Nieuwsbrief VeelDividend

Voor de echte liefhebbers:

10 aandelen boven
10% dividend

The Dividend Factory maakte voor u
een unieke selectie Super Hoog Dividend aandelen

 

 
De afgelopen periode zijn we erin geslaagd de portfolio nóg aantrekkelijker te maken voor onze abonnees. We willen u daarbij graag betrekken.

Steeds meer beleggers ontdekken de kracht van het hoge dividend. En dan hebben we het bij de selectie die ik voor u maakte over aandelen die allemaal boven de 10% dividendrendement noteren.
 

Mijn naam is Paul van den Heuvel, sinds 2008 auteur van de inmiddels bekendste dividendnieuwsbrief van Nederland en Belgë.

 
In de afgelopen jaren hebben we duizenden nieuwe enthousiaste abonnees mogen begroeten. Zij ontvangen elke maand of kwartaal een flinke dividenduitkering. Duizenden dollars zijn dan echt geen uitzondering.

Speciaal voor u en de andere volgers van de gratis nieuwsbrief VeelDividend, maakte ik een selectie van 10 aandelen die meer dan 10% dividendrendement opleveren.

Dat extra hoge dividend heeft meerdere oorzaken. Ik leg het u uit…


Sentiment

We hebben het allemaal weer achter de rug en wat komen gaat, weet niemand. Vooral in de periode vlak voor De Kerst kregen de beurskoersen een flinke tik.

Jammer dat we dat allemaal weer moeten inhalen, maar als Hoog Dividend beleggers zitten we veilig. Het rotsvaste dividend vormt een vangnet onder onze portefeuille.

Het is het sentiment dat de koersen weer in beweging zette. Door alle onzekerheden gingen die de verkeerde kant op, maar dat heeft niets te maken met de prestaties of waarde van een bedrijf.

Trump zorgt momenteel voor meer onrust dan ooit. Hij maakt met iedereen ruzie en de fundamentals onder de handelsoorlog worden alsmaar aangescherpt.

Een negatief sentiment op de beurs is voor mij de reden extra aandelen bij te kopen.

Bij voorkeur Hoog Dividend aandelen!


WaarderingThe Dividend Factory

Het sentiment kan druk leggen op de beurskoersen, maar de werkelijke waarde en het toekomstperspectief van een onderneming worden vaak over het hoofd gezien.

Dat heeft voor slimme beleggers als voordeel dat ze goedkoop aandelen kopen. U koopt dan met een korting.

Er zijn zeker ondergewaardeerde aandelen te vinden in onze toplijst en die realiseren juist een hoog dividendrendement, nu de koers wat lager staat en het dividend gewoon op niveau blijft.
 

Met die ondergewaardeerde aandelen maakt u straks ook kans op kapitaalwinst, plus vanaf het moment van aankoop krijgt u gelijk een ongekend Hoog Dividend dat iedere maand of kwartaal aan u uitgekeerd wordt. En in diverse gevallen zonder ook maar één cent bronbelasting te betalen.

 
Een unieke kans!

 

De toplijst

In het volgende overzicht de aandelen met een dividendrendement boven de 10%. Onze paradepaardjes!
 

The Dividend Factory

 

De dividendtoppers zijn afkomstig van ondernemingen, actief in verschillende branches. Wie tegen de actuele lage koersen koopt, krijgt gelijk 10%, 12% en zelfs 16% dividendrendement.

De dividenduitkeringen zijn altijd per maand of per kwartaal. De basis voor het inkomensgericht beleggen.

U laat uw geld gewoon voor u werken.

Krijg vandaag nog toegang tot de complete Hoog Dividend portefeuille van The Dividend Factory, inclusief de genoemde dividendtoppers.

Maar u krijgt nog meer…

 

U krijgt gelijk 50% korting plus ons welkomstgeschenk

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend Factory

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividend-handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Daarbij krijgt u direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt gelijk inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich inschrijft als abonnee, maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een e-mail flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen. 

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.
 


3 maanden GRATIS

 

Niet tevreden, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is voldoende om uw abonnement te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50, inclusief 3 maanden gratis plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS: Wij zetten enkele reacties van abonnees voor u op een rij

600_wv4.jpg