Vijf aandelen voor extra dividend bescherming

 

Geachte heer/mevrouw,

 
Beleggen met de dividendcomponent als uitgangspunt wordt steeds aantrekkelijker. Dividend vormt een vangnet onder uw aandelenportfolio en bovendien is het een prima middel om uw inkomen aan te vullen.

Daar moeten we in Nederland en België nog wat aan wennen, maar sinds de start van onze nieuwsbrievenservice in 2008, weten ondertussen duizenden beleggers de weg naar The Dividend Factory te vinden.

Laat het speculeren achter u, en ontdek in deze special dat het ook anders kan.

Met behoud van bepaalde zekerheden, in combinatie met een Hoog Dividend, kunt u uw geld ook prima laten renderen en bovendien krijgt u elke maand of elk kwartaal dividend.

Ik laat u aan de hand van een vijftal cumulatief preferente aandelen zien, dat het zeer goed mogelijk is om met een beperkt risico een dividendrendement van rond de 7% (!) te halen en twintig keer dividend per jaar te ontvangen met deze vijf aandelen.

Met deze aandelen legt u een vangnet onder uw aandelenportefeuille en ondertussen krijgt u elke maand of kwartaal een vergoeding in de vorm van een dividend dat aangemerkt wordt als rente, waarover u geen bronbelasting hoeft te betalen.

Beleggers gaan maar al te makkelijk voorbij aan dit bijzonder fenomeen.

Ik wens u veel succes bij het samenstellen van uw veilige portfolio met inkomensgerichte Hoog Dividend aandelen.

Klik hier om de special ‘Preferente Aandelen’ te openen.


Met vriendelijke groet,

Paul van den Heuvel