Nieuwsbrief VeelDividend

 

Mijn actuele Hoog Dividend tips voor u op een rij

  

 
Al meer dan 10 jaar wijs ik Nederlandse en Belgische beleggers de weg naar Hoog Dividend aandelen die jarenlang een prachtig inkomen opleveren.

Mijn selectiecriteria zijn streng en zijn gericht op een houdbaar en regelmatig dividend, dat we maandelijks of per kwartaal ontvangen. Het is geen uitzondering dat ondernemingen, vaak decennia lang, onophoudelijk een vorstelijk dividend uitkeren.

De dividendrendementen lopen van zo’n 6%, 8%, tot 10% en hoger.

Een dividendrendement om van te smullen! Vergeet niet dat het een secuur werkje is om ondernemingen te selecteren, die het jarenlang vol kunnen houden om met een vast ritme een bovengemiddeld dividend uit te keren. Ik wijs u graag de weg.
 

Bijna een derde van mijn aandelenportfolio bestaat uit ondernemingen die bij wet verplicht zijn het VOLLEDIGE dividend uit te keren. En bovendien betaal je over deze aandelen GEEN BRONBELASTING. De dividendrendementen liggen tussen de 7% en 8%. Een aanrader!


Mijn naam is Paul van den Heuvel. Voor wie mijn nieuwsbrief en werkwijze nog niet zo goed kent, licht ik er een bijzondere onderneming uit. Ik heb de grondlegger ervan ontmoet op zijn hoofdkantoor in Washington en meerdere malen gesproken op beleggercongressen.

 

 

The Dividend Factory

 
U maakt vandaag kennis met een fenomeen!
  

The Dividend FactoryZijn naam is David Gladstone. Hij stond aan de wieg van het fenomeen Business Development Company, afgekort BDC. Een Amerikaans fenomeen.

Een BDC investeert in kleinere en middelgrote bedrijven. Een BDC valt onder een gunstig belastingregime. Ze moeten namelijk meer dan 90% (!) van het resultaat uitkeren in de vorm van dividend. Zo betalen ze geen vennootschapsbelasting. De Amerikaanse regering verhaalt deze op de beleggers, die over het ontvangen dividend inkomstenbelasting moeten betalen.

Nederlanders betalen enkel de 15% bronbelasting, waardoor wij minder belast worden dan de Amerikanen zelf. Hoe bijzonder is dat! Veel BDC’s geven ook cumulatief preferente aandelen uit, waarover wij helemaal geen bronbelasting betalen.

U krijgt dan in veel gevallen een netto dividendrendement van 7% à 8%.

Terug naar David…

Ik vond het belangrijk u eerst op het fenomeen BDC te wijzen. David Gladstone is eigenaar van zo’n investeringsmaatschappij die uiteenvalt in een viertal entiteiten, met ieder een aparte beursnotering. Sinds de start in 2008 heb ik posities van hem in mijn Hoog Dividend portfolio. Daaronder vallen ook de belastingvrije cumulatief preferente aandelen.

David keert altijd maandelijks dividend uit!

Een aimabele man met smakelijke humor, maar ook met een enorme kennis en ervaring. Een fenomeen! Samen met collega Eric Poelmann heb ik hem meerdere malen ontmoet.
 

Het aandeel GLAD krijgt van mij een koopadvies. GLAD keert elke maand 7 dollarcent  dividend uit. Dat is jaarlijks $0,84 en op een koers van $9,37 betekent dat een dividendrendement van afgerond 9%.

 
GLAD keert al 17 jaar (!) elke maand dividend uit. Ik tel tot op heden 192 dividenduitkeringen. Een illustratief voorbeeld. In mijn portfolio treft u de overige posities van Gladstone die ik selecteerde.


Een portfolio van meer dan 60 Hoog Dividend aandelen staat voor u klaar

De aandelen van David maken onderdeel uit van een groter geheel. De portfolio van The Dividend Factory bestaat uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen, afkomstig van ondernemingen die actief zijn in diverse sectoren zoals scheepvaart, energie, olie en gas, landbouw, onroerend goed, consumentengoederen, technologie en gezondheidszorg.

De dividendrendementen lopen op tot 22%.

Achter elke positie schuilt een uitleg. Wie inlogt als betaalde abonnee, vindt achter elk aandeel in de portfolio deze informatie. De datum van opname correspondeert met ons nieuwsbrievenarchief, dat teruggaat tot 2008. In de maandelijkse nieuwsbrief presenteer ik de aandelen.

De portfolio is handig ingedeeld in diverse categorieën met voor elke categorie een duidelijke uitleg.

Met name onze onroerend goed trusts (REIT’s) en (duurzame) energie-aandelen zijn momenteel bijzonder interessant.

Hierna volgt een lijst met koopwaardige aandelen. Aandelen in de portfolio kunnen de aankooplimiet overschrijden. Dat is uiteraard een advies. Ieder staat het vrij aandelen te kopen en verkopen. Ik geef u enkel een advies en wijs op de meest interessante Hoog Dividend aandelen van dit moment.

 

Mijn actuele lijst koopwaardige aandelen

Naast het aantrekkelijke dividendrendement wijs ik u op het aantal jaren dat er al onophoudelijk dividend wordt uitgekeerd. Een belangrijke graadmeter.

The Dividend Factory

 

U krijgt gelijk 50% korting en een welkomstgeschenk

Maak vandaag nog kennis met mijn complete portfolio en ontvang voortaan 24 keer per jaar de nieuwsbrief van The Dividend Factory.

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend Factory

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividend-handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Daarbij krijgt u direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een e-mail flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen. 

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.
 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50, inclusief 3 maanden gratis plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS:
U kunt nu gebruik maken van mijn nieuwste aandelentip, waarmee u gelijk een prachtig dividendrendement krijgt van meer dan 10%! Een absolute aanrader.