. Dat betekent dus concurrentie van het Internet. En daarbij is de consument aan het veranderen.

Beheerders van winkelcentra worden gedwongen maatregelen te nemen.

Onze trust heeft al in een eerder stadium deze bedreiging op zich af zien komen. Iets wat veel beleggers niet (willen) zien en liever afscheid nemen van dit soort ondernemingen…

 

DAAR ZIT STRAKS UW DUBBELE WINST!

 

Argeloze beleggers die handelen op emotie en alleen aan de oppervlakte kijken, zijn eigenlijk de gangmakers voor de echte Hoog Dividend posities. Ze drukken de prijs.

De prijs daalt en daalt, maar wanneer de onderneming het dividend handhaaft, drijft dat het dividendrendement steeds verder op…

In dit geval tot boven de 19% dividend!

“Waarvoor dank, argeloze beleggers”

Onze trust is al lang aan de slag gegaan en heeft een toekomstplan uitgewerkt en is dit zelfs al aan het uitvoeren.

Kijkt u mee…

 The Dividend Factory

 

De oude winkelformule is uitgewerkt. Het gaat tegenwoordig om meer. Zoals uit het voorgaande plaatje blijkt, wordt het hart gevormd door een centrale plaats, waar mensen samenkomen. Net zoals in een stadscentrum zoals wij dat gewend zijn.

Een plaats waar inkopen gedaan worden, een plaats waar gegeten en gedronken wordt, een plaats om te socializen, een plaats om te sporten en vult u zelf maar verder in…

 The Dividend Factory

 

U begrijpt waar het naartoe gaat. In ons land zien we dat ook al gebeuren echter, de VS kent geen gezellige stadscentra en vindt alles plaats in winkelcentra, net buiten de stad. Er zal dus een omdenken moeten plaatsvinden.

Dus gezellig wat drinken, naar de fitness of bioscoop en boodschappen doen. In de VS komen deze faciliteiten steeds dichter bij elkaar in de winkelcentra te liggen.

Onze Hoog Dividend trust heeft er alle vertrouwen in deze ‘pleisterplaatsen’ op termijn weer op volle sterkte te hebben.

Daar is tijd en geld voor nodig.

Het management van de onderneming heeft er zoveel vertrouwen in, dat ze zelf nu aandelen koopt tegen een lage prijs, met daarnaast een vorstelijk dividend waarvoor nog steeds genoeg geld in kas zit. Onderstaande ter illustratie:

 

The Dividend Factory


Leden van de board zijn dus bereid met hun eigen centen te investeren. Als u nu meedoet en ze hierin volgt, krijgt u ook gelijk 19,4% dividend. De kans op kapitaalwinst geldt net zo goed voor u en ik.

Hierna de uitleg wat er precies met de koers aan de hand is.
 

We onderscheiden drie fases in het 12-maanden verloop van de koers:

De rode lijn is die van de trust, de blauwe van de S&P500

 The Dividend Factory

 

  • In de eerste fase lift het aandeel mee op het marktsentiment, versterkt door de onroerend goed hype.
  • In de tweede fase keert het sentiment en raken beleggers teleurgesteld in de resultaten, mede veroorzaakt door leegstand.
  • In de derde fase wordt fase twee versterkt door de algemene crash in december.

In feite heeft het ons meegezeten; Argeloze beleggers verkopen blind hun aandelen en de markt heeft tot twee keer toe de koers verder gedrukt.
 

Koop nu dus tegen een lage prijs en lift mee op het succes van het herstel. Ondertussen krijgt u 19,4% dividendrendement. Het dividend ontvangt u elk kwartaal. Dat betekent dus bijna 5% dividendrendement per kwartaal. Een unieke kans.

 

Risico

Jazeker, dit aandeel is niet zonder risico. Besef dat wel. De onderneming spreekt het vertrouwen uit in de toekomst en heeft een duidelijke visie en de kas is nog genoeg gevuld om het dividend uit te keren.

Het jaarlijkse dividend komt op $1,00. Bij Amerikaanse onroerend goed trusts (REIT’s) wordt deze betaald uit de FFO (Funds From Operations). Deze bedroeg in 2018 nog $1,51 en voor 2019 bedraagt deze naar verwachting $1,20.
  

Juist in deze fase moet er geïnvesteerd worden en zal men de leegstand moeten ombuigen, maar dat betekent ook een risico.

  
Is men in staat de winkelcentra weer op stoom te krijgen, dan blijft u 19% dividend krijgen en de kans op koerswinst neemt dan aanzienlijk toe.

Stel u voor, u zit al snel op 40% koerswinst, met elk jaar 19% dividend.

Het plan kan ook mislukken. Dan leveren we wellicht dividend in. Stel dat deze halveert naar een 9%. Dan kan ik hier zeker mee leven. Komt de onderneming in de financiële problemen, dan zullen we met verlies moeten verkopen. Ik acht deze kans klein.

Ik ben bereid samen met het management deze reis te maken. U ook?

Het aandeel sluit de categorie Dividend Opportunities in onze portfolio.

 

The Dividend Factory

 
Dit aandeel staat uiteraard niet alleen. De complete portfolio Hoog Dividend met aandelen bestrijkt meer dan 60 posities. Allemaal uit de hogere dividend categorie. Deze aandelen keren per maand of per kwartaal dividend uit.

Ik heet u graag welkom als nieuwe abonnee van The Dividend Factory. Speciaal voor de nieuwe leden heb ik dit weekend een mooie aanbieding…

 

U krijg gelijk 50% korting plus ons welkomstgeschenk

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend Factory

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividend-handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Daarbij krijgt u direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een e-mail flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen. 

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50, inclusief 3 maanden gratis plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page