Nieuwsbrief VeelDividend

 

Vijf aandelen om vandaag nog te kopen

Aandelen tot
25% dividend !

Hoog Dividend aandelen momenteel
een 
krachtig wapen op de beurs

 

 
Als er iets actueel is, dan zijn het Hoog Dividend aandelen. De reden daarvoor ligt voor de hand, maar niet iedere belegger is vertrouwd met deze beleggingscategorie.

Aandelen met een bovengemiddeld dividendrendement lenen zich uitstekend om met het dividend dat u per maand of kwartaal ontvangt, een extra inkomen te genereren.

Beleggers gaan de afgelopen tijd steeds vaker op zoek naar zekerheid en stabiliteit, wat ze vinden bij Hoog Dividend aandelen.

Achter deze categorie gaat een hele wereld schuil. Hoog Dividend aandelen zijn mijn specialiteit. Sinds 2008 ben ik de auteur van de inmiddels bekendste hoog dividend nieuwsbrief van Nederland en België.

Meer achtergrondinformatie en handige tips vindt u in het handboek ‘Hoog Dividend Beleggen’, dat u nu gratis ontvangt bij een nieuwe inschrijving.

Vandaag presenteer ik u mijn vijf aanbevelingen van deze week. Vijf absolute dividendtoppers!

 

Vijf aandelentips met een dividend
ruim boven de 10%!

 

 Aanbeveling 1: Olie- en gasbedrijf: 13,7% dividend

The Dividend Factory

De onderneming achter mijn meest recente aanbeveling zoekt en ontgint sinds 1994 olie en aardgas over een groot deel van de wereld. Buiten Canada zelf is het bedrijf actief in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Ierland, Australië, de Verenigde Staten en Centraal- en Oost-Europa. Het bedrijf is eigendom van grote stukken land waaronder zich olie- en aardgasvoorraden bevinden. Het betreft een ondergewaardeerd aandeel, waarbij naast het vorstelijke dividend ook nog eens kapitaalwinst mogelijk is! Zowel omzet als winst zitten beiden in de lift. Er wordt maandelijks (!) dividend uitgekeerd. Een ware dividendtopper om vandaag nog te kopen.

Koers per 14 oktober : $15,14
Dividend : $0,173 per maand/ $2,076 per jaar
Dividendrendement : 13,7%

 

 

Aanbeveling 2: Investeerder in het MKB: 10,1% dividend

The Dividend Factory

Opnieuw een recente aanbeveling waar we veel van verwachten. Het betreft een investeerder in het midden- en kleinbedrijf. Een zogenaamde Business Development Company (BDC) met een indrukwekkend verloop van het bedrijfsresultaat, zoals blijkt uit de bovenstaande grafiek. Voldoende om het vorstelijke dividend elk kwartaal aan ons uit te blijven keren. Er wordt geïnvesteerd in bedrijven die o.a. actief zijn in de gezondheidszorg, onderwijs, logistiek, telecommunicatie en technologie.

Koers per 14 oktober : $13,42
Dividend : $0,34 per kwartaal/ $1,36 per jaar
Dividendrendement : 10,1%

 

 

Aanbeveling 3: loans and equities: 11,9% dividend 

The Dividend Factory

Mijn derde Hoog Dividend tip is een investeringsmaatschappij welke handelt volgens de richtlijnen van de uit 1940 stammende ‘Investment Company Act’. In 1980 heeft het Amerikaanse Congres de BDC regulation in het leven geroepen. Het doel van deze wetgeving was om ‘public equity’ kapitaal te laten stromen naar ondernemingen zonder beursnotering. Net als de hiervoor beschreven onderneming behoren ze beide tot een speciale categorie die veel inkomensgerichte beleggers aantrekt. De onderneming heeft als doel, het genereren van inkomen en vermogensgroei. Er wordt geïnvesteerd in middelgrote private ondernemingen in de vorm van verschillende soorten leningen en equities. De afzonderlijke investeringen liggen tussen de 10 en 50 miljoen dollar. Het accent ligt op de gezondheidszorg, energie, media en consumentenproducten.

Koers per 14 oktober : $6,06
Dividend : $0,18 per kwartaal/ $0,72 per jaar
Dividendrendement : 11,9%

 

 

Aanbeveling 4: Commercieel vastgoed: 25,7% dividend! 

The Dividend Factory

Een dividendrendement om van te duizelen. Dat ga ik natuurlijk uitleggen. Het gaat hier om een eigenaar van 106 winkelcentra in de VS. Het business model is goed uitgekiend, want het management gaat er van uit dat een groot percentage van de Amerikaanse gezinnen ver uit de buurt van de 232 klasse 'A' shopping centers woont. De gemiddelde rijafstand tussen de woonplaats en zo’n klasse 'A' shopping center bedraagt 70 minuten en dat is te veel om op regelmatige basis bezoekjes af te leggen. Deze onderneming heeft bewust vastgoed in de klasse ‘B’. De verhouding risico’s/opbrengsten ligt het best in deze categorie die met name de arbeidersklasse aantrekt.
 

Er is wel een ‘maar’. De concurrentie van het Internet wordt voelbaar. Hierop inspelen kost tijd en geld. Toch heeft deze slimme ondernemer een doortimmerd plan, dat zich alleen nog wel moet bewijzen. Niet alle beleggers hebben hier vertrouwen in, waardoor de koers sterk is teruggelopen, mede door toedoen van short sellers. Hier ligt een prachtkans, voor wie bereid is wat meer risico te open. De beloning is meer dan 25% dividendrendement. Mij spreekt de visie van de nieuwe plannen aan. Kille winkelcentra krijgen een ander imago door bijvoorbeeld een sfeer van een dorpsplein te creëren. Een sociale ontmoetingsplaats. Er worden publiekstrekkers toegevoegd zoals fitness centra en bioscopen. Dat wordt het nieuwe winkelen.

 

Koers per 14 oktober : $3,89
Dividend : $0,083 per maand/ $1,00 per jaar
Dividendrendement : 25,7%

 

 

Aanbeveling 5: Meest bekende BDC in de VS: 11,1% dividend! 

The Dividend Factory

Deze onderneming mogen we wel de bekendste BDC van de VS noemen. Er wordt al 15 jaar dividend uitgekeerd en in 2010 is men overgestapt op maandelijkse uitkeringen. Daar houden we van! Deze dividendtopper laat indrukwekkende feiten zien: $5,8 miljard in assets, al meer dan 300 ondernemingen voorzien van kapitaal en er is tot op heden $3 miljard dollar aan dividend uitgekeerd. Naast het verwerven van inkomen streeft deze investeerder naar een lange termijn waardevermeerdering van de activa.

Koers per 14 oktober : $6,47
Dividend : $0,06 per maand/ $0,72 per jaar
Dividendrendement : 11,1%

 

Vier van de gepresenteerde aandelen zijn afkomstig van zogenaamde Business Development Companies (BDC) en een vastgoed trust (REIT). Ze hebben de verplichting dat ze 90% van het resultaat uit moeten uitkeren in de vorm van dividend. Dat verklaart mede het hoge dividendrendement.

U vindt de aanbevelingen op de volgende posities in de portfolio:

  1. op positie 9 van de categorie Dividend Aandelen
  2. op positie 8 van de categorie BDC’s
  3. op positie 9 van de categorie BDC’s
  4. op posities 4 van de categorie Dividend Opportunities
  5. op posities 3 van de categorie Dividend Opportunities

 

Een portfolio van meer
dan 60 Hoog Dividend aandelen

Mijn complete portfolio bestaat uit aandelen met 6%, 8%, 10% of meer dividendrendement. Ze keren allen per maand of per kwartaal een bovengemiddeld dividend uit.

De meer dan 60 aandelen zijn afkomstig van een diversiteit aan ondernemingen, waarbij ik speciaal de aandacht vestig op de minst risicovolle categorie, de cumulatief preferente aandelen. De uitgevers van deze aandelen (die op obligaties lijken) zijn verplicht het dividend volledig uit te betalen, u betaalt GEEN BRONBELASTING en ze hebben net als bij obligaties een vaste coupon.

In deze categorie vindt u 17 posities, met eveneens hoge rendementen van 5% tot ruim 8%.

Een absolute aanrader voor wie zich wil beschermen tegen grote beurscorrecties.

 

U krijgt gelijk 50% korting plus ons welkomstgeschenk

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.The Dividend Factory

Dat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividend-handboek zonder kosten toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Verder krijgt u direct inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 60 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen.
 

U ontvangt voortaan maandelijks onze nieuwsbrieven, met daarin nieuwe tips, dividendnieuws en adviezen voor het onderhoud van uw persoonlijke portfolio.

 
Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk. 

 


3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden.

 

abonneer hier 

 

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal met 3 maanden gratis, plus het handboek.

 
Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page