Nieuwsbrief VeelDividend

 
Binnenkort bij The Dividend Factory:

12% dividend en elke maand een uitkering

Maak al voor €12,50 kennis met de bekendste Hoog Dividend portefeuille van Nederland

+ Gratis Hoog Dividend handboek
 

 
We hebben weer een dividendtopper te pakken. Dit keer van een ondergewaardeerd aandeel, waarmee de kans op kapitaalwinst groot is! Eentje met een vorstelijk dividendrendement van 12% en u ontvangt ELKE MAAND het dividend.

Een aandeel waar onze abonnees deze week kennis mee maken. Gezien het aantal abonnees van The Dividend Factory, kan dat zomaar betekenen dat de koers nu al gaat stijgen.

Wees er snel bij!

Deze week presenteer ik een nieuw aandeel, afkomstig van een leverancier van gas en elektriciteit.

Nutsbedrijven hebben een vaste stroom aan inkomsten. Dat heeft als voordeel dat met dezelfde regelmaat het dividend wordt uitgekeerd.

Dat betekent dus elke maand een dividenduitkering.
  

Vandaag pakken we flink uit met een ras-echt inkomensgericht aandeel! We gaan niet voor minder dan 12% dividendrendement.

 
The Dividend Factory heeft voor u de parels van het Hoge Dividend geselecteerd. Een prachtig middel om de lage dan wel negatieve rente te lijf te gaan. U ontvangt ELKE MAAND (!) een indrukwekkend dividend.

Welke ondernemingen zitten hier achter? Kunnen ze dergelijke dividenden voor langere tijd wel uit blijven keren? (Het antwoord is ‘JA’)

Nog steeds leven veel beleggers met de gedachte dat alles boven de 10% verdacht is. En dat snap ik, maar vandaag zult u hier compleet anders over gaan denken.

Mijn naam is Paul van den Heuvel. Al 11 jaar de Hoog Dividend specialist voor Nederland en België. Ik help u graag bij het samenstellen van de op inkomen gerichte aandelenportefeuille. Daar horen ook aandelen bij die boven de 10% dividendrendement uitstijgen. Hiermee kunt u maandelijks een pracht van een inkomen genereren.


Ga niet voor minder dan 10% dividend

Er zijn wereldwijd genoeg aandelen te vinden die dividend uitkeren, maar voor een houdbaar dividend boven de 10% moet je wel een goede neus hebben.

We willen een stabiel inkomen uit onze aandelenportefeuille realiseren, dus dat betekent dat het dividend niet alleen hoog moet zijn, er moet ook met een ijzeren regelmaat uitgekeerd worden.

In de volgende tabel zet ik voor u wat voorbeelden op een rij. U ziet het dividendrendement, de datum van de eerstvolgende uitkering (waarna er velen zullen volgen…) en het aantal keer dat er jaarlijks wordt uitgekeerd. Het meetmoment is 24 september.

 The Dividend Factory

Dus wie nu koopt, krijgt gelijk tot in lengte van jaren de genoemde dividend-rendementen. En die spreken voor zich!

Krijg vandaag nog toegang tot deze bekende Hoog Dividend portefeuille van The Dividend Factory, inclusief de genoemde 10%-plus aandelen.

Mijn totale Hoog Dividend portfolio bevat meer dan 60 (!) dividendtoppers, met een dividendrendement van 7%, 8%, 10% en meer.

 

U betaalt nu slechts €12,50 waarmee u recht heeft op al onze services!

Als u zich vandaag abonneert voor slechts €12,50 dan krijgt u gelijk toegang tot de complete Hoog Dividend portfolio en kunt u voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services. Dat houdt in:

  • Toegang tot de complete Hoog Dividend portfolio van The Dividend Factory. Een wereld zal voor u opengaan!
  • Toegang tot waardevolle tips en praktische informatie op onze website.
  • Toegang tot het complete nieuwsbrieven-archief dat teruggaat tot 2008! Handig als u de presentatie en analyse van een aandeel terug wilt lezen.
  • Maandelijks twee nieuwsbrieven met nieuwe aanbevelingen en de ontwikkelingen van onze aandelen. Zo bent u altijd actueel!
  • Bij calamiteiten of acuut handelen (koop of verkoop) krijgt u onmiddellijk een flashbericht.

Voorproeven?

Om gebruik te maken van alle hiervoor genoemde services, betaalt u nu tijdelijk €12,50 voor de eerste drie maanden. 
 

3 maanden voor €12,50

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het handboek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend FactoryU betaalt nu tijdelijk slechts €12,50 voor het 1e kwartaal inclusief het gratis handboek 'Hoog Dividend Beleggen' t.w.v. €37,50.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS: GRATIS Hoog Dividend handboek t.w.v. €37,50!

The Dividend FactoryDit handboek helpt u bij het samenstellen van de op inkomen gerichte beleggingsportefeuille, welke bestaat uit aandelen met een gemiddeld dividendrendement van zo’n 8%. Bij het selecteren van aandelen uit de hogere dividendklasse zal u voor een aantal basisvragen komen te staan welke in het handboek behandeld worden, zoals: Welke aandelen zijn dat? Wat zijn de kansen en de risico’s? Wat zijn de fiscale consequenties? Wat is de ideale samenstelling van de Hoog Dividend inkomen portefeuille? 

GRATIS voor wie zich vandaag abonneert op The Dividend Factory. De enig echte Hoog Dividend nieuwsbrief van Nederland en België.


Dit handboek apart bestellen kan ook. Klik hier om te bestellen.