Nieuwsbrief VeelDividend

 
8% dividend + 37% kapitaalwinst!

De meest booming sector voor Dividend Beleggers

Stel uw kapitaal veilig voor de komende jaren
en ontvang ondertussen elk kwartaal een mega dividend
     

 
Obama heeft zich destijds ingezet om de zorg in zijn land ook toegankelijk te maken voor de minderbedeelden. Zorg was niet alleen een recht, maar ook een plicht.

Hoewel de kosten voor medische zorg niet helemaal te vergelijken zijn met die in Europa, klinkt het misschien wat vreemd, maar in de VS geeft de overheid meer uit aan zorg dan hier.

De volgende grafiek maakt duidelijk dat in de VS de overheidsuitgaven voor zorg flink op zullen lopen. U ziet de combinatie van algemene zorgkosten, kosten voor ouderen en kinderen plus aanvullende kosten voor met name de zorg voor de vele veteranen.
 

 The Dividend Factory

 

Als belegger kunt u hiervan profiteren, zonder direct in ondernemingen te beleggen die leveren aan de zorg. U zou niet weten waar te beginnen. Van een pleisterfabrikant tot leverancier van hoogwaardige apparatuur. Dat zou onbegonnen werk zijn.

Als dividendbeleggers profiteren wij bij uitstek van een vaste stroom aan inkomsten, voortkomende uit de zorgsector. In dit geval uit het onroerend goed zoals klinieken, ziekenhuizen, bejaardenhuisvesting en zorgcentra.

De gebouwen worden steeds vaker beheerd door onroerend goed trusts die medisch onroerend goed in bezit hebben. Ze worden Medical REIT’s genoemd.
 

De zogenaamde Real Estate Investment Trusts (REIT’s) kenmerken zich door het hoge dividend dat ze met grote regelmaat uitkeren (maandelijks of per kwartaal). Ze betalen namelijk geen vennootschapsbelasting, vermits ze minimaal 90% van het resultaat uitkeren in de vorm van dividend.


U begrijpt dat dit het dividend opdrijft, waarbij een dividendrendement van 8% geen uitzondering is. Ik geef u daar zo een voorbeeld van uit mijn portefeuille.

Klik hier voor meer informatie over het fenomeen REIT’s.

 

Uw inkomsten kunnen alleen maar toenemen

Onze dividendinkomsten komen voort uit de ijzeren regelmaat waarmee instellingen huur betalen voor de gebouwen die ze in gebruik hebben.

Vaak waren de gebouwen en percelen eerst in eigen bezit, maar verkoop ervan aan onroerend goed trusts zorgde voor een flinke kapitaalinjectie voor ontwikkeling en groei. Een prachtige constructie en super transparant.

De Amerikaanse regering heeft deze constructie altijd ondersteund, omdat dit ook in het voordeel van de gewone belegger werkt. Zoals gezegd betalen REIT’s geen vennootschapsbelasting, zoalng ze maar bijna de complete winst aan de beleggers uitkeren.

Wij Europeanen houden meer over dan de Amerikanen zelf…

De Amerikaanse regering verhaalt de belasting op de ontvangers van het dividend. Ze betalen inkomstenbelasting hierover.

Nederlanders betalen enkel 15% bronbelasting die weer verrekend kan worden met de fiscus. In België komt daar nog de Roerende Voorheffing bij. De inkomstenbelasting in de VS, afhankelijk per staat, kan een stuk hoger uitvallen. Wij houden dus aanzienlijk meer over!

Maar… het is in bepaalde gevallen zelfs mogelijk helemaal GEEN BRONBELASTING te betalen. REIT’s geven ook cumulatief preferente aandelen uit. De uitkeringen worden hier aangemerkt als rente en daarover betaal je GEEN bronbelasting.
 

U krijgt zelfs een vorm van dividendgarantie, omdat de toevoeging ‘cumulatief’ staat voor een verplichting (bij wet!) om altijd het volledige dividend (rente) uit te betalen.

 
REIT’s zijn in veel gevallen een zeer interessant investeringsvehikel, maar de zorgsector zit flink in de lift, dus medische REIT’s zijn om die reden nóg interessanter.

In mijn portfolio vindt u een aantal interessante medische REIT’s. Ik zet ze voor u op een rij:
  

The Dividend Factory

 
Het dividendrendement is hoog, de uitkeringen zijn per kwartaal. Nummer 6 in de tabel is een cumulatief preferent aandeel, waarover u dus geen bronbelasting betaalt.

Nog indrukwekkender is de koerswinst die de afgelopen 8 maanden is gerealiseerd.

Zo kunt u dividend + kapitaalwinst combineren.

Van sommige posities is de koers de aankooplimiet overstegen, maar een aantal kunt u direct aankopen.

Steeds meer beleggers breiden hun portefeuille uit nu sparen niets meer opbrengt en binnenkort zelfs geld gaat kosten. Medische REIT’s vormen een prima alternatief.

De posities vindt u in de categorie Real Estate Investment Trusts in mijn portfolio, aangevuld met een positie in de categorie preferente aandelen.


Maak vandaag nog kennis met de complete Hoog Dividend portfolio

De medische REIT’s vormen een onderdeel van de complete portfolio, bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen, afkomstig van een diversiteit aan ondernemingen.

De dividendrendementen lopen op tot 8%, 10%, 20% en zelfs hoger. Zeker interessant voor wie inkomensgericht wil gaan beleggen.

Met de hoge dividenden kunt u snel een flink inkomen genereren. U zet uw geld gelijk aan het werk.

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt gelijk toegang tot de complete portfolio. U vindt er alle namen, tickersymbolen, ISIN codes en een beschrijving van de bedrijfsactiviteiten.

Voor het onderhoud van uw portfolio ontvangt u maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuws, updates en nieuwe aanbevelingen. Bij calamiteiten ontvang u onmiddellijk een flashbericht.

Op de website vindt u handige tips en informatie.

Alle achtergrondinformatie en alles wat u moet weten over het Hoog Dividend beleggen vindt u in het handboek Hoog Dividend beleggen. U krijgt het gratis toegestuurd.

U kunt vandaag extra voordelig kennismaken.

 

U krijgt gelijk 50% korting plus ons welkomstgeschenk

The Dividend FactoryAls u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividend-handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt direct toegang tot mijn complete portfolio.

U krijgt direct inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen. 


3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal met 3 maanden gratis, plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page