Nieuwsbrief VeelDividend

 
The Dividend Factory pakt uit:

Acht aandelen met 10% dividend en hoger

Krijg op 19 september al uw eerste uitkering!
 

 
Vandaag pakken we flink uit! We gaan niet voor minder dan 10% dividendrendement.

The Dividend Factory heeft voor u de parels van het Hoge Dividend geselecteerd. Een prachtig middel om de lage, dan wel negatieve rente te lijf te gaan!

The Dividend FactoryWelke ondernemingen zitten hier achter? Kunnen ze dergelijke dividenden voor langere tijd wel uit blijven keren? (Het antwoord is ‘JA’)

Nog steeds leven veel beleggers met de gedachte dat alles boven de 10% verdacht is. En dat snap ik. Maar, vandaag zult u hier compleet anders over gaan denken.

Dat vergt enige uitleg. Graag laat ik u kennismaken met de aandelen die favoriet zijn onder onze abonnees.

Ga er eens rustig voor zitten. Deze nieuwsbrief kan uw beleggingsstrategie voorgoed veranderen.

Mijn naam is Paul van den Heuvel. Al 11 jaar de Hoog Dividend specialist voor Nederland en België. Ik help u graag bij het samenstellen van een op inkomen gerichte aandelenportefeuille. Want met aandelen die boven de 10% dividendrendement uitstijgen, kunt u maandelijks een pracht van een inkomen genereren.

Uw eerste dividend kunt u volgende maand al ontvangen!


Ga niet voor minder dan 10% dividend

Er zijn wereldwijd genoeg aandelen te vinden die dividend uitkeren, maar voor een houdbaar dividend boven de 10% moet je wel een goede neus hebben.

We willen een stabiel inkomen uit onze aandelenportefeuille realiseren, dus dat betekent dat het dividend niet alleen hoog moet zijn, er moet ook met een ijzeren regelmaat uitgekeerd worden.

Deze aandelen keren samen 40x keer per jaar dividend uit.

In de volgende tabel zet ik ze voor u op een rij. U ziet het dividendrendement, de datum van de eerstvolgende uitkering en het aantal keer dat er jaarlijks wordt uitgekeerd. Het meetmoment is 20 augustus.

Dus wie nu koopt, krijgt gelijk voor jaren de genoemde dividendrendementen. En die spreken voor zich! Uiteraard kan de koers als u koopt wat afwijken, maar het dividendrendement zal niet veel anders zijn.

 The Dividend Factory

 

Scheepvaart

De aandelen zijn afkomstig van ondernemingen uit diverse sectoren. Zo ziet u een scheepvaartaandeel, afkomstig van een bekende reder met wereldwijd een indrukwekkende vloot. Er varen 81 tankers en bulkschepen rond, waarnaast er nog eens diverse boorplatformen actief zijn.

Hieronder een screenshot van waar de schepen op moment van schrijven varen.
 

The Dividend Factory

 

  • De koers van het aandeel steeg dit jaar met 25,5%! Indrukwekkend mag je wel zeggen.
  • Nog indrukwekkender is het dividendrendement van 10,6% zonder bronbelasting!
  • Er wordt al 15 jaar onophoudelijk elk kwartaal dividend uitgekeerd!
  • Lange termijn contracten voor een duurzame inkomstenbron (lees: dividend).

 
Dit scheepvaartaandeel heeft al 7 jaar een plaats in mijn Hoog Dividend portfolio. Het is aandeel is koopwaardig. Ter illustratie het geaccumuleerd dividend.

 The Dividend Factory

 

Hoog Dividend met hulp van de Amerikaanse overheid

Gaan we het rijtje verder af, dan komt u een aantal investeerders tegen. Dat zijn Business Development Companies (BDC’s), die investeren in succesvolle ondernemingen in het Amerikaanse midden- en kleinbedrijf.

Ze worden gesteund door de Amerikaanse overheid, volgens een wet die stamt uit 1940. Deze BDC’s kopen goedkoop geld in bij de Amerikaanse overheid en lenen het tegen een hogere vergoeding weer uit. Het verschil in de betaalde rente en de hogere ontvangen rente, vormt een flinke bron van inkomsten.

Deze investeerders betalen geen vennootschapsbelasting, onder de voorwaarde dat ze minimaal 90% van de winst uitkeren aan de aandeelhouders. Particuliere beleggers kopen gewoon bij hun eigen bank of broker aandelen van deze Business Development Companies.

Fiscaal voordeel
Als Nederlanders hebben wij hier nog een extra fiscaal voordeel bij. De Amerikaanse overheid vangt de belasting uiteindelijk terug via de Amerikaanse beleggers. Zij betalen hierover een hoge inkomstenbelasting. Wij betalen enkel 15% bronbelasting, die we mogen verrekenen in BOX3. Op deze manier behoudt u zowat het volledige dividendbedrag.

 

Onroerend Goed Trusts

Ook dit investeringsvehikel betaalt geen vennootschapsbelasting en ook hier verhaalt de Amerikaanse belastingdienst deze op de beleggers. En ja, wij betalen ook hier slechts 15%.

In de tabel komt u er een drietal tegen. Ze kunnen onroerend goed in bezit hebben, maar ook het verstrekken van woonkredieten behoort tot het verdienmodel. Mijn complete portfolio zit er vol mee!

De dividendrendementen zijn zelfs nog hoger met 11%, oplopend tot boven de 14%!

De lijst wordt aangevuld met een Hoog Dividend fonds.

Indrukwekkend hè!

Krijg vandaag nog toegang tot deze bekende Hoog Dividend portefeuille van The Dividend Factory, inclusief de genoemde 10%-plus aandelen.

Mijn totale Hoog Dividend portfolio bevat meer dan 60 (!) dividendtoppers.

 

U krijgt gelijk 50% korting plus ons welkomstgeschenk

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

The Dividend FactoryWie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividend handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt direct inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen.

U krijgt vanaf het moment dat u zich abonneert maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws over uw aandelen en ik presenteer hierin nieuwe aanbevelingen. U kunt uw portfolio hiermee zonder veel moeite prima onderhouden.
 

Bij calamiteiten krijgt u onmiddellijk een bericht in de vorm van een flashbericht. Zo blijft u altijd geïnformeerd en up-to-date.

 
Op onze website vindt u veel informatie en handige tips die u helpen bij het dividendbeleggen en de complete portfolio is elke dag live te volgen. 

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.
 


3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal, + 3 maanden gratis, plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS: Wij zetten enkele reacties van abonnees voor u op een rij

600_wv4.jpg