Nieuwsbrief VeelDividend

 

Crisis afgewend. Op naar de Bull Market!

De top-5
 Hoog Dividend tot
boven de 10%

Waarom beleggers juist op dit moment kiezen
voor deze Hoog Dividend aandelen

 

 
Beleggers hebben er weer zin in. Na een periode van twijfel is er genoeg vertrouwen opgebouwd om er weer vol tegenaan te gaan.

De koersen zaten sinds de start van het jaar in de lift, en de voorspelling is een voortzetting van de Bull Market…

Koop nu om straks een mooie kapitaalwinst te maken en krijg ondertussen 8%, 9%, 10% en meer dividend.

Hoog Dividend aandelen leveren maandelijks een prachtig inkomen op. U zet uw geld gelijk aan het werk!

U hoeft niet jaren te wachten op een beetje rendement, u krijgt vanaf de eerstvolgende maand al uw eerste dividend. En dat doen we met aandelen met een Hoog Dividendrendement, oplopende tot momenteel ruim 19%!

 

De Hoog Dividend specialist van
Nederland en België

The Dividend Factory is al ruim tien jaar dé Hoog Dividend specialist. Inmiddels hebben duizenden beleggers zich bij ons aangesloten.

Dat zijn stuk voor stuk slimme beleggers die de kracht van het hoge dividend hebben ontdekt.

Nederland kent geen dividendcultuur, daarvoor moet je in Amerika zijn. Daar zijn verschillende redenen voor die u in het gratis Hoog Dividend Handboek kunt lezen. U kunt het vandaag, samen met de 50% korting ontvangen. Daarover zo meteen meer.

Ik stelde speciaal voor de nieuwe abonnees een top-5 samen, bestaande uit absolute dividendtoppers die u de komende jaren een vorstelijk inkomen uit dividend opleveren.

The Dividend Factory

Voor een verwijzing naar de portfolio: Categorie/positie
  
1: BDC/4 – 2: REIT/8 – 3: BDC/8 – 4: Preferent/7 – 5: Preferent/15

 

U kunt gelijk starten met het inrichten van uw persoonlijke inkomensportefeuille. De bovenstaande koopwaardige posities maken deel uit van de complete Hoog Dividend portfolio, bestaande uit meer dan 60 aandelen.
 

Dividendgarantie

Speciaal vestig ik de aandacht op de kracht van cumulatief preferente aandelen. Hiervan is de onderneming achter het aandeel bij wet verplicht (!) het dividend aan u uit te keren. Tot op de laatste cent. Zie het als een soort dividendgarantie.

U betaalt GEEN BRONBELASTING op preferente aandelen.

De 4e en 5e positie uit de bovenstaande tabel zijn voorbeelden van cumulatief preferente aandelen. Ze maken onderdeel uit van de categorie preferente aandelen, bestaande uit 18 posities.

We begroeten u vandaag graag als nieuwe abonnee van The Dividend Factory en speciaal voor wie zich nu aanmeldt, mag ik een aantrekkelijke korting geven, maar daar blijft het niet bij…

 

U krijg gelijk 50% korting plus ons welkomstgeschenk

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend Factory

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividend-handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Daarbij krijgt u direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een e-mail flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen. 
 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50, inclusief 3 maanden gratis plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS: Pak die 19% Dividend!

Voor de echte dividendliefhebbers verwijs ik u graag naar ons dividendkanon, dat u jaarlijks meer dan 19% dividend oplevert. Klik hier om meer te weten te komen over dit bijzondere aandeel…